Įkraunama...
Įkraunama...

Korres

QUOTE(BlackDee @ 2010 04 14, 22:23)
O parekomenduoti drąsiai galiu veido kaukes ir kūno sviestus  bigsmile.gif

Dabar dar prisiminiau, kad neseniai kalbėjau su grimuotoja, dirbančią TV ir ji labai gyrė Korres lūpų konturų pieštukus - išbandžiau ir sutinku su ja, labai minkšti ir ilgai laikosi smile.gif

As turejau tik viena kuno sviestuka, bet nebuvo kazkas ypatingo - mano sausai odai net didesnio drekinimo norejosi. Bet jei oda i normalesne puse, tai puikus jie.

Lupu piestuka turiu irgi - gal spalva kiek per tamsi, tai nedaznai naudoju, bet siaip patinka.

Kaukiu veidui tik megineliu turejus, tai irgi patike. O kas labiausiai is Korres patiko, tai lupdaziai (tik spalvu didesnio pasirinkimo noretusi).

Na o maniskis turi vyriska sampuna, duso zele ir veido prausikli, tai atrodo viskuo patenkintas yra. thumbup.gif
Atsakyti
Wild Rose Mask- tikrai nuostabi kauke bigsmile.gif ir maloni, bet labiausiai tai nustebino reszultatas- tikrai oda paskaistejo, atsistate spalva

Dar turiu Basil Lemon body cream - irgi labai labai... noreciau rasti kasdienini veido krema (mano oda lb jautri, siek tiek linkusi i riebuma, pagrindine beda- "be spalvos", papilkejusi)

Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2010 04 18, 12:25)
noreciau rasti kasdienini veido krema (mano oda lb jautri, siek tiek linkusi i riebuma, pagrindine beda- "be spalvos", papilkejusi)

Skaistumo ir sveiko raudonio suteikia Wild Rose kremas (is vis - visa Wild Rose serija) smile.gif

O dabar CdC yra 40% nuolaida kremui ir kaukei su ciobreliu medum bei kaukei su jogurtu.
Atsakyti
Nupirkau sen Acacia Milk kondicionieriu, vakare eisiu galva plauti, ziauriai norysi ismeginti. user posted image Kvapas tai labai malonus.
Atsakyti
Rasau pacius pirmuosius atsiliepimus apie 'Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30' - vakar parsinesiau 'sand' ir 'honey' spalvytes, nes ant rankos lyg ir artimos atrode. Konsultante ipyle kokiem 2-3 kartams, tai galima bus normaliai isbandyt. kolkas pasitepus tik kelias minutes, bet jau labai patinka wub.gif Esu baltaode (BE 'fairly light' pudra tinka, o siaip visu arba antra po sviesiausios (jei ta sviesiausia pvz porcelein vadinasi), arba sviesiausia, jei pasirinkimas mazas ir prasideda nuo 'light' spalvos), tai pasitepiau 'sand' ('honey' pabandziau ant skruosto, tai jau laabai akivaizdziai per tamsi). Tepasi itin lengvai, kvapas malonus, spalvyte puiki, uztenka pamaskavimo (turiu kartais paraustancius skruostus ir nosies sonuose raudonumus reikia maskuot, na ir dar paakiai), greitai susigeria, netepa rubu (pabandziau servetele pridet, tai nieko neliko). Ziuresiu kaip bus visa diena su ja isbuvus. Vienintelis minusas, kad veidukas blizga (nors mano oda sausa) ir siek tiek lipnus, bet gal dar nepilnai susigere... Ziuresiu toliau kas bus, bet kolkas labai patenkinta ir zadu pirkt sita dalyka. thumbup.gif
user posted image

P.S. Kas man dar labai patinka, kad jis su spf30 (bet del sitos dalies ziuresiu, nes turejau be spalvos DDF krema su spf, tai man ziauriai netiko ir bert pradejo) ir svarbiausia atsparus vandeniui bei prakaitui - jei odyte normaliai reaguos i ji, tai bus mano atradimas, nes kolkas pudros atlaiko karscius (30 laipsniu ir daugiau, o oras cia dregnas laabai), bet vistiek veiduka lieciu per diena, valausi prakaita ir tt, tai po to vis ziuriu ziuriu i veidrodeli ar dar tvarkoje ir pudra vietoje. O su situo dalykeliu butu idealu, nes nereiketu nei maskuoklio, nei pudros. Tik dar pagalvojau apie viena minusiuka, kad spalva man tinka kol ideges veidukas, o vat rudeni/ziema kai pabalsiu, tai jau bus per tamsi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 21 liepos 2010 - 16:42
gal yra bandziusiu Korres Full color blizgesi, # Light Pink (virsutine spalva ) ?

