Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(smth1 @ 2009 04 02, 20:44)
Deedee- as po sio ir kito savaitgalio pasakysiu ar radau vietos verbenoms ( bet tai reikes rast, kaip kitaip:)) tai jei tu man daigu duotum buciau laiminga, nes su sejimais as kolkas schmoll.gif Gal tau kokiu zoliu is mano darzo reik? biggrin.gif

ai, skaitei kokia dar pas mane situacija, gaila sėklas išmest, tai ir sėju į daržą verysad.gif Žodžiu, tu ieškokis vietos, a man jų vistiek per daug bus wink.gif
Atsakyti
Aš tai bevelyčiau, kad tik kokia nuoroda atsidarytų, bet kaip naujas, tai ir durnas fool.gif - vieninteliu tokiu būdu pasisekė nuotrauką įkelti doh.gif . Eisiu dar kartą pastudijuoti puslapiukų apie nuotraukų įkėlimą. Jei koks moderatorius šitas foto ištrintų, ar tik nuorodas įkeltų, būčiau labai dėkinga ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Vartotojo vardas @ 2009 04 02, 21:17)
Aš tai bevelyčiau, kad tik kokia nuoroda atsidarytų, bet kaip naujas, tai ir durnas  fool.gif  - vieninteliu tokiu būdu pasisekė nuotrauką įkelti  doh.gif . Eisiu dar kartą pastudijuoti puslapiukų apie nuotraukų įkėlimą. Jei koks moderatorius šitas foto ištrintų, ar tik nuorodas įkeltų, būčiau labai dėkinga  ok.gif

kitą kartą dėk nuotraukas per radikal.ru - trečią nuorodą copy-paste padarius įsidės mažytė, bet spustelėjus ant įdėtos nuotraukėlės, pasididins; jei norėsi įterpti į tekstą, tuomet sumažink pikselių skaičių iki 480 ir copy-paste 8 nuorodą tiesiai į tekstą.
Nereikia dėti nei per http:// , nei IMG knopkes wink.gif
Ir dar, jei nori įsitikinti, ar viskas gerai pavyko, prieš spaudžiant Atsakyti, spustelk Peržiūrėti žinutę, tuomet pati matysi kaip atrodo pranešimas lange 4u.gif ( tikiuosi, teisingą lytį kreipiniams pasirinkau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 02, 21:35)
kitą kartą dėk nuotraukas per radikal.ru - trečią nuorodą copy-paste padarius įsidės mažytė, bet spustelėjus ant įdėtos nuotraukėlės, pasididins; jei norėsi įterpti į tekstą, tuomet sumažink pikselių skaičių iki 480 ir copy-paste 8 nuorodą tiesiai į tekstą.
Nereikia dėti nei per http:// , nei IMG knopkes wink.gif
Ir dar, jei nori įsitikinti, ar viskas gerai pavyko, prieš spaudžiant Atsakyti, spustelk Peržiūrėti žinutę, tuomet pati matysi kaip atrodo pranešimas lange  4u.gif ( tikiuosi, teisingą lytį kreipiniams pasirinkau  biggrin.gif )

tai nabage tu,vis mokai ir mokai mirksiukas.gif
O kaip ikelt is to radikal kad is karto puslapy rodytu foto,o nereiktu parsisiuntinet ? blush2.gif

O cia ta blizge kur sesi,tai tokie perlamutriniai paploteliai? Sausiukai tokie?
Papildyta:
QUOTE(Vartotojo vardas @ 2009 04 02, 21:17)
bet kaip naujas, tai ir durnas   fool.gif  - vieninteliu tokiu būdu pasisekė nuotrauką įkelti  doh.gif .

nei tu pirma nei paskutine lotuliukas.gif

o pas mane nauji medziai jau osia-ir persikas ir abrikosas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 02 balandžio 2009 - 20:50
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 02, 21:44)
tai nabage tu,vis mokai ir mokai mirksiukas.gif O cia ta blizge kur sesi,tai tokie perlamutriniai paploteliai? Sausiukai tokie?

