Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Wolke @ 2009 03 29, 12:54)
kas per medelis priekiniam plane  g.gif
user posted image

magnolija  g.gif vakar maciau tokiu pirkt...nu  man tie ziedai kiek kitokie nei magnolijos....

Man panasu i hamameli tik, kad baltas ir stambesni ziedai. Bet gal buna ir tokiu hamameliu
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 29, 10:00)
Man panasu i hamameli tik, kad baltas ir stambesni ziedai. Bet gal buna ir tokiu hamameliu

tai kad magnolija ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 29, 07:11)
Su horizontaliuoju kauleniu čia mintis smile.gif Jis man ten tikrai tiktų  smile.gif

Jau kur kur, bet prie alyvos su veigele horizontalus kaulenis doh.gif gyvenime nesodinčiau... tongue.gif prie buksmedžio - taip, bet tik ne alyvos. Ir iš viso - alyvos gražiausiai žiūrisi šalia susodintos dvi kontrastinių spalvų, be jokių ten priedų ir saldiklių (na gal tik su kilimuku po kojų) tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 03 29, 11:54)
kas per medelis priekiniam plane  g.gif
user posted image

magnolija  g.gif vakar maciau tokiu pirkt...nu  man tie ziedai kiek kitokie nei magnolijos....

as sita magnolija jau seniai stebiu - pradzioj zydejimo atrodo graziai, po to tokie susivele ziedai (kaip pavyte), o i pabaiga zydejimo visai nuruduoja (na tokie demeti... rokoko vis pasakoja, kaip atrodo baltos sp. ziedai pabaigoj zydejimo biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 28, 15:17)
Galima iš namų, būsiu Vilniuje mugėje, vyras bus prie Banginio (dar datos nežinau) O aš būsiu Kojelvičiaus gatvėje gegužės paskutinį savaitgalį.

reiks būtinai apsilankyt thumbup.gif ir kažkaip jus susirast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 28, 20:04)
Labai švelnus kilimėlis, po žiemos šakelės būna oranžinės, paskui grįžta į savo spalvą, o žiedeliai baltai pergamentiniai, tokie sausuoliukai.

Gal turesite pardavimui?
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas auginat BLINDĘ ? user posted image

( nuotraukoj ne mano blindė, foto pasiskolinau iš interneto)
Noriu paklausti, ar pas jus iš po žiemos būna nudžiūvusių, ar tai nušąlusių blindęs šakelių? g.gif

Aš kiekvieną pavasarį iškarpau tas nudžiūvusias šakeles, gerokai praretėja, bet kai sužaliuoja neatrodo reta, dar nupurškiu nuo vabalų, nes kažkokie vabaliukai ją mėgsta ir lapeliai tampa skylėti, bet kai nupurškiu puikiai žaliuoja thumbup.gif
Atsakyti
O as tai savo blinde perdaug negailestingai nukarpiau. Dar ne viena pavasari ji taip ilgai nebuvo be kaciuku.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 29, 14:01)
Gal turesite pardavimui?

Turėsiu
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 29, 17:14)
O as tai savo blinde perdaug negailestingai nukarpiau. Dar ne viena pavasari ji taip ilgai nebuvo be kaciuku.

gal velai nukarpei - nespejo atzelti ir uzsiauginti nauju kaciuku g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 29, 18:14)

nu kodel tu sitaip? ryskiai nuliniu nuskutai mirksiukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
As isgeniu tik tas sakas ,kur susipanciojeir labai ilgas kasas patrumpinu.
Atsakyti
kazin zali pusies spygliai ka nors gero duoda g.gif , ar tiktu rugsciamegiams mulciuoti g.gif ?
turiu dar Kaledine pusi neismesta, jei nurauciau jai spyglius (dar vis tamsiai zali), nebereiketu i miska eiti papuvusiu ieskoti...
Atsakyti