Aciu visoms atsakiusioms apie grybu zeme
As auginu du pierius. Perziemojo gerai (pirmoji ziema jiems buvo), bet kolkas nezydi.
Ačiū atsakiusioms apie Pierius, bandysiu ir aš jį įsigyt, man jis labai gražus
QUOTE(ErikaI @ 2009 04 09, 21:36)
Mes pirkom po 350 Lt - didelė mašina ("Riešės plantacija"). Aš jau gailiuosi, kad sutikau šitam eksperimentui , pusę vakaro rankiojau iš šiltnamio pievagrybius bandžai sodint salotas su ridikėliais. Idomu kas užauks daržovės ar pievagrybiai
matyt čia krovė tiesiai iš auginimo stelažų, o prie Širvintų perpuvusį laukuose išsigulėjusį dalina. Iš ten pirmais metais kai atsivežėm, tai karšta vasara buvo ir darže keletas nupiepusių grybukų sudygo, tačiau tikrai neturėjau jokio vargo, masiškai grybaut neteko
QUOTE(ita2 @ 2009 04 08, 09:19)
sveikute, del pirkimo gi sakiau- parodoj sedi keista teta.
Man atrodo, kad ta "teta" sėdėjo šalia manęs Oi būrė ji pirkėjams Pagal ją ir kiparisai pas mus puikiai žiemoja ir taip visko prisiklausiau...
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 09, 12:22)
vadinasi spartuolis o jį karpyti kažin galima? neprarastų dekoratyvumo?
pas mane jis skiepytas,ant kotelio burbuliukas-tenka seveliura karpyt ,nepyksta
QUOTE(vida777 @ 2009 04 09, 18:27)
permeciau beveik visas vok. nuorodas googlej ir visur raso ta pati - Pieris japonica "Debutante" geriausiai auga sauletoje vietoje, pakencia dalini pavesi. 10 metu pasiekia 70 cm auksti, auga labai letai.
ačiū už padrąsinimą, bandysiu laimę
Vienintelį dalyką žinau, kad jį labai reikia saugoti nuo šaltų vėjų, sodinti patvoriuose, šalia didesnių augalų, kad būtų užuovėja. Jediara, gal todėl pas tave ir iššalo?
QUOTE(išdykėlė @ 2009 04 09, 23:11)
Man atrodo, kad ta "teta" sėdėjo šalia manęs Oi būrė ji pirkėjams Pagal ją ir kiparisai pas mus puikiai žiemoja ir taip visko prisiklausiau...
tai dar man pasiseke raiskias kad paske- nieko nezinau...
QUOTE(išdykėlė @ 2009 04 09, 23:11)
Tik dabar supratau, kad isdykeles parodoj nemaciau. Bet as butinai ja turgely aplankysiu man norisi visu kupstu su ziedais, o ne daigiuku.
QUOTE(Wolke @ 2009 04 09, 18:00)
jetaus koks grozis
QUOTE(vida777 @ 2009 04 09, 18:27)
permeciau beveik visas vok. nuorodas googlej ir visur raso ta pati - Pieris japonica "Debutante" geriausiai auga sauletoje vietoje, pakencia dalini pavesi. 10 metu pasiekia 70 cm auksti, auga labai letai.
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 10, 05:42)
Vienintelį dalyką žinau, kad jį labai reikia saugoti nuo šaltų vėjų, sodinti patvoriuose, šalia didesnių augalų, kad būtų užuovėja.
aciu uz info, bet pas mane jis auga ne pietu pusej pora metu, jokiu ziedu nebuvo, itariu perkelsiu i pietukus, o zeme kokia tinka, ten Wolke pas tave silta, del to gal megsta jis, ir kuom tresi, prasau pasidalink, nes gaila man to krumelio, o toks grazutis gali buti......
QUOTE(DENARA @ 2009 04 10, 08:26)
jetaus koks grozis
aciu uz info, bet pas mane jis auga ne pietu pusej pora metu, jokiu ziedu nebuvo, itariu perkelsiu i pietukus, o zeme kokia tinka, ten Wolke pas tave silta, del to gal megsta jis, ir kuom tresi, prasau pasidalink, nes gaila man to krumelio, o toks grazutis gali buti......
pas mane po pernai migracijos šiemet tik porą žiedelių su vienu varpeliu buvo iškišęs ir dar šunys aplaužė mažumėlę
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.