čia ne aš, čia tas žmonių asmenybės testas taip nusprendė, įpratau jau blush-anim-cl.gif
Taip, tos pačios blizgės, pažiūrėjau internet'e, kad visai gražiai žydintys krūmeliai atrodo wink.gif
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2009 04 02, 21:46)
O kaip ikelt is to radikal kad is karto puslapy rodytu foto,o nereiktu parsisiuntinet ?

kai įkeli foto iš kompiuterio, tuomet čia reikia nukopijuoti 3 arba 8 nuoroda ( ten jos sunumeruotos ).
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 02, 11:02)
Apėjau ratą apie savo ūkį ir irgi tos pačios nuomonės likau - nesodinsiu  bigsmile.gif
Tiesa, mažumėlę kiti argumentai, bet rezultatas tas pats - eilė svarainių be jokių priedų.

gerai, kad ir apsigalvojai , as siand. savaji kol apgenejau, visas rankas taip susibadziau doh.gif ... dziaugiuosi, kad tik viena turiu biggrin.gif .

QUOTE(jolaxus @ 2009 04 02, 12:06)
o aš šiandien atkasiau iš daržo žemės ir parsinešiau į terasą svogūninių vazonus - vieną tulpių kitą krokų. Viskas gražiai sudygę, lauksiu žydėjimo wub.gif

mano visos svogunines (tulpes, narcizai, hiacintai, paukstpienes ir t.t.) geliu loveliuose susodintos ir niekur nepakastos (uzmeciau keliom eglisakem) perziemavojo.
Bet uztat nuo salcio saugodama vazonus kaip su durpem ir sniegu prisidirbau - hortenzijos, japonine pluke, eleborai, kortaderija, raktazoles ir dar nezinia kas... viskas issuto doh.gif .

QUOTE(rozamunda @ 2009 04 02, 15:27)
Arba kur nors uzrasyk-  "JUSU PACIU SAUGUMUI ESATE STEBIMI VAIZDO KAMEROMIS" ka jie zino ,gal is kokio inkilo tikrai filmuoji lotuliukas.gif

arba "JUSU PACIU SAUGUMUI - UZMINUOTA" biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 02 balandžio 2009 - 21:25
Atsiminiau kazkaip tuos svarainius, kuriu vaisiai mazas citrinas primena. Tik nepamenu ar mes rudeni buvom sitos veisles pavadinima issiaiskine g.gif idomu todel, kad gal mugej tokiu rasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 02, 17:52)
atsisiunčiau iš Erfurto org. sėklų - patagoninė verbena, antra sąraše wink.gif ( artimiausiomis dienomis sėsiuos ją, jei daugiau niekas iš tinklapio nebedomina, tuomet galėsiu duoti dalį daigų wink.gif )
Dar ir darželinių blizgių (Original Erfurter Blumensamen) ten pat yra  mirksiukas.gif

Oi, tai taip, man aisku kad reikia tos patagonines verbenos, jei dar turesit. Beto, tiesa, jei Jus is Vilniaus..

arba "JUSU PACIU SAUGUMUI - UZMINUOTA"  .

juokai juokais, bet realiausia tai stiklo sukiu pakast butu,- tik jau aisku ne po gelem cia o po medeliais. Nu jau man tokios piktos mintys kartais kyla angel_not.gif
Atsakyti
Mergaites saugokit savo namu tvoras ax.gif
Sianakt Raudondvaryje pavokta -visa tvora . Seimininkai miegojo namuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 02, 22:55)
Atsiminiau kazkaip tuos svarainius, kuriu vaisiai mazas citrinas primena. Tik nepamenu ar mes rudeni buvom sitos veisles pavadinima issiaiskine  g.gif idomu todel, kad gal mugej tokiu rasciau  ax.gif

o gal tu kalbi ne apie svarainius, o apie cidoniją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 04 02, 22:59)
Oi, tai taip, man aisku kad reikia tos patagonines verbenos, jei dar turesit. Beto, tiesa, jei Jus is Vilniaus..

Iš Kauno ir į Vilnių nelabai planuoju važiuot wink.gif

Na, taip juokingai nuskambėjo su ta tvora- pažįstamas samdė brigadą tvoros išardymui, kelias savaites dirbo, o čia šast - per naktį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2009 04 02, 23:03)
Mergaites  saugokit savo namu tvoras ax.gif
Sianakt Raudondvaryje pavokta -visa tvora . Seimininkai miegojo namuose  schmoll.gif

nieko sau blink.gif matyt kokia metalinė kaltinė buvo, negi lentas vogtų blink.gif bet kartais nesuparst tų bestijų unsure.gif
čia apie kokį miestą šneka? žymiausias Raudondvaris kaip suprantu prie Kauno, tačiau visoj LT rastum dar -niolika ax.gif
Atsakyti