Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2009 04 08, 14:41)
DeeDee, o kaip rezultatas? ar pasijaute? SeaSol irgi esu turejus, tik meginuka, tai ne ka ir galiu palyginti.

Seasol'ą tujoms gal ir nepyliau, laisčiau visus naujai pasodintus augalėlius. Rezultatu tikrai patenkinta. Tiesa, laisčiau ne vieną kartą, o iki rugpjūčio mėn - nuo pavasario wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 08, 14:35)
pas mano anyta yra su gebene apaugintas nupjautas obels "stulpas". galesiu kada pafotkinti

o jei tooki padaryt su vijokline roze kokia? neliptu i toki medi?
pas mus sodboj kazka reiktu ikasti tokio, tai ir galvoju garsiai
Atsakyti
Tai reiks man papurskaliot tas savo tujas. Mazum stebukla apturesiu biggrin.gif
Papildyta:
O tas rezultatas, kuriuo likai patenkinta?
sparciai auga?
veslus, ryskus augalas?
gausiai zydi?
gerai dera?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 08, 14:49)
Tai reiks man papurskaliot tas savo tujas. Mazum stebukla apturesiu  biggrin.gif
Papildyta:
O tas rezultatas, kuriuo likai patenkinta?
sparciai auga?
veslus, ryskus augalas?
gausiai zydi?
gerai dera?

patys augalai tokie sveiki atrodo, kaip iš katalogo biggrin.gif Dėl derėjimo nežinau, pirmą kartą daržą pernai turėjau, nėra su kuo palyginti. Tačiau kaimynų agurkai, žirneliai, moliūgai, cukinijos labai greit miltligę pasigavo, a maniškiai gražūs buvo iki rovimo lauk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 08, 14:31)
jaunas krūmas daug vietos neužima, tik senas krūmas išsiplečia ~1m-1,2m

4u.gif tai ir norėjau sužinoti blush2.gif esu optimistė ir tikiuosi,kad mano pasodinta hortenzija toje vietoje pasens ir išsiplės tongue.gif
Atsakyti
Reiskias patikimai isbandyta priemone.

Noriu tuju kaip is katalogo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 08, 13:44)
Seasol'ą tujoms gal ir nepyliau, laisčiau visus naujai pasodintus augalėlius. Rezultatu tikrai patenkinta. Tiesa, laisčiau ne vieną kartą, o iki rugpjūčio mėn - nuo pavasario wink.gif

O kur šitą stebuklą parduoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 04 08, 15:45)
O kur šitą stebuklą parduoda?  ax.gif

pirkau čia, pažiūrėk prekybos vietose, kuri tinkamiausia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 08 balandžio 2009 - 14:48
as pernai savo "5" augaliukus irgi laisciau su oksigumatu smile.gif ( buvau idejus savo chrizantemu/ramunyciu krumelius parodyt - tokie didziuliai buvo wub.gif lapkricio pirmai visas krumas ziedais aplipes dar tebebuvo wub.gif ) tai tikrai labai sveiki ir grazus buvo. siemet reikes placiau vartot smile.gif turiu seasol nsuipirkus, gal reikes koki ekspermenta padaryt g.gif smile.gif

bet savo tujytes kazkodel bijau juo laistyt/purkst unsure.gif man labai istrigo, kad anksciausiai trest galima bus tik geguze... ir nors aiskus stimuliatorius ne tas pats kas tresimas, bet... doh.gif
Atsakyti
ai, gi neparašiau, kodėl nepatiko oksigumatas doh.gif Čia tik techninis klausimas - dėl keistos pakuotės pastoviai rankas išsitepdavau ir jos sunkiai atsiplaudavo, o Seasol'o pakuotė su rankena ax.gif
Atsakyti
eisiu ir as to stebuklo ieskot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 04 08, 14:22)
merginos  girdejos toki puosimo buda- tipo paima nudziuvusi medi- geriausia koks sakotas-obelis ar tt, nuzievina ji, ikasa normaliai i zeme ir aplink ji apaugina vijokliniais  augalais,  kad jie liptu i ta medi ir paskui sakos svirtu zemyn, sako cia  atrodo super.. GAl esat kuri mate? naturoj?

as turiu tokia “puosmena`naturoj mirksiukas.gif kuri uzima gana nemaza plota doh.gif sena nudziuvusi obelis apaugusi gebene rolleyes.gif net neisrauta,nenuzievinta....ir net nebuvo minties jos specialiai apzeldint,bet kad pas mus gebenes auga ir lipa visur kaip piktzoles doh.gif tai turim tokia atseit puosmena rolleyes.gif o kadangi visai neblogai atrodo,tai palikom....galeciau eit bandyt fotkint,bet vaizdas realiai atrodo visai kitaip nei ant foto 4u.gif
Atsakyti