Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis, 3 tema

QUOTE(naitas @ 2009 04 17, 10:52)
nenuobodžiauji  rolleyes.gif  aš bijau tų kurklių. Jeigu kokį užtinku, tai kokias dvi dienas į daržą nebeinu. Nenoriu, kad kokį pirštą nukąstų  rolleyes.gif

ar jus karkvabalius kurkliais vadinate? rolleyes.gif
Atsakyti
karkvabaliai yra viena,o kurkliai dar kiti juos vadina turkliais yra kas kita.
man sie padarai panasus i skorpionus.
aneizza ysivesk i ggogle ir pamatysi kaip jie atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 04 17, 12:12)
karkvabaliai yra viena,o kurkliai dar kiti juos vadina turkliais yra kas kita.
man sie padarai panasus i skorpionus.
aneizza ysivesk i ggogle ir pamatysi kaip jie atrodo.

fui kokie baisus blink.gif as net nesu tokiu macius, tikiuosi ju musu krastuose nera ir neatsiras doh.gif
Atsakyti
Labukas,sakykit,o jei nuo triusiu likusi taip sakant mesla sudejus i siltnami,ar nebus blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 04 17, 13:06)
Labukas,sakykit,o jei nuo triusiu likusi taip sakant mesla sudejus i siltnami,ar nebus blogai?    g.gif

net neisivaizduoju, gal kas jau bande, as tai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 04 16, 10:48)
kazkuri rasete apie morku seklas juostelese, vakar buvau zalioje stoteleje tai zinot pardaveja patare ju nepirkti nes kaip ji issireiske nieko gero g.gif vat ir supraski zmogau ax.gif

Pritariu jai, sodinau iras vienais metais tam popierelyje, bet man kazkaip letai dygo ir morkos prastos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2009 04 17, 13:18)
Pritariu jai, sodinau iras vienais metais tam popierelyje, bet man kazkaip letai dygo ir morkos prastos buvo.

va kaip gerai daugiau nuomoniu isgirsti as tu popiereliuose tai jau tikrai nepirksiu smile.gif
Atsakyti
as esu sejusi popiereliuose - normalio tos morkos, ir dygo gerai.. bet as ta popiereli suslapinau pries klodama smile.gif Greiciau ir geriau sudygo smile.gif Tiesiog nepasitaiko dabar tokiu pirkti ten, kur as perku smile.gif
Bet koks meslas gerai, jei yra perpuves - t.y. stovejes bent jau metus.. Jei sviezus - dek labai nedaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 17 balandžio 2009 - 13:08
Nea,tame ir reikalas lieka nemazai to mešlo nuo triušiu,tai vyras sugalvojo ji man sukrauti i šiltnami, doh.gif sakau jam kad bus negerai,o jis nesumąsto kur ji padeti.Tai sakai metus turi pūti? g.gif O tai kaip ji pūdinti,ar paprastai lauke i krūva dėt ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 04 17, 14:12)
Nea,tame ir reikalas lieka nemazai to mešlo nuo triušiu,tai vyras sugalvojo ji man sukrauti i šiltnami, doh.gif sakau jam kad bus negerai,o jis nesumąsto kur ji padeti.Tai sakai metus turi pūti? g.gif  O tai kaip ji pūdinti,ar paprastai lauke i krūva dėt ir viskas?

paprastai sukrauk i kruva ir laikyk wink.gif Kuo ilgiau laikysi, tuo tau bus geriau smile.gif Po keliu metu tas meslas jau prades panaseti i juoda trasia zeme..
Jei turi komposto deze, gali maisyti su kokia nupjauta zole, maisto atliekom, gali kalifornijos slieku ileisti smile.gif
Atsakyti
Su tais kalifornijos sliekais girdejau ne taip paprasta. Jiems kazkaip reikia isbetonuoti duobe, kad jie nepabegtu, o ir nusipirkti ju nelabai turbut yra LT. Viena ausim girdejau, kad pazystami ieskojo...
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 17, 13:16)
paprastai sukrauk i kruva ir laikyk wink.gif Kuo ilgiau laikysi, tuo tau bus geriau smile.gif Po keliu metu tas meslas jau prades panaseti i juoda trasia zeme..
  Jei turi komposto deze, gali maisyti su kokia nupjauta zole, maisto atliekom, gali kalifornijos slieku ileisti smile.gif

Kaip suprasti komposto deze?(as tokiais dalykais tik 2metus teuzsiimu,viskas man nauja).O tada ar didele kruva krauti to meslo,nu i auksti?
Atsakyti