Įkraunama...
Įkraunama...

Korres

QUOTE(october' @ 2011 03 29, 15:46)
Pagal aprašymą sulygina veido spalvą, internete aprašytas kaip stebuklas biggrin.gif  Na, žinoma, nėra stebuklas, bet veidas tikrai atrodo gražiau pasitepus, taip sveikiau smile.gif

Jau per stipriai pradedu jo norėti. Bet dar niekas "nedega", reikia paskaityti internete atsiliepimus smile.gif O kitų tos serijos priemonių neketinate naudoti?
Atsakyti
Ar yra Korres mineralines birios pudrytes, kuria galima butu atsisiusti is UK?
Atsakyti
Gaivinu tema smile.gif gal yra isbandziusiu lupu sviestukus bigsmile.gif labai sudomino, nete puikus atsiliepimai smile.gif patiko pomegranate spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 24, 15:16)
Gaivinu tema smile.gif  gal yra isbandziusiu lupu sviestukus bigsmile.gif labai sudomino, nete puikus atsiliepimai smile.gif patiko pomegranate spalvyte wub.gif

Kazkada labai norejau 'jasmine', bet isigijau 'guava' - sunaudojau iki galo, bet antrakart nekartociau. Man nepatiko kabinimas pirstu (na visada tokio tipo produktuose jis kliuva), lupdazio sepeteliu nelabai patogu ji tept buvo. O siaip kvapas nestiprus, nera blogas, pats sviestukas minkstokas, tai reikia nepadaugint ant lupu. Kadangi maniskis buvo baltas, tai vos prigesindavo lupu spalva, graziai atrodydavo, bet tik kiek padaugini ir nueina spalva nelygiai ant lupu (na tokiais plemais vienur perregima, kitur balta) plius i burna pradedavo list ir uz lupu konturo - zodziu, padauginus atrodydavo pobaisiai ir galima iskart valytis bei per nauja teptis. Is esmes nera blogas daiktas, bet sunaudojau namuose pirstu tepaliodama, nes su sepeteliu ir is namu einant per daug zaidimo man su juo buvo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 24, 16:42)
Kazkada labai norejau 'jasmine', bet isigijau 'guava' - sunaudojau iki galo, bet antrakart nekartociau. Man nepatiko kabinimas pirstu (na visada tokio tipo produktuose jis kliuva), lupdazio sepeteliu nelabai patogu ji tept buvo. O siaip kvapas nestiprus, nera blogas, pats sviestukas minkstokas, tai reikia nepadaugint ant lupu. Kadangi maniskis buvo baltas, tai vos prigesindavo lupu spalva, graziai atrodydavo, bet tik kiek padaugini ir nueina spalva nelygiai ant lupu (na tokiais plemais vienur perregima, kitur balta) plius i burna pradedavo list ir uz lupu konturo - zodziu, padauginus atrodydavo pobaisiai ir galima iskart valytis bei per nauja teptis. Is esmes nera blogas daiktas, bet sunaudojau namuose pirstu tepaliodama, nes su sepeteliu ir is namu einant per daug zaidimo man su juo buvo.

aciu 4u.gif hmmmm na tada reiks dar pagalvoti, nu bet vistiek knieti, nes labai grazi spavyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 24, 17:13)
aciu 4u.gif hmmmm na tada reiks dar pagalvoti, nu bet vistiek knieti, nes labai grazi spavyte biggrin.gif

O pasibandyt nera kur? Tada butu aisku vertas ar ne demesio pirkinys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 24, 20:15)
O pasibandyt nera kur? Tada butu aisku vertas ar ne demesio pirkinys  4u.gif

ieskojau kiek nera aplink tokiu pardziu kad pratestuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 24, 19:46)
ieskojau kiek nera aplink tokiu pardziu kad pratestuot doh.gif

Matau jus Londone, ar ziurejote House of Fraser? Bent internetine parduotuve prekiauja Korres kosmetika, gal ir Oxford street parduotuveje butu ju stendas, kur butu galima pabandyti.
Atsakyti
Gal kas žinote, kokia CdC kaina Pomegranate kremuko?
Atsakyti
user posted image

gal kuri naudojate ''Korres'' bronzantą, noriu pirkti, bet noriu ir atsiliepimų....
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 11 18, 10:06)
gal kuri naudojate ''Korres'' bronzantą, noriu pirkti, bet noriu ir atsiliepimų....

Esu turejus - kazkaip nelabai jis man, matinis, spalva lyg ir nieko buvo, ne per ryza, ne per geltona, bet lyg ir nelabai lygiai dengesi....
Atsakyti
na visgi aš jį nusipirkau, tikrai jis nėra matinis,turi švytėjimą, kadangi visam veidui nenaudoju, o tik skruostams, tai dengimo problemų nebuvo, labai graži spalva.PATENKINTA wub.gif
Atsakyti