Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(Amour @ 2009 04 21, 22:04)
O kaip suprast, kad nusalo?  blush2.gif Nuleipsta stiebeliai?

Dabar galvoju gal nieko nenuleipo,o tik pirmieji lapeliai.
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2009 04 21, 18:55)
Gal kam nors reikia baklazanu daigu.  Padovanosiu.
Kauno apylinkesi. rasiau, kad nedygo, tai atsejau, dabar turiu bele kiek  blush2.gif
Gero jie ar blogi nezinau, nes pirma karta augino, bet siaip tai graziai atrodo, tokie dideli lapai auga. Turiu as ju atliekamu virs 10.

Priglausciau su malonunu, o kurioje vietoje blush2.gif
Atsakyti
kazkodel pradejo gelsti agurku lapeliai, kas jiems cia dabar darosi? g.gif
Atsakyti
as jau siandien apsisodinau siltnami sokiai.gif , tai nusikaliau karsta.gif

uzklojau dar agroplevele,tikiuosi nenusals
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 23 balandžio 2009 - 17:35
oho, kokia ankstyva.. as be geguzes tikrai nesodinsiu nei pomidoru, nei agurku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2009 04 23, 18:35)
as jau siandien apsisodinau siltnami sokiai.gif , tai nusikaliau  karsta.gif 

ka sodinai?
as siandien du agurku daigus isnesiau... Kazin gal blogai padariau, ale tuos itartinus ir istempiau, sakiau, kad jeigu numirs, tai patys kalti (tikiuosi zemes man neuzkres?)
ridikai graziai sudyge, tokia smagia eilute, salotos tik vangokai, ale joms gal laiko reikia g.gif .
Atsakyti
Svekutės,

ir aš prie jūsų jungiuosi 4u.gif Mano šiltnamį dabar pridygę ridikėlių, jau pradeda leisti tikruosius lapelius, salotos tik tik lenda. Agurkus kadangi per anksti pasodinau, tai užvakar persodinau į didelius vazonus, prigijo puikiai. Tai aš dabar juos dienai į šiltnamį, nakčiai - namo. Cukinijas irgi, jos jau virsta iš vazonų doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano pomidorai ir agurkai jau visa savaite nakvoja siltnamyje-nakciai uzdengiu triguba agroplevele ,taip ir atlaike salnas.O dabar galvoju,gal jau sodinti juos i siltnami,uzteks kankinti indeliuose g.gif .Ridikelius siandien jau eisiu rauti,nes,maciau,jau daug dideliu gumbeliu.Salotos,aisku,atsilieka,bet ir stipriai ugteleje,tuoj bus.Tiesa,naktimis i siltnami isisuka ,speju,kokia pele,nes randu olu,ir pagrauztus ridikelius,o kai kurios salotos nugrauztos iki saknu!Gal kuri esat susidure su siais kenkejais,kaip gynetes? ax.gif
Atsakyti
reikia patarimo ax.gif pas mane siltnamyje karaliauja skruzdeles g.gif na kur juodos kazkaip ir nepergyvenu, bet va mano naujajam karaliauja tos raudonos kur skaudziai kanda verysad.gif kaip jas isprasyti lauk?ar nenugraus man augaliuku?esam bande kavos tirscius, pile karsta vandeni bet ju rupuziu vistiek atsiranda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 24 balandžio 2009 - 19:17
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 24, 20:05)
reikia patarimo ax.gif pas mane siltnamyje karaliauja skruzdeles g.gif na kur juodos kazkaip ir nepergyvenu, bet va mano naujajam karaliauja tos raudonos kur skaudziai kanda verysad.gif kaip jas isprasyti lauk?ar nenugraus man augaliuku?esam bande kavos tirscius, pile karsta vandeni bet ju rupuziu vistiek atsiranda unsure.gif

pas mane tas pats...
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 24, 20:05)

Pas mano tevus sode buvo raudonuju skruzdziu, buvo daug, tai toks piktumas imadavo, pievute poilsiui pasinaudoti nebuvo galima. Kadangi tevai kaime gyvena ir laiko kelis gyvuliukus, tai jie sugalvojo soda palaistyti gyvyliuku srutomis(nezinau kaip graziau pavadinti) siek tiek praskiestomis. tai neliko nei vienos zarazos ir kitais metais pievute buvo musu!!! as esu bandziusi pilti ta reikaliuka ir siltnamyje tiesiai ant skruzdelynu, irgi pavyko apnaikinti. ir paskui NESALDZIOS kavos tirsciai labai gerai uzbaige visa reikala.
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2009 04 24, 20:23)
Pas mano tevus sode buvo raudonuju skruzdziu, buvo daug, tai toks piktumas imadavo, pievute poilsiui pasinaudoti nebuvo galima. Kadangi tevai kaime gyvena ir laiko kelis gyvuliukus, tai jie sugalvojo soda palaistyti gyvyliuku srutomis(nezinau kaip graziau pavadinti) siek tiek praskiestomis. tai neliko nei vienos zarazos ir kitais metais pievute buvo musu!!! as esu bandziusi pilti ta reikaliuka ir siltnamyje tiesiai ant skruzdelynu, irgi pavyko apnaikinti. ir paskui NESALDZIOS kavos tirsciai labai gerai uzbaige visa reikala.

Gera ideja,gal ir mano peles sio vaisto issigastu smile.gif
Atsakyti