Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Tina, šiandien photo.gif tau dygstančią margutę. Tie stori bordo spalvos daigai
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 29, 20:58)
nu kodel tu sitaip? ryskiai nuliniu nuskutai mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
As isgeniu tik tas sakas ,kur susipanciojeir labai ilgas kasas patrumpinu.

Va kaip ji atrode rugsejo paskutinem dienom po kirpimo.
[attachmentid=173653]

Isdykele, aciu sirdingai 4u.gif Margute lenda pas mane bigsmile.gif tokia pat raudona, buku galu. Velokai sakyciau, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 27, 13:06)
Atsiliepimas apie secrecy siūlomas pintas tvoras čia.

Na nepykit mergytes, jeigu kuriai uzkliuvau, kad parodziau sesers pinamas tvoras 4u.gif Nesitikejau puolimo verysad.gif Labai jau zmones pikti siais laikais pasidare verysad.gif
Nei as reklamuoju, nei man koks nors pelnas is to. Tiesiog visos siulote idejas ir as pasiuliau. Kiekvieno teise rinktis.
Nenusileisiu iki tokio lygio, kad atgal pykti lieciau, o palinkesiu visom sekmes surandant geriausia sprendima savo sodyboms mirksiukas.gif
Atsakyti
kada nuimti durpiu kepures nuo roziu? 4u.gif
gal dabar?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 29, 23:49)
kada nuimti durpiu kepures nuo roziu? 4u.gif
gal dabar?

as nuo visko nukrapsciau sestadieni po perkunijos su zaibais 4u.gif Sveikinu ir as!
Tikekimes ir mes pasinaudosim tavo tarnybine padetimi hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 03 29, 22:57)
Va kaip ji atrode rugsejo paskutinem dienom po kirpimo.
[attachmentid=173653]

tai kad lyg ir viskas gerai g.gif nesuprantu,ko ji be kaciuku,knygas vakar skaiciau,neradau tau jokio patarimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 03 29, 22:07)
Na nepykit mergytes, jeigu kuriai uzkliuvau, kad parodziau sesers pinamas tvoras  4u.gif  Nesitikejau puolimo  verysad.gif Labai jau zmones pikti siais laikais pasidare  verysad.gif
Nei as reklamuoju, nei man koks nors pelnas is to. Tiesiog visos siulote idejas ir as pasiuliau. Kiekvieno teise rinktis.

gi mes ir nepykstam biggrin.gif , bet tai ko tu tiesiai sviesiai nesakai - sesuo pina ... prasom, jeigu kam reikia. O i visokius taktinius reklaminius manevrus reaguojama paprasciausiai kitaip 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 03 30, 07:38)
tai kad lyg ir viskas gerai g.gif nesuprantu,ko ji be kaciuku,knygas vakar skaiciau,neradau tau jokio patarimo verysad.gif

Aciu, kad vargai del manes 4u.gif as pati galvoju, kad gal del kamieno pazeidimu, katinai nagus buvo pasigalande. Bet mes sodo tepalu uztepem ir lygtais viskas neblogai atrodo. Nezinau kas cia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 29, 11:12)
Tau ji labai tiktų, nes yra dulksvai žalia, o visos viršūnėlės sidabrinės, žiūrit iš tolo atrodo  kaip pilka.

Teks pageidavimų sąrašą plėst ax.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 29, 14:03)
Jau kur kur, bet prie alyvos su veigele horizontalus kaulenis  doh.gif  gyvenime nesodinčiau...  tongue.gif  prie buksmedžio - taip, bet tik ne alyvos. Ir iš viso - alyvos gražiausiai žiūrisi šalia susodintos dvi kontrastinių spalvų, be jokių ten priedų ir saldiklių (na gal tik su kilimuku po kojų)  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

turėjau omenyje jau esamą kompoziciją be alyvos (pūslenis, sidabrakrūmis, kadagiai, veigelė), galvoju, kad neblogas variantas ten būtų ir pažeme šliaužiantis ir įsišaknijantis damerio kaulenis. O alyvos sodinimo vieta vis dar svarstymuose - bet linkstu linkt to, kad nusižiūrėtąją 'Krasavitsa Moskvy' sodinsiu visai atskirai, be kaimynų ir kilimų apačioj. Man patiko Tavo siūlymas susodint dvi kontrastingas šalia. Gal į porą tiktų 'Andenken an Ludvig Spaet' arba 'Sensation'?
Atsakyti
Knifofija, help help.gif galvoju kas cia per augalas su visom saknim is zemes lipa, ogi acantas. Kas gi jam? Ka man daryti? Buvau pamirsus paklaust.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 30, 07:08)
turėjau omenyje jau esamą kompoziciją be alyvos (pūslenis, sidabrakrūmis, kadagiai, veigelė), galvoju, kad neblogas variantas ten būtų ir pažeme šliaužiantis ir įsišaknijantis damerio kaulenis.

