Aš kur buvus, kur nebuvus vis čia ir čia Grožiuosi, mokausi ir svajoju kada gi aš jau galėsiu lėkt į sodybėlę, kurioje tiek darbo, kad neįsivaizduoju nuo ko reiks ir pradėti. Tai va, semiuosi patirties, o ir šiaip čia pas jus labai miela ir jauku
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 31, 16:18)
Prisiminiau! Ar tik ne turgely, kur nors pirkai, pernai šioj temoj kažkas pasakojo, kad Leucophyta brownii kaip viržius pardavinėjo. Pastarieji mūsuose nežiemoja
Aš kaip tik pagalvojau apie Calocephalus brounii Įdomu, ar jie kuo nors skiriasi nuo Leucophyta brownii ar tai tas pats augalas
QUOTE(rooma @ 2009 03 31, 20:38)
Aš kur buvus, kur nebuvus vis čia ir čia Grožiuosi, mokausi ir svajoju kada gi aš jau galėsiu lėkt į sodybėlę, kurioje tiek darbo, kad neįsivaizduoju nuo ko reiks ir pradėti. Tai va, semiuosi patirties, o ir šiaip čia pas jus labai miela ir jauku
Visada prašom.
