QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 30, 07:56)
merginos sakykit ar tikrai ta juostelė atskirti nuo vejos pigiau kažkaip nežiūrėjau dar kiek tokie dalykai kainuoja,sakau,kad neapsišaučiau
man rodos, neapgaudinėja panašiai už 15 lt. pernai esu pirkusi...
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 30, 10:56)
merginos sakykit ar tikrai ta juostelė atskirti nuo vejos pigiau kažkaip nežiūrėjau dar kiek tokie dalykai kainuoja,sakau,kad neapsišaučiau
Apsimoka pirkti. Pigiau nei kitur.
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 30, 10:58)
man rodos, neapgaudinėja panašiai už 15 lt. pernai esu pirkusi...
QUOTE(Tina* @ 2009 03 30, 11:05)
Apsimoka pirkti. Pigiau nei kitur.
tik dabar galvoju ar man jos reikia o dar žinant kaip jūs ją "giriat"
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 30, 11:08)
tik dabar galvoju ar man jos reikia o dar žinant kaip jūs ją "giriat"
pirkau, panaudojau pagal paskirtį, tik jos dar reiktų paieškot - ne tas daiktas, kuris turėtų žvilgsnį prikaustyt
Didžiausias minusas - gofruotumas, yra pirkti ir tiesių, specializuotuose parduotuvėse, skyriuose
http://www.seklos.lt/index.php?id=2272 Merginos pažiūrėkit tas supavadinimu kažkokiu lophospernum WinRed kas ten per augalas? na gal netiksliai parašiau, kaip jį auginti? važiuoju į žalią stotelę pažiūrėti
Vardas: Maurandiya (Azarin) rausva
Описание: Aprašymas:
Lophospermum erubescens Lophospermum erubescens
Apie ją rasite čia:
http://www.rojaussod.../tema.php?s=361
Описание: Aprašymas:
Lophospermum erubescens Lophospermum erubescens
Apie ją rasite čia:
http://www.rojaussod.../tema.php?s=361
QUOTE(Tina* @ 2009 03 30, 09:13)
Knifofija, help galvoju kas cia per augalas su visom saknim is zemes lipa, ogi acantas. Kas gi jam? Ka man daryti? Buvau pamirsus paklaust.
Šaknis įspausti gilyn ir viskas, augs be jokių problemų, čia tikriausiai šaltukas truputį pakilnojo.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 03 30, 09:43)
ka tu turi omenyje tvarkyti ?
man dar tokia mintis kilo - jei jau alyva sodinti pavieniuj pakalnuciu pievoje, tai ka veliau daryti su pakalnuciu lapais... kadangi pakalnutes auga pavesingose vietose, gal i kompanija tiktu snapuciai? Snapuciu pieva (maciau melsva) atrodo nuostabiai ir zydi iki velyvo rudens.
man dar tokia mintis kilo - jei jau alyva sodinti pavieniuj pakalnuciu pievoje, tai ka veliau daryti su pakalnuciu lapais... kadangi pakalnutes auga pavesingose vietose, gal i kompanija tiktu snapuciai? Snapuciu pieva (maciau melsva) atrodo nuostabiai ir zydi iki velyvo rudens.
Mano vaikystės pievoje buvo pilna snapučių, todėl man jie asocijuojasi su žole ir nemėgstu aš jų, neturiu nei vieno.
Sveikos merginos, norejau paklausti jusu patarimo..
Noriu pasodinti hortenzija, tik niekur neradu info, nei kada reikia sodinti i lauka, kokia dirva, ar megsta tiesioginius saules spindulius.. ?
Noriu pasodinti hortenzija, tik niekur neradu info, nei kada reikia sodinti i lauka, kokia dirva, ar megsta tiesioginius saules spindulius.. ?
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 30, 12:00)
Šaknis įspausti gilyn ir viskas, augs be jokių problemų, čia tikriausiai šaltukas truputį pakilnojo.
Ne tas zodis. Kad griebe Buvau normaliai isodinus. Baisoka spaust, kad nesulauzyciau. gal geriau zemiu truputi uzpilti nes sito grazuolio pasirodymo laukiu kaip ne kurio kito. O jis matai pats is mano darzo bega
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 03 30, 12:58)
Sveikos merginos, norejau paklausti jusu patarimo..
Šviesioji hortenzija
Vasaros viduryje - hortenzijų mėlis
Hortenzijos ąžuolo lapais
Smulkiau sužinoti galima į paieškos lauką įrašius lotynišką pavadinimą, veislės pavadinimą
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 30, 13:16)
Šviesioji hortenzija
Smulkiau sužinoti galima į paieškos lauką įrašius lotynišką pavadinimą, veislės pavadinimą
Labai ačiū...
O beje, gal zinote kur Vilniuje nusipikrti, kur daugiau variantu butu? maciau maksimoj yra bet tik viena spalva...