nepyk, bet nt ir be alyvos man neįsipaišo. Lapukai kaulenio tokie apvalučiai, mažučiai, standučiai, šakelės tvirtos rudos, uogytės raudonos (į žydėjimą nekreipčiau dėmesio, nėra tai akcentas) nė su vienu augalu iš tavo sąrašiuko man nelimpa. Bet tu pati geriau žinai ir jauti savo norus ax.gif
Ir apskritai man šitoj kompozicijoj tik kadagys su sidabrakrūmiu dera, bet gal aš ko nors nesuprantu ax.gif

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 30, 07:08)
O alyvos sodinimo vieta vis dar svarstymuose - bet linkstu linkt to, kad nusižiūrėtąją 'Krasavitsa Moskvy' sodinsiu visai atskirai, be kaimynų ir kilimų apačioj. Man patiko Tavo siūlymas susodint dvi kontrastingas šalia. Gal į porą tiktų 'Andenken an Ludvig Spaet' arba 'Sensation'?

Aš pas save turbūt bandysiu atkartot kompoziciją: tamsi tamsi bordinė pilnavidūrė alyva, o po ja pakalnučių pieva... Čia po mano langu vaikystėj augo... sentimentai... wub.gif
O dar vieną alyvą, baltą pilnavidurę, kur nors visai vieną sodinsiu ax.gif
Arba abi alyvas - pilnavidures bordinę ir baltą sodinsiu šalia, o po jomis pakalnutes bigsmile.gif

Kodėl alyvos nepatariu sodinti gėlyne? Perspektyvoje nebus nei gražu, nei patogu tvarkyti. Juk alyvos plačiais krūmais išauga. Nebent genėtum ir ūgliukus nuolat kontroliuotum. Bet tada alyva lieka nebe alyva biggrin.gif

Beje, Krasavica Moskvy atrodo nereali, bet nepamiršk taisyklės dėl baltų žiedų - ant jų ypač matosi senėjimas/rudavimas. Teks dažnai iškarpinėti baigiančias žydėti kekes, kad turėtum nuolat gražų vaizdą. Bent jau kartą per savaitę tai tikrai 4u.gif Aišku, jei tas vaizdas ne kasdien "po akim", tai neaktualu, bet pamaniau, kad geriau iš anksto perspėsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 30 kovo 2009 - 09:30
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 30, 09:21)
Kodėl alyvos nepatariu sodinti gėlyne? Perspektyvoje nebus nei gražu, nei patogu tvarkyti. Juk alyvos plačiais krūmais išauga. Nebent genėtum ir ūgliukus nuolat kontroliuotum. Bet tada alyva lieka nebe alyva  biggrin.gif

ka tu turi omenyje tvarkyti g.gif ?
man dar tokia mintis kilo - jei jau alyva sodinti pavieniuj pakalnuciu pievoje, tai ka veliau daryti su pakalnuciu lapais... kadangi pakalnutes auga pavesingose vietose, gal i kompanija tiktu snapuciai? Snapuciu pieva (maciau melsva) atrodo nuostabiai ir zydi iki velyvo rudens.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 30, 07:43)
ka tu turi omenyje tvarkyti  g.gif ?
man dar tokia mintis kilo - jei jau alyva sodinti pavieniuj pakalnuciu pievoje, tai ka veliau daryti su pakalnuciu lapais... kadangi pakalnutes auga pavesingose vietose, gal i kompanija tiktu snapuciai? Snapuciu pieva (maciau melsva) atrodo nuostabiai ir zydi iki velyvo rudens.

snapučių mano vaikystės kieme nebuvo tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Tvarkyti - tai tarkim nužydėjusius žiedus išsikarpyt. Matai, turiu vieną alyvą kasdien po akimis, tai tenka pažaisti bigsmile.gif Bet žaidimas man patinka - du malonumai viename. Pirmas malonumas - darbas vyksta pavakary,kai pats alyvos kvepėjimas. Antras malonumas - prasinešti su sekatorium. Mano natūra tokia, jaučiu milžinišką malonumą genėdama augalus (ir išmetinėdama nereikalingus daiktus) lotuliukas.gif
Atsakyti