Įkraunama...
Įkraunama...

Korres

Noriu pasidalinti ir išgirsti atsiliepimus apie natuaralią Korres produkciją 4u.gif Ji mane sužavėjo savo kainą ir požiūrių į grožį wub.gif
user posted image
With roots in the oldest homeopathic pharmacy in Athens, Greece, the history of Korres is as rich as the formulas of the natural products they create. From yogurt to wild rose, watermelon to guava, their roster of ingredients reads more like a grocery list—and also delivers maximum skincare benefits. Using only top quality active plant extracts that enchant the senses and effectively treat the skin, it's no surprise Korres also chooses to leave out synthetic ingredients like mineral oil and propylene glycol from all their formulas. The same skin-loving active natural ingredients are used in Korres' latest award-winning color collection of wearable, nature-inspired shades made from organically grown, botanical ingredients. From powerful (and pamper-full!) skincare and body products to expert makeup with benefits, Korres is a brand that brings beauty back to nature—and brings out the Greek goddess in all of us.
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 27 kovo 2009 - 11:14
Ir is kur sios kosmetikos butu galima isigyti? Sudomino... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 03 27, 14:14)
Ir is kur sios kosmetikos butu galima isigyti? Sudomino... rolleyes.gif

Galima internetu el parduotuvėse pvz SEPHORA (JAV)
Dar yra PC Panorama Creme de Creme(atrodo taip rasosi) parduotuvėje mirksiukas.gif Čia LT.
Atsakyti
Gilberta - vėl tapai reklamos auka, nes natūralumu čia net nekvepia schmoll.gif Tie patys silikonai, parabenai sudėtyje ir jokio natūralumą patvirtinančio sertifikato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 27, 15:35)
Gilberta - vėl tapai reklamos auka, nes natūralumu čia net nekvepia  schmoll.gif Tie patys silikonai, parabenai sudėtyje ir jokio natūralumą patvirtinančio sertifikato  doh.gif

Kazkodel as neradau jokiu parabenu ir silikonu g.gif Kosmetika labai puiki,tikrai nesu auka,nes sekmingai ja naudoju thumbup.gif
Atsakyti
štai, granatinis kremas veidui: Methylparaben, Panthenol, Parfum, PEG-8.

tai, kad tu sėkmingai naudoji šiuos produktus, deja, dar nepatvirtina nei jų gerumo, nei natūralumo smile.gif Man keista, kai jau antroje temoje pareiški, kad tai yra natūralu (anksčiau užmačiau organiška), nors taip nė per kur nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 27, 16:17)
štai, granatinis kremas veidui: Methylparaben, Panthenol, Parfum, PEG-8.

tai, kad tu sėkmingai naudoji šiuos produktus, deja, dar nepatvirtina nei jų gerumo, nei natūralumo smile.gif Man keista, kai jau antroje temoje pareiški, kad tai yra natūralu (anksčiau užmačiau organiška), nors taip nė per kur nėra  g.gif

Tada nesuprantu kodel pats gamintojas skelbia,kad tai naturalus produktas doh.gif Net farmacinis ir visur korres pridetas prie natural & organic unsure.gif Gal gali paaiskint...
O apie ana tema tas pats nes perskaiciau,kad tai naturali kosmetika unsure.gif
Atsakyti
todėl, kad nori daugiau parduoti, todėl, kad natūralumas yra ant bangos.

todėl ir noriu tave paskatinti, kad skaitytum sudėtis ir pati įsitikintum, ar tiesa atitinka reklamą wink.gif Tam man didelių pastangų nereikėjo - susiradau e-shop'ą jų tinklapyje ir neapsiribojau aktyviais komponentais, o atsidariau jų visą sąrašą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 27, 16:27)
todėl, kad nori daugiau parduoti, todėl, kad natūralumas yra ant bangos.

todėl ir noriu tave paskatinti, kad skaitytum sudėtis ir pati įsitikintum, ar tiesa atitinka reklamą wink.gif Tam man didelių pastangų nereikėjo - susiradau e-shop'ą jų tinklapyje ir neapsiribojau aktyviais komponentais, o atsidariau jų visą sąrašą wink.gif

Hmmm,labai įdomu unsure.gif Nesiseka man pereit prie visiškai naturalios kosmetikos. Bet temą tegu būna,yra daug kas naudoja Kerres ir kuriems ji patinka.
O tau ačiū už informaciją drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
net minčių nebuvo apie naikinimą wink.gif Į sveikatą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Esu naudojus Korres šampūną, rožių kaukę, turiu plaukų formavimo priemonę su bambuku.
Labai patinka visos priemonės, o dėl to kad yra blogiečių sudėty tai jau taip, bet
vistik man kokybė labai patiko ax.gif

Ši kosmetika yra gretose su L'Occitane, The Body Shop, bet ji geresnė už pastarąsias kiek man teko naudoti ir kiek pagal savo asmeninę
vartotojo patirtį galiu palyginti
Atsakyti
Korres yra naturali kosmetika. Bet nebutinai 100% naturali. Del naturaliu priemoniu, galesiu imest lentele paieskojus ir nuskanavus pagal zymejimo zenkliukus. Maniskis tuose reikaluose geriau gaudosi, bet kosmetika skirtoma pagal % sudetyje (pvz gali but 100% organiska ir tik organiska (kurioje turi but rodos ne maziau 94% organiskos kilmes produktu)). Taip ir su naturalia - nuo kazkiek % skaitosi naturali, nors nebutinai visi sudeties produktai naturalus.

Radau ta straipsniuka, bet ten daugiau apie zymejimo zenkliukus ant indeliu (o kadangi cia JAV, tai ir tos organizacijos amerikietiskos, bet manau ju puslapyje vistiek bus isvardinta firmos, kuriu produktai atitinka reikalavimus).

Rasau kas ten rasoma:

-Natural products association seal: turi but ne maziau 95% naturaliu ingridientu (jokiu cheminiu). Nenaturalus priimtini tik tada, kai nera kuo juos pakeist ir kai jie nesukelia jokiu itarimu del poveikio sveikatai. Tokiu produktu turi Burt's bees, Weleda, Aubrey Organics.

-USDA organic seal: turi but bent 95% sertifikuotu organisku ingridientu ir negali buti ideta sulfatu. Tokiu produktu turi Origins organics, Juice beauty, Nature's gate, Softlips.

-Ecocert seal: turi but ne maziau 95% naturaliu ingridientu ir bent 10% is visu ingridientu turi butui sertifikuoti organiski, o pakuote turi buti perdirbama. Negali buti naftos produktu, medziagu is gyvunu ar dirbtiniu kvapu. Tokiu produktu turi Physicians Formula organic wear makeup, Care by stella mccartney skin care, kai kurie L'occitane.

-Whole foods market premium body care seal: sio prekybos centro grandine uzdraude daugiau nei 250 ingridientu. Ne daugiau nei 5% naftos produktu galimi vartoti. Tokie produktai yra kai kurie Dr.Hauschka, Jason naturals, California baby products.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 01 balandžio 2009 - 03:34