Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(ErikaI @ 2009 03 28, 14:33)
O gal turit kokį augaliukų sarašiuką?

atsiųsiu į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 28 kovo 2009 - 17:13
Bambukai ir Japoniskas sodas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 28, 12:20)
Glažutė labai greitai veisiasi, sįjasi, po žydėjimo būna "šieno" periodas, man labiau prie širdies paronichija, labai panaši į čiobrelį, galiukai sidabriniai, labai atspari, nebijo mindymo, žiedeliai patys nubyra, jokio karpymo ir šiukšlinimosi.
user posted image

Kaip grazu ,noreciau tokiu thumbup.gif
Atsakyti
gal galėtumėt patarti: MB šiandien pagal vieną šioje temoje įdėto straipsnio pavizdį bandė genėti senas obelys.gavosi jam štai kas:

user posted image

ką reikėtų dar nupjauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 03 28, 18:42)
Kaip grazu ,noreciau tokiu thumbup.gif

Labai švelnus kilimėlis, po žiemos šakelės būna oranžinės, paskui grįžta į savo spalvą, o žiedeliai baltai pergamentiniai, tokie sausuoliukai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 28, 20:04)
Labai švelnus kilimėlis, po žiemos šakelės būna oranžinės, paskui grįžta į savo spalvą, o žiedeliai baltai pergamentiniai, tokie sausuoliukai.

o dirvai reiklus? molynej auks?
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2009 03 28, 19:14)
o dirvai reiklus? molynej auks?

Auga visur ir sausrą gerai pakelia.
Atsakyti
A, tiesa. O margute kai nosi is zemes kisa, tai lyg tulpe primena, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi kazkas panasau kaip tulpe is zemes lenda, bet gink dieve nezinau kas. Gi as is ten visas geles rudeniop perkeliau. Laukiu pasirodant didesniu lapeliu ir ziedeliu, gal tada bus aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 28 kovo 2009 - 20:44
O as tai visko prikaisiojau ir dabar eilinis pavasarinis bajeris - nepamenu aks kur tiksliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 28, 20:37)
A, tiesa. O margute kai nosi is zemes kisa, tai lyg tulpe primena, ar ne?  bigsmile.gif

Na nepasakyčiau, kad primena tulpę, gal daugiau česnaką. Išlenda toks bukai apvalus stiebas, gan storas.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 03 28, 17:48)
Prie tavo minetos kompozicijos pukuotoji glazute man nea. Ji sidabrine, per dideles kontrastas. O lelijos skamba idomiai. Vilkdagiai irgi idomiai. Su kuriu krumu zydejimu sutaptu ju zydejimas?

O aš kažkaip kaip tik galvoju apie augalą pilkais lapais žemei pridengt, kad būtų kontrastas su raudonlapiais krūmais (pūsleniu ir veigele), o tą kontrastą švelninčiau vyraujančiais ružavos spalvos žiedais plius vienu kitu melsvu/mėlynu arba raudonu/baltu žiedu.
Su sidabrakrūmio (ružavas) žydėjimu turėtų susikirsti tiek lelijos tiek vilkdalgiai. O ar su veigele ir pūsleniu susikirstų vilkdalgiai tai tikrai nežinau - krūmeliai pernai pirkti, žydėjo tik veigelė, o vilkdalgiai šiųmetiniuose planuose (su mano lelijomis veigelė prasilenkia).
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 28, 12:20)
man labiau prie širdies paronichija, labai panaši į čiobrelį, galiukai sidabriniai

ar greit dauginasi? kada ir kiek laiko žydi?
Atsakyti