Per anksti.. saules permazai agurkam..Maniskiai dar tik 2 apvalius lapelius turi
As dar nenesu daigu i siltnami - salta.. Kai salnos praeina - pasodinu ir viskas Tiesiog neturiu laiko kasdien pirmyn-atgal tampyti
As dar nenesu daigu i siltnami - salta.. Kai salnos praeina - pasodinu ir viskas Tiesiog neturiu laiko kasdien pirmyn-atgal tampyti
maniskiai agurkai jau didoki sakyciau, gal kai kurie apie 30cm. Nepatinka man tik, kad kai kurie apatiniai lapeliai tokie itartini . Esu macius amaro uzpultus (kazkuriais metais taip siltnamy visi isnyko), tai dabar ziuriu ir galvoju, ar tai ne tai . Dar neaisku, zodziu.
Bet as tai didesne dali agurku zadu lauke auginti, lysve paruosta, kai tik atsils pilnai - pasesiu. Siltnami pomidorams, baklazanams, paprikoms bei salotoms su ridikais paliksiu.
Bet as tai didesne dali agurku zadu lauke auginti, lysve paruosta, kai tik atsils pilnai - pasesiu. Siltnami pomidorams, baklazanams, paprikoms bei salotoms su ridikais paliksiu.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 20, 18:18)
Visur to šalčio buvo ,kibirai pilni vandens sušąlę buvo.O kaip tu galvoji ar ne per vėlu briuseliniams ir žiediniams kopūstams iš naujo sėti,nes maniškius irgi pakando.
Žiediniams kopūstams tikrai ne per vėlu.Nes juos specialiai sodina ir atsodinėja kas kiek laiko.Kad nebūtų derliaus vienu metu.Kad galima būtų žiediniais kopūstais džiaugtis iki šalnų.
Man atrodo, kad geriau tu ta viena augaliuka ismesk, jei jis tau itartinas, o tai dar kitus uzkres.
O kiek laiko jus ridiku turit siltnamyje? Man jau keli metai taip pasitaike, kad jei veliau paseju tai tik i lapus isbega ir vasiu visai nebuna Dabar jau sudyge ir po pirma lapuka pradeda leisti tai is situ gal dar bus derliaus... ir kitus jau lauke pasejau.
O kiek laiko jus ridiku turit siltnamyje? Man jau keli metai taip pasitaike, kad jei veliau paseju tai tik i lapus isbega ir vasiu visai nebuna Dabar jau sudyge ir po pirma lapuka pradeda leisti tai is situ gal dar bus derliaus... ir kitus jau lauke pasejau.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 20, 19:18)
Visur to šalčio buvo ,kibirai pilni vandens sušąlę buvo.O kaip tu galvoji ar ne per vėlu briuseliniams ir žiediniams kopūstams iš naujo sėti,nes maniškius irgi pakando.
Vilniaus rajone, nuo centro 25 km, bet miške.
Nu aš pasėju, manau, kad daug saulės ir drėgmės, greičiau sudigs.
planuoju žemes agurkų šiltnamyje keisti, patarkit kokias žemes ar durpes geriausia pirkti Veiksmas vyktų Vilniuje, ačiū visoms iš anksto už pagalbą
Gal kam nors reikia baklazanu daigu. Padovanosiu.
Kauno apylinkesi. rasiau, kad nedygo, tai atsejau, dabar turiu bele kiek
Gero jie ar blogi nezinau, nes pirma karta augino, bet siaip tai graziai atrodo, tokie dideli lapai auga. Turiu as ju atliekamu virs 10.
Kauno apylinkesi. rasiau, kad nedygo, tai atsejau, dabar turiu bele kiek
Gero jie ar blogi nezinau, nes pirma karta augino, bet siaip tai graziai atrodo, tokie dideli lapai auga. Turiu as ju atliekamu virs 10.
QUOTE(kadabra @ 2009 04 21, 10:23)
ka tik apziurejau savo agurkus: vienas jau kelis vaisius augina , o nuo kito nuskyniau visai man nepatinkanti lapa. Ar tik man taip atrodo, ar is tikruju agurkus sunku islaikyti neamaruotus? Kaip gintis nuo tu parazitu, ar jau vilties nera ir naikinti itartina augala?
Kada tu juos sejai ?
sekmadieni siltnamyje pasodinau geliu pertekliu uzklojau agroplevele ir pasakiau - nusalsit pacios kaltos , bet va nenusala dar laikosi
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 21, 03:18)
O kaip suprast, kad nusalo? Nuleipsta stiebeliai?