user posted image

man idomu kokia jo konsistencija, ar labai pigmentuotas ax.gif
noreciau va tokio perregimo, pasviesinancio lupas atspalvio :

user posted image

siaip maciau viena apzvalga tu blizgiu ir ideta foto ant lupu, tai panasiai ir atrode g.gif
Atsakyti
Na va, ateinu su tolimesniais atsiliepimais apie krema su spalva - isbuvau pasidazius 11-12val kazkur, tai i gala is labai arti ziurint jau matesi ant kaktos, kad tepta kazkas (manau cia iki 3val atgal tas galejo pradet darytis), tai labai patenkinta esu. Tuo labiau, kad per karsti ejau ir prakaitavau tikrai nemazai. Tiesa, kiek labiau dingus spalvyte nuo smakro ir nuo nosies (labiausiai ir nuolat lieciamos vietos) - visur kitur puikiai issilaike (na isskyrus kakta, kur jau pradejo matytis). Taip, kad likau patenkinta ir zadu naudot sita daikta, o dar ir pagirta buvau siandien del odos ir atspalvio mieste thumbup.gif

QUOTE(miss.elle @ 2010 07 21, 19:41)
gal yra bandziusiu Korres Full color blizgesi, # Light Pink (virsutine spalva ) ?

man idomu kokia jo konsistencija, ar labai pigmentuotas  ax.gif

Korres lupdaziai man labai patinka ir skonis pasakiskas - tik minusas su spalvu pasirinkimu. O vat blizgiu skonis fantastiskas, spalvu geru yra, bet neitiko man. Turejau kelis pieninius (toki rozini, nude), tai pigmentacijos uztenka, gaunasi pienine (lengva) spalvyte, bet... subega jie i lupu raukslytes, tai tikrai neatrodo graziai. Nors man tas ne vien tik su Korres, bet ir su kitu firmu tokiais pieniniais blizgiais buna. Tad jei jums tos problemos nera, tai drasiai bandykit - demesio verti jie thumbup.gif
Atsakyti
'Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30'
user posted image

Na jau 3 kartus ji naudojau ir vis kitaip, tai pasidalinsiu atradimais ir ziniom biggrin.gif

-Pirma diena tepiau ant pakremuoto veiduko (bet kremuota buvo pries valanda ar kokias dvi, tai jau viskas susigere buvo), aisku kaip pirmakart nezinojau produkto, tai pasitepus blizgesi 'nugesinau' MUFE 'hd' matinancia pudra, gal kazkokia pudra su spalva dar patepiau (nepamenu). Tai kaip ir rasiau, po mazdaug 12val jau matesi, kad kazkas tepta: kakta, smakras ir nosis/skrusotai labiau matesi.
-Antra diena tepiau pirma primer'i, o po to sita krmeuka su spalva, o dar sugebejau tept ten, kur blogas apsvietimas, tai normaliai nuejus prie veidrodzio ir paizurejus issigandau, nes nelabai lygiai nusitepe, matosi siek tiek, kad tepta (is labai arti ziurint, tai praktiskai kaip pirma diena po tu 12val atrode). Na paskui dar patepliojau, sulyginau ir gerai buvo, bet tikrai nesilaike taip gerai ir smagiai kaip pirmakart.
-Na o siandien ryte skubejom, tai net kremui nebuvo laiko ir tepiau tiesiai ant odytes: pasidenge puikiai, uzmaskavo puikiai ir laikosi kolkas idealiai (praeje jau 9val nuo uzsitepimo). Tiesa, dar prisiminiau, kad pirmakart man lyg jautesi sausumas (na netrauke odos ar pan, bet norejosi daugiau dregnumo), o siandien viskas kuo puikiausiai. Ir beje, to meginelio liko dar 1 kartui tikrai - nors jau siandien noralaus dydzio pakuote prasidariau ir norejau is jos tept.

ISVADOS: Ne kiek nesigailiu isigijus si produkta ir laabai rekomenduoju. biggrin.gif
Atsakyti
Šiuo metu Creme de la Creme vyksta Korres akcija, kurios metu taikoma 40% nuolaida šiems produktams:

Sugar crystal cream
Magnolia cleansing emulsion
Orange blossom emulsion
Pomegranate balancing moisturiser
Wheat and Honey cream
Yoghurt moisturiser
Yoghurt moisturising mask
Thyme-Honey cream
Thyme-Honey mask
Olive and Rye eye-cream

4u.gif
Atsakyti
keliu tema 4u.gif

Black Dee,
ar yra Panoramoj Korres kremuku su splava? kokios mazdaug kainos? aciu smile.gif
Atsakyti
Labas,
Gal kuri atkreipet demesi,ar Creme de la Creme yra Korres mineraliniu pudru?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 23, 23:01)
'Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30'
user posted image

Ateinu su atsiliepimais ir as. smile.gif
Pliusai :
SPF 30 smile.gif
Labai graziai atrodo veido oda, veidas toks gyvas. Nezinau net kaip issireikst. Gavau komplimentu, kad gerai atrodo. cool.gif
Maskavimo man pilnai uztenka.
Ilgai laikosi, nenuplaukia.
Labai naturaliai atrodo, nesimato kad kazkas tepta.
Na zodziu, labai patinka. 4u.gif
Minusas butu, kad mazai drekina. Pasitepus vien juo, mano odai truksta drekinimo, tad pries Korres tepu papildomai drekinamaji krema.
Tai tiek. Visumoj, galiu pasakyti, kad labai patenkinta pirkiniu. mirksiukas.gif
Atsakyti