Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(Regila @ 2009 04 18, 08:06)
Mano kompostinė atrodo taip:
user posted image
Jau antra baigiama užkrauti..

cia mano komposto deze fotkinai? biggrin.gif Lygiai tokia pati, tik truputi tustesne - sukrito orui susilus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpocka @ 2009 04 18, 10:55)
Na pagal foto,tai ta dėžė gan nemaža,išsisaugojau foto,vakare parodysiu vyrui ir liepsiu tokia padaryti. Bet man vistiek klausimas iškilo.Nu pvz aš tai ten dėciau nuo triušiu  likusi mėšla(bet ten būna daugiausia tik šienas,sutrypia jie ji ir viskas,o to kakučio tai nedaug) Tai kokiais kiekias man i ta krūva mesti to mešlo ir nuravėtos žolės? Ar pakui jį reikia kažkaip maišyti,ar tik sukraunu i krūva ir viskas? blush2.gif

viska krauk i deze ir nesuk sau galvos..Jei kur pasitaikyti kalifornijos slieku - isigyk wink.gif Jie procesa pagreitina 2-3 kartus smile.gif
nedek tik buteliu, plastmases, akmenu biggrin.gif Visa kita - tinka smile.gif Kai pasidarys paprasta su tokiu kompostu - tada tgalesi jau skaiciuoti zalias ir rudas mases smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 18 balandžio 2009 - 10:36
Ačiū už visus patarimus.Tik vat begalvojant g.gif (vyras jau man sako,geriau tu net negalvok,nes prisimastai toookių dalykų,kurių neimanoma padaryti) Ar nesmirda ta dėžė? blush2.gif jei smirda tai reikia kažkokios vietelės ieškoti? Vat kaip jus apipilu klausimais,bet juk aš dar tik pradedančioji. blush2.gif O kiek tie sliekai kainuoja? Ir kur ju reikia ieškoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Yra tema apie sliekus SM, paieskok rasi smile.gif Ta deze jokio kvapo neturi..
Nu cia elementarus dalykelis - keturkampe deze.. Galima panaudoti visokias lentas, plokstes, tinkla net galima naudoti.. Nebent jei vyras su plaktuku susipykes yra biggrin.gif
Kai prikrausi, ant virsaus gali uzpilti truputi zemes, pasodinti kokiu geliu, kurios zydi, as sodinu cukinijas -grazu ir naudinga wink.gif Auga gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,pas mane jau kokie du metai kompostui ,ar jau galeciau jo deti i siltnami,aciu g.gif
Atsakyti
Dabar jau visiskai viskas aisku,aciu labai uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 18, 13:36)
Sveikutes,pas mane jau kokie du metai kompostui ,ar jau galeciau jo deti i siltnami,aciu g.gif

gatavas kompostas turi kvepėti mišku.Patikrink ir suprasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 17, 15:56)
gerai bus ir kruvoj smile.gif
Komposto deze - vieta kur meti visas punancias atliekas - maito, nupjauta zole, darzoviu likucius, popieriu, smulkias sakeles ir t.t.
Sliekus laikau paprastoj medinej dezej.. be dugno.. ne vienus metus smile.gif

as metu ir kiausiniu lukstus, bulviu, kitu darzoviu lupenas, uogas is kompotu, zole, (popieriu sudeginam, nemetu).Tai metu antrus meus ta komposta, o jis sukrenta ir vel atrodo kaip nieko nera doh.gif , dar metelius kokius reiks laukt biggrin.gif . Kita kompostine sukalta salimais, kad i ja butu galima perkasti. Ziuresim, lauksim tada rezltatu, kad kvepetu misku smile.gif
Atsakyti
haha, visiskai supuves kompostas turetu niekuo nekvepeti.. kaip zeme.. Bet turetu buti tokia zeme - juoda, puri, trasi, kad valgyti ja noretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 18, 21:32)
haha, visiskai supuves kompostas turetu niekuo nekvepeti.. kaip zeme.. Bet turetu buti tokia zeme - juoda, puri, trasi, kad valgyti ja noretusi smile.gif

lotuliukas.gif man tai valgyti nesinori, bet pasodinti ka nors tai visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 18, 11:57)
Nebent jei vyras su plaktuku susipykes yra biggrin.gif

o jei vyras per daug knygu apie dizaina prisiskaites ir tokios dezes jam paprasciausiai negrazu lotuliukas.gif ?
jauciu reikia nematomoj vietoj bandyti daryti is panasiu rastuku ar lentu g.gif
Atsakyti
Sveikutes ,turiu uzdavini,norejau ir planavau statyti is lanku siltnami,bet gavau dovanu metalini bet be stiklu ,si sezona galvojam uztraukti plevele,gal kuri taip daret ,patarkit ,kaip tuos astrius kampus pakavoti kad neplesytu pleveles,dekui 4u.gif
Atsakyti
mums irgi vienas metalinis aptemtas plevele, tai mes dejom lentuciu skersinius, arba kiekvienam tam langui turit daryt medini karkasa biski didesni kad islistu virs metalinio ir tada aptempiat plevele ir pritvirtinat smile.gif siaip jei vieniems metams per daug vargo, manau kad ir ilgiau istemps, mums po pora trejeta metu islaiko ax.gif
Atsakyti