QUOTE(Žydriausia @ 2009 04 06, 10:49)
Vln man per toli, as kaune
bet kaip supratau galima ieskot trasu kartu su pelesiu naikikliu, galvojau gal atskirai reikia pirkt koka chemija. o kada tresti?
o dar kiek pamenu is praeitu metu diskusiju gerai veja pavasari deaeruot? kada tai geriausia padaryt?
aeruot dabar
trasos pries pelesi - ''zalstos'' gamybos, nedidelej pakuotej plastikinej skaidrioj, kaip sodos milteliai atrodo.
QUOTE(vida777 @ 2009 04 06, 10:59)
*Canna yra
Kana, -os...
negaliu atsidziaugt tavo raktazolem
(bet ir norejau as ju taip, kaip nieko dar nesu norejus
). Gal kartais zinai, kaip jos vadinasi ?
apie kanas zinau, islenda ''is senu laiku''
nezinau raktazoliu pav., i sveikata
su tokiomis panasiomis ant ilgo ziedynkocio geltonos spalvos ziedais - kartu super ziurisi
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 06, 11:11)
turėtų būti ryškiai geltona - pernai negalėjau ilgai laukti, kol pilnai bus pasiruošusios poilsiui, per anksti iškasiau. Jei nepadarysi šios klaidos, kitais metais turėtų pasimatyti gera spalva
okis, lauksim
negalvok, kad kabinejuosi, bet jie ''auksaziedziu'' kroku gimines
Romance, crocus chrysantus
QUOTE(troja3030 @ 2009 04 06, 14:28)
labukas...norejau paklausti kada zmones jau pradeda pjauti zole, pas mane ji is rudens nelabai buvo nupjauta tai dabar vietomis tokia didoka ir dar pasienejusi
grebk su metaliniu veduokliniu grebliu dabar - valyk veja.
arba aeratorium.
QUOTE(staselė @ 2009 04 06, 16:22)
Buvau šiandien sode, papurenau gėlyne žemę, apgrėbiau lapus gėlyne. Bet manu, kad tas mano įrankis toks kaip grėbliukas mažiukas, trumpu koteliu nelabai geras lapams grėbti iš gėlyno . O su kokiu įrankiu jūs iš gėlyno lapus apgrėbiat?
saujom, nerankioju po lapa.