Įkraunama...
Įkraunama...

Korres

QUOTE(Ievuuska @ 2011 02 06, 23:26)
Tikrai yra.

Taip,kompaktiniu yra,maciau smile.gif As kazkaip ejau uzsisvajojusi apie kremine su spf biggrin.gif
O mineraliniu,pardaveja sake,nera ir neplanuoja atsivezti.
Atsakyti
aš ir esu šį tą išbandžius iš korres, galiu pasidalint atsiliepimais. visų pirma, tai turėjau tą ryžių šampūną ir akacijų pienelį berods kaip kondicionierių, tai mano atsiliepimai iš tiesų nėra tokie geri. nėra ir blogi, aišku, bet kaip už tokią kainą ir kiekį, tai tikėjausi kažko geriau. gal mano plaukams tik taip, bet eilinis šampūnas ir kondicionierius. tiesa, gavę drėgmės plaukai labai kvepėdavo tuo kondicionierium - tokiom gėlėm, vis galvodavau, ar kiti užuodžia biggrin.gif

dar bandžiau jogurto kremą, tai tas visai nieko, žiemai kaip tik, o kitais sezonais gal per riebus.

medaus kaukė - eilinė medaus kaukė biggrin.gif

dar buvau gavus body milk fig - figų kūno pienelis. šitą mėginuką ką tik išbandžiau - kvapas toks keistas, man atrodo ne figų, jaučiaus kaip pievoj tarp laukinių gėlių, aštriai kvepiančių - čia bandau kvapą nusakyt (nors gal kai esu pripratus prie dirbtinai sustiprintų kvapų, tai jau net jų neskiriu biggrin.gif ). bet ant kūno toks sušvelnėjęs kvapas. ką tik pasitepiau, pažiūrėsiu, kaip vakare bus - ar nepritrūks drėgmės.
Atsakyti
Merginos kaip Korres firmos kūno sviestai? 4u.gif
Atsakyti
Laba, isbandziau Korres dekoratyvine, galiu pagirti ir krem pudra ir skaistalus ir ypac lupdazius su mango sviestu. Oda lygi, nesubega i rauksleles. Siulyciau atkreipti demesi tik i krem pudru atspalvius, tradiciskai perku 2 numerio, o Korres patamsintos, galbut, kad graikiskos kilmes kosmetika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2011 03 07, 22:17)
Merginos kaip Korres firmos kūno sviestai?  4u.gif

Esu naudojus 'guava' sviestuka, dar kazkoki kita lyg ir bandzius - kvapai idomus, nera neskanus, bet kitokie. O patys sviestukai smagus ant odos, bet nera kazkas tokio.

QUOTE(Sorella @ 2011 03 09, 22:49)
Laba, isbandziau Korres dekoratyvine, galiu pagirti ir krem pudra ir skaistalus ir ypac lupdazius su mango sviestu. Oda lygi, nesubega i rauksleles. Siulyciau atkreipti demesi tik i krem pudru atspalvius, tradiciskai perku 2 numerio, o Korres patamsintos, galbut, kad graikiskos kilmes kosmetika? smile.gif

Man patinka ir lupdaziai, ir blizgiai (o jau kvapai wub.gif ) - tik gaila, kad menkas spalvu pasirinkimas - arba tamsios, arba labai neutralios..... O blizgiai kur pieniniu atspalviu, tai labai subega i lupu raukslytes....

Bet dabar turiu mineraline biria pudra, tai puikumelis thumbup.gif Turejau krema su spalva (nr1 spalvyte), tai is esmes man baltodei tiko, ypac vasara, ziema gal vos per tamsu, bet kazkaip i geltonuma su juo gaudavausi, tai nebepasilikau.... Nors siaip geris jis: pilnai uztenka maskavimo, graziai dengiasi, smagus ant odos (tik kaip kremas netinkamas, t.y. mazai drekinimo). 4u.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir as apie ta kosmetika! Labai gaila, kad CdlC neturi didelio pasirinkimo sios dekoratyvines kosmetikos, tikiuosi ples asortimenta. Siuo metu turiu ilginanti ir tankinanti tusa, nerealiai patinka, nepabijosiu palyginti su Lancome Hypnose rezultatu, o kaina labiau prieinama smile.gif dar esu bandzius kremine pudra, bet man per mazai maskavimo, kadangi oda riebi, noretusi kad sleptu visus odos trukumus labiau... nerealus yra lupdaziai, dabar tik juos ir naudoju, ypac tu tokiu naturalesniu svelniu atspalviu smile.gif
svarstau apie kuno sviestus ir kokius sampunus, gal kas ka bandet daugiau, ne tik ryziu ir akaciju pieneli?
Atsakyti
Gal kas pamenat CdLc kokios kainos kuno sviestu? 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Korres wild rose 24 hour moisturiser, na ką, šiaip patinka, veidukas po jo atrodo toks skaistus ir gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 29, 09:51)
Nusipirkau Korres wild rose 24 hour moisturiser, na ką, šiaip patinka, veidukas po jo atrodo toks skaistus ir gražus smile.gif

Kokia jo kaina? smile.gif
Man irgi knieti ką nors iš Korres išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 29, 10:23)
Kokia jo kaina?  smile.gif
Man irgi knieti ką nors iš Korres išbandyti  ax.gif

CdC - 79lt smile.gif siunčiantis gautųsi panaši kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 29, 10:43)
CdC - 79lt smile.gif siunčiantis gautųsi panaši kaina smile.gif

Aš kažkur internete buvau net brangiau atradus g.gif
Tikrai, kad pas mus apsimoka pirkti smile.gif
O čia jūsų tas kremas tai šviesinamasis/skaistinamasis (kaip jis ten doh.gif biggrin.gif )?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 29, 13:40)
Aš kažkur internete buvau net brangiau atradus g.gif
Tikrai, kad pas mus apsimoka pirkti  smile.gif
O čia jūsų tas kremas tai šviesinamasis/skaistinamasis (kaip jis ten  doh.gif  biggrin.gif )?

Pagal aprašymą sulygina veido spalvą, internete aprašytas kaip stebuklas biggrin.gif Na, žinoma, nėra stebuklas, bet veidas tikrai atrodo gražiau pasitepus, taip sveikiau smile.gif
Atsakyti