Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Neri29 @ 2009 04 08, 14:22)
user posted image

Labai vykusi metamorfozė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 08, 20:54)
ot ir pasigincysiu-paprastai pirmais metais po pasodinimo nerekomenduojama tresti schmoll.gif ,tada augalai geriau isikabina ir perziemoja,vat.
mat dazniausia nusala ,kai patresti prileidzia daug nauju sakneliu,kurios ir nusala.

čia ne trąšos, kaip ir vitaminai - ne maistas flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 08, 20:54)
ot ir pasigincysiu-paprastai pirmais metais po pasodinimo nerekomenduojama tresti schmoll.gif ,tada augalai geriau isikabina ir perziemoja,vat.
mat dazniausia nusala ,kai patresti prileidzia daug nauju sakneliu,kurios ir nusala.

Aktyvatoriuose rekomenduoja netgi pries sodinima augalus su visom saknim pamirkyt, paskui paliet. Cia NE TRASA.

O man to alpinariumo baltumas kazkaip "pjaunasi" su tamsia sodria zole. Ziuriu ziuriu ir nelimpa nors tu ka. Is esmes pats alpinariumas grazus, tik nezinia kur ji "imontuot" reiketu.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 04 08, 16:51)
Merginos, gal patartumėse kuom apsodinti šitą kampą. Kas jūsų nuomonę tiktų, kaip matome šiuo metu čia auga tik conika, kadakiukas, o trečio augaliuko pavadinimo ir nežinau  blush2.gif Pati tai gal ir pačią formą norėčiau pakeist  g.gif Beja, vieta čia saulėta.

user posted image

kadangi as esu uz minimalistini varianta tai paberciau baltos skaldeles ir is vis israuciau tulpes blush2.gif ir labai tiktu neri pavizdys smile.gif (ir as taip noreciau viena savo kampa padaryt mirksiukas.gif )
neri is kur pirkai akmenis ? ir dar toks gal kvailas klausimas... kai po skaldele padedi plevele..
ar po lietaus nesikaupia vanduo?
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2009 04 08, 23:26)
kadangi as esu uz minimalistini varianta tai  paberciau baltos skaldeles ir is vis israuciau tulpes  blush2.gif  ir  labai tiktu neri pavizdys smile.gif (ir as taip noreciau viena savo kampa padaryt  mirksiukas.gif )

Aha, neri pavyzdys labai gražus wub.gif O su tom tulpėm tai nežinau ką daryt, liko po senųjų gyventojų ir dabar lenda, o dabar išraut kažkaip gailiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 08, 16:04)
ai, gi neparašiau, kodėl nepatiko oksigumatas  doh.gif Čia tik techninis klausimas - dėl keistos pakuotės pastoviai rankas išsitepdavau ir jos sunkiai atsiplaudavo, o Seasol'o pakuotė su rankena  ax.gif

buvo kažkur viena ausim girdėtas tas Seasol, o dabar pasigooglinau ir jau žinau apie ką kalba sukasi. Reikės pasidairyt to gėrio, nes mano žemelė tai ne pyragas, jos augmenijai tokie pagardai tikrai praverstų thumbup.gif

QUOTE(linarija @ 2009 04 08, 19:51)
Merginos, gal patartumėse kuom apsodinti šitą kampą. Kas jūsų nuomonę tiktų, kaip matome šiuo metu čia auga tik conika, kadakiukas, o trečio augaliuko pavadinimo ir nežinau  blush2.gif Pati tai gal ir pačią formą norėčiau pakeist  g.gif Beja, vieta čia saulėta.

tas ,kur nežinai p[avadinimo panašu, kad yra fotūno ožekšnis. O šiam kampukui pirmiausia kažkuo apibrėžčiau formą - ar trinkelėmis ar kažkokiais augalėlais ir nedaryčiau jo tokio, kaip čia pasakius, nukirsto trikampio rolleyes.gif pratęsčiau augalų liniją arba linko matomo medžio arba palei preikinę matomą betono sienelę. Vėlgi neaišku, kokia čia vieta, kaip ji matosi nuo namų ar nuo įėjimo į kiemą, bet tas betoninis laiptas irgi prašosi maskuojamas. Tarkim svyrančiais per kraštą šliaužiančiais kadagiais, o jei nesinori spygliuočių, galima galvoti apie žolinius kilminius augalus, kurie galėtų "nulipti" per sienelę, pvz. žiemė, vaisgina, vaistutis. Jei vistik žaisti su pygliuočiais, nepamiršk, kad conica lėtai auga ir sodinant kadagius reikia domėtis kiek jie augs, kad nepaslėptų tos eglutės.
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 04 08, 22:34)
Aha, neri pavyzdys labai gražus  wub.gif

O man nilabaaaai ax.gif idomu but paziuret su kuo tie smulkus akmenukai ir ale "akmens" luitai risasi...su namu g.gif -mazai tiketina
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 08, 14:48)

4u.gif Ačiū

QUOTE(Tina* @ 2009 04 08, 21:13)
O man to alpinariumo baltumas kazkaip "pjaunasi" su tamsia sodria zole. Ziuriu ziuriu ir nelimpa nors tu ka. Is esmes pats alpinariumas grazus, tik nezinia kur ji "imontuot" reiketu.

Man irgi schmoll.gif Aš jį kur nors prie Viduržemio jūros "montuočiau" smile.gif Bet čia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 04 09, 04:41)
Man irgi schmoll.gif Aš jį kur nors prie Viduržemio jūros "montuočiau" smile.gif Bet čia skonio reikalas smile.gif

lietuviškam kontekste vietoj baltos skaldelės gražiau žiūrėtųsi šliaužiantys augaliukai. Tik reiktų neprimarginti ax.gif

Beje, ažiūrėkim pozityviai - kiekvienas žingsnelis buvo pirmyn, o ne atgal, ir rezultatas tikrai geresnis negu pradinis variantas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 09 balandžio 2009 - 07:12
Jolaxus, dėkui už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 04 09, 08:26)
Jolaxus, dėkui už patarimus  mirksiukas.gif

biggrin.gif kad jau tokia dėkinga, tai štai vaizdelų aptikau, kaip šliaužiantis kadagys gali kristi ant sienelės:
user posted image

user posted image

user posted image

man tokie vaizdeliai tai patinka, tik kantrybės reikia turėti, kol jaunas augalas pasieks tokią "kaskados" stadiją smile.gif ir renkantis kadagius reikia imti tuos, kurie visiškai guli ant žemės, praktiškai ieško, kur "padėti galvą", nes būna skirtingo gulstumo
Atsakyti
Jo kantrybes tai reikia tureti. Anadien ziuriu i savo keniuka, ilgaspygle pusi ir snekuos su jais mintyse: "mazuliai mazuliai, kada gi jus uzaugsit? ar uzteks man gyvenimelio? grazuoliukai letapedziai"
Atsakyti