Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(kubilina @ 2009 04 24, 21:23)
Pas mano tevus sode buvo raudonuju skruzdziu, buvo daug, tai toks piktumas imadavo, pievute poilsiui pasinaudoti nebuvo galima. Kadangi tevai kaime gyvena ir laiko kelis gyvuliukus, tai jie sugalvojo soda palaistyti gyvyliuku srutomis(nezinau kaip graziau pavadinti) siek tiek praskiestomis. tai neliko nei vienos zarazos ir kitais metais pievute buvo musu!!! as esu bandziusi pilti ta reikaliuka ir siltnamyje tiesiai ant skruzdelynu, irgi pavyko apnaikinti. ir paskui NESALDZIOS kavos tirsciai labai gerai uzbaige visa reikala.

kavos tirsciai mums nepadejo, o sriutomis bandysiu, tik bijau kad nenudeginciau augalu g.gif
Atsakyti
nuo skruzdziu siltnamy pirkau specialia druska,pernai buvo isnyke,matysiu kaip siemet.
Atsakyti
aš ermitaže praeitais metais pirkau tokius pieštukus nuo skruzdžių, nes šiltnamyje buvo pomidorus užpuolusios, o po to ir palei namo balkono duris darbavosi, tai pieštukas tikrai padėjo prie namo, o šiltnamyje pamatą buvau išpaišius ir druska valgoma ant jų pildavau - padėjo, -iūrėsiu, kaip bus šiais metais:)
Atsakyti
snd tvarkydamasi pati ismasciau kad reiktu druska pabandyt, bet as apie valgomaja masciau ax.gif tik va susimasciau ar tas surumas neliks zemeje ir kai augalus sodinsiu kad man saknu nenuestu, planuoju sausai nuset siltnamyje zeme, nes ten ju visur vaiksto g.gif
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2009 04 24, 13:09)
Sveikos 4u.gif Mano pomidorai ir agurkai jau visa savaite nakvoja siltnamyje-nakciai uzdengiu triguba agroplevele ,taip ir atlaike salnas.O dabar galvoju,gal jau sodinti juos i siltnami,uzteks kankinti indeliuose g.gif .Ridikelius siandien jau eisiu rauti,nes,maciau,jau daug dideliu gumbeliu.Salotos,aisku,atsilieka,bet ir stipriai ugteleje,tuoj bus.Tiesa,naktimis i siltnami isisuka ,speju,kokia pele,nes randu olu,ir pagrauztus ridikelius,o kai kurios salotos nugrauztos iki saknu!Gal kuri esat susidure su siais kenkejais,kaip gynetes? ax.gif

Pas mane lygiai tas pats, nugrauzti ridikeliu lapai, salotos, spinatai, nesuprantu kas cia darosi g.gif
Siandien viska isroviau, galvoju dar uzsikresim kuo nors blink.gif
Gal kas zinote kaip kariauti su tokiais dalykais, net nezinojau, kad peles gali taip nugrauzti
Atsakyti
sveikos,supermamos! Nežinau, kur paklausti, gal kas patars, kur Vilniuje nupirkti daugiagalvių svogunų. Noriu laiškams pasodinti.
Ačiū!
Atsakyti
Siandien issodinau porus jau i lauka.
Sunesiau moliugu ir cukiniju sodinukus i siltnami. Dabar tik idomu ar nakciai pagrazint atgal ant palanges namo, ar ne cool.gif ? Agropleveles neturiu.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 04 25, 18:48)
Siandien issodinau porus jau i lauka.
Sunesiau moliugu ir cukiniju sodinukus i siltnami. Dabar tik idomu ar nakciai pagrazint atgal ant palanges namo, ar ne  cool.gif ? Agropleveles neturiu.

aš šiandiena ,tik žemę ruošiau ,nepalanki diena.Mano cukinijos dar nesudygusios ,tik kelios šiltnamyje.Sėsiu tiesiai į lysvę.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 25, 12:15)
snd tvarkydamasi pati ismasciau kad reiktu druska pabandyt, bet as apie valgomaja masciau ax.gif tik va susimasciau ar tas surumas neliks zemeje ir kai augalus sodinsiu kad man saknu nenuestu, planuoju sausai nuset siltnamyje zeme, nes ten ju visur vaiksto g.gif

g.gif aš pirmą kartą išgirdau, kad galima sausai žemę druska barstyt... g.gif o aš tirpinau tirpinua, o po to laisčiau.... jau mano visas šiltnamis buvo apsodintas pomidorais ir paprikom, bet jiems druskos tirpalas tikrai nepakenkė.
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 25, 20:17)
g.gif aš pirmą kartą išgirdau, kad galima sausai  žemę druska barstyt... g.gif o aš tirpinau tirpinua, o po to laisčiau.... jau mano visas šiltnamis buvo apsodintas pomidorais ir paprikom, bet jiems druskos tirpalas tikrai nepakenkė.

nzn ar galima tik taip masciau padaryt ax.gif senoj temoj radau kad pelenai padeda tai ju pribarsciau. ziuresiu kaip gausis
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 25, 20:17)
g.gif aš pirmą kartą išgirdau, kad galima sausai  žemę druska barstyt... g.gif o aš tirpinau tirpinua, o po to laisčiau.... jau mano visas šiltnamis buvo apsodintas pomidorais ir paprikom, bet jiems druskos tirpalas tikrai nepakenkė.

juokaujat?! druskos tirpalu augalus laistyti, ar siltnami barstyti? Juk zmones druska barsto ten, kur nori kad zole nebeaugtu.. Visa atspariausia zole isdega druskos gavusi..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 25, 20:54)
juokaujat?! druskos tirpalu augalus laistyti, ar siltnami barstyti? Juk zmones druska barsto ten, kur nori kad zole nebeaugtu.. Visa atspariausia zole isdega druskos gavusi..

tai gal jus zinot kaip tada tas skruzdeles isprasyt lauk is siltnamio g.gif
Atsakyti