Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2009 04 09, 07:54)
biggrin.gif kad jau tokia dėkinga, tai štai vaizdelų aptikau, kaip šliaužiantis kadagys gali kristi ant sienelės:
user posted image

wub.gif kada mano tokie išaugs, matyt jau pensijoje jau būsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 04 09, 09:27)
wub.gif kada mano tokie išaugs, matyt jau pensijoje jau būsiu doh.gif

Kodel taip pesimistiskai biggrin.gif , kai kurie kadagiai visai greitai palyginus auga, vat viena po 3 metu man jau reikia persodint, truputuka neapsiskaiciavau
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 04 08, 17:08)
Palei pat tvora turi sudygti is rudenio pasodinti vilgdalgiai, tarp akmenuku irgi yra visokiausiu augaliuku(pavadinimu tikrai nezinau). o palei tvora kairiame kampe kuriu  minti, pasodinti koki vijoklini augala. Na ir mastau dabar apie vijokline roze. Ar daug ten su jomis darbo?

zinoma vaizdas nepalyginamai geresnis nei buvo (apie derejima aplinkoje - tu turbut geriau zinai ... ax.gif ). Mintis apie vijokli thumbup.gif , as isivaizduoju ten margalape gebene (ji leciau auga), o del vijoklines rozes, tai nzn ar ten labai tiktu, bet uztat sliauziancios miniatiurines rozes butu pats tas. Kas liecia vijokli, tai jis mano manymu turetu buti toks pat minimalistinis/azurinis (ne koks didelis lopas), kad perdaug neissisoktu is esamo vaizdo.
Ta geltona pusele priekyje (jei neklystu g.gif ) labai grazi. Ji buna geltona istisus metus?

QUOTE(Tina* @ 2009 04 09, 08:09)
Jo kantrybes tai reikia tureti. Anadien ziuriu i savo keniuka, ilgaspygle pusi ir snekuos su jais mintyse: "mazuliai mazuliai, kada gi jus uzaugsit? ar uzteks man gyvenimelio? grazuoliukai letapedziai"

tokius letapedzius reikia pirkti arba jau gerokai didesnius, arba susitaikyti su ta mintim, kad pasensi, belaukdama kol jie uzaugs.
As asmeniskai savo sklype noreciau vieno kito medelio greitai augancio (arba jau suaugusi pasisodinti siais laikais ne problema), vieno kito - vidutiniskai greitai augancio, kad sklypas nebutu 10 metu plikas kaip po atominio karo, o tada ir tu graziuju letapedziu neprailgtu laukti kol uzaugs, kai bus i ka ziureti aplinkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 09 balandžio 2009 - 08:51
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 08:48)
Kodel taip pesimistiskai biggrin.gif , kai kurie kadagiai visai greitai palyginus auga, vat viena po 3 metu man jau reikia persodint, truputuka neapsiskaiciavau

Tai kad aš prie atraminių sienelių susodinau "Golden carpet" kadagius, o jie lėtokai auga, kitos rūšys bujoja žymiai greičiau, bijau, kad ir man arba reiks labai smarkiai karpyti, arba visai iš centro kelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 04 09, 09:56)
Tai kad aš prie atraminių sienelių susodinau "Golden carpet" kadagius, o jie lėtokai auga, kitos rūšys bujoja žymiai greičiau, bijau, kad ir man arba reiks labai smarkiai karpyti, arba visai iš centro kelti g.gif

Belieka tik sukeisti vietomis ir laukti rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
o kas auginat ir galit pasakyt, kokiu greičiu plečiasi auga fortūno ožekšniai? Sugalvojau, kad jų dar neturiu ir rasčiau vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 09, 10:20)
o kas auginat ir galit pasakyt, kokiu greičiu plečiasi auga fortūno ožekšniai? Sugalvojau, kad jų dar neturiu ir rasčiau vietos ax.gif

auginu. Per du metus padidėjo dvigubai pradinio ūgio ir pločio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit Gudobelės tvorelę parodyti , neįsivaizduoju kaip atrodo g.gif g.gif
Atsakyti
sveikutės,

šiandien man atvežė juodžemį iš po pievagrybių. Aš maniau ten normalijuoda puri žemė bus, o ten kažkoks rudas daigtas pilnas grybienos unsure.gif

Ar kas nors bandėtiš po grybų naudoti tą žemę ar ji tinka vejai sodint ar daržui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 04 09, 10:49)
zinoma vaizdas nepalyginamai geresnis nei buvo (apie derejima aplinkoje - tu turbut geriau zinai ... ax.gif ). Mintis apie vijokli  thumbup.gif , as isivaizduoju ten margalape gebene (ji leciau auga), o del vijoklines rozes, tai nzn ar ten labai tiktu, bet uztat sliauziancios miniatiurines rozes butu pats tas. Kas liecia vijokli, tai jis mano manymu turetu buti toks pat minimalistinis/azurinis (ne koks didelis lopas), kad perdaug neissisoktu is esamo vaizdo.
Ta geltona pusele priekyje (jei neklystu  g.gif ) labai grazi. Ji buna geltona istisus metus?

Na ta pusis kai leidzia naujus ugliukus, tai jie buna zali, tik veliau nugeltonuoja. O kokios ten sliauziancios miniatiurines rozes buna?

Na as tikiuosi kai sudygs visi augaliukai, bus graziau daug, nes dabar ir man per balta.
Kaip tik siuo metu tveriame tvora aplink visa teritorija (medine), ir baiginejame terasa. Tai ten sakyciau viskas neblogai derinasi g.gif (mano akimis) O prie namo, kad nera ka derinti, kotedzas ten biggrin.gif , ploto nedaug.
O kazkas domejosi del akmenu. Tai dolomito luitai pirkti Zalia stotele. Gelsvas kvarcas (kazkodel taip ant maiso rasosi), pirktas-Schetelinge.

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 04 09, 06:49)
Mintis apie vijokli  thumbup.gif , as isivaizduoju ten margalape gebene (ji leciau auga),

prisiminiau, kai apie gebenę užsiminiau - gebenę galima paleisti šliaužti žeme. Ant tokio akmenyno ji nerealiai atrodytų drinks_cheers.gif O jeigu sodinti vieną vienam gale, kitą kitam, tikrai gražiai suderėtų ir vaizdo nepagadintų.

QUOTE(vida777 @ 2009 04 09, 06:49)
o del vijoklines rozes, tai nzn ar ten labai tiktu, bet uztat sliauziancios miniatiurines rozes butu pats tas.

Mano subjektyvia nuomone, rožė yra ne foninis augalas, o ryškus akcentas. Net ir šliaužiančių aš "alpinariume" nesodinčiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 09 balandžio 2009 - 10:04
QUOTE(vida777 @ 2009 04 09, 09:49)
tokius letapedzius reikia pirkti arba jau gerokai didesnius, arba susitaikyti su ta mintim, kad pasensi, belaukdama kol jie uzaugs.

Kaina kaina kaina... ar matei kokia didesniu doh.gif as jau geriau lauksiu. smile.gif
Atsakyti