QUOTE(satanele @ 2009 04 05, 10:52)
Sveikutes ,ar jau genite savo rozynus ,pas mane juodu sakeliu nemazai ,ar galiu jau karpyti aciu
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 05, 21:01)
Apkarpyti gali, bet aš dar laukiu, kada galutinai prasprogs ir matysis, kas tikrai nušalo (o gal nenušalo). Tada ir apkarpysiu
O as siandien galutinai sutvarkiau rozes [isskyrus didziaja]. Jos rudeni perkeltos buvo, todel ir perziemojo ne taip gerai, kaip norejau. buvo aiskiai matyti, kur gyvas stiebas [zalias],kur nusales [juosvas]. vienas krumas visiskai iki virsuniu zalias
. kitas dvi nugenejau stipriai, 15cm nuo zemes - taip isejo, nes ''laikiausi'' stipraus pumpuro krumo isoreje...
Gal ir zinote, bet priminsiu, kad virs pumpuro genint auksciausia stiebo krastas turi buti butent tiesiai virs pumpuro, priesingu atveju istrizu pjuviu ant pumpuro per lietu tekes vanduo - tai negerai. ar suprantamai pasakiau?
Visas rozes, ir didziaja, nupurskiau vario sulfatu. Taip pat raganes.
Didziosios genejimas - uosvio darbas, tai jis sako, darysias tai veliau, kad isitikintu tiksliau, kuria butent saka is to raizgalyno palikti.
Ka as dar padariau: viskas papurenta [nebeslapia pas mus], patresiau visas svogunines [neislinde tik vasariniai cesnakai]. pasodinau likusius kanus [vazonuose,verandoj]
Zydi puse kroku darzeliuose, pievoje - visi.
[Dee, vis del to taviskiai svelniai auksiniai, kai susiskleidzia - tai dramblio kaulo sp. - labai mieli
]
Zodziu, sutvarkyta...
tik paseta ne viskas...
QUOTE(vida777 @ 2009 04 05, 22:07)
Rokoko, auuuuuuuu ... ar tos zemauges viendienes ankstyvesnes uz didziasias
? pas mane mazosios kokiu 13 cm jau, o didziosios kur kas mazesnes.
mat kaip... painiai tu cia paklausei...
tos,kurios zemesnes, yra platesniais lapais ir stambiais ziedais - jos ankstyvesnes.
tos,, kurios aukstesnes, yra plonais lapais ir smulkesniais ziedais ant auksto stiebelio, labai kvepia - si velyvesnne.