Įkraunama...
Įkraunama...

Korres

QUOTE(GammaOrionis @ 2014 01 02, 17:48)
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 01 01, 22:57)

Pasidalinkite, kokias dar priemones veidui naudojote, gal bandėte kaukes? kokia Jūsų oda?

Ziema labai sausa, anksciau naudojau Honey & thyme krema, bet jo jau nebegamina tai pakeiciau jo water cress. Tepu nakciai. Diena naudoju wild rose seruma su magnolia bark arba yogurt kremu.
Paakiams wild rose krema. Kadangi veido prausti vandeniu negaliu ( degina ir ismeto demem) naudoju pomegranate face wipes, 3 in 1 cleansing water. Kai tenka prausti veida (duse) naudoju white tea cleanser. smile.gif
Kaukiu nenaudoju kol kas, laiko nebeturiu (du mazi vaikuciai) bet naudoju pomegranate cleansing scrub. smile.gif
Makiazui naudoju wild rose concealer, wild rose compact powder ir blusher. smile.gif
Esu naudojus wild rose kremuka. Visais ju produktais esu labai patenkinta, viskas tiko Mano odai :-)

Ka jus naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi esu Korres mylėtoja. Patinka kosmetikos kvapai, koncepcija, pakuotės. Vis dar laukiu progos išbandyti odos priežiūros produktus, nes kol kas bandžiau tik dekoratyvinę kosmetiką. Ypač patiko lūpų produktai. Jokių sintetikos užuominų, maloniai drėkina, spalvos natūralios, tiesa, laikosi neypatingai ilgai, nors ant mano lūpų apskritai ir kiti produktai nesilaiko ilgai... Taigi, rekomenduoju pabandyti Guava lūpdažius ir lūpų balzamus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sutepiau 2 ml Korres wild rose brightening&line smoothing serumo.
Labai skalsus, reikia labai mažai. Skystas, permatomas, lengvas. Staigiai susigeria. Aišku kažkokio poveikio pastebėt nespėjau, oda nepaskaistėjo, žiemai per lengvas tepant vieną. Nemėgstu ant serumų dar tept kremo.
Kadangi man rožės kosmetikoje nepatinka, pilno buteliuko nepirkčiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Baigės Korres Vanilla and Cinnamon kūno kremas bei dušo želė. Naudojau šaltuoju sezonu, kai norisi kažko 'šilto', tam puikiai ir tiko. Patiko. Skalsios, gerai kvepia, nesausina, neriebina kūno odos, o dar prie natūralesnių. Kartosiu, tik kitus kvapus, pavasariui vasarai.
user posted image
Atsakyti
Klaipėdos Creme dela Creme rasčiau lūpų sviestų dar? biggrin.gif Kokia kaina? Kažkaip visai sudomino mangų sviestas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 22 rugsėjo 2014 - 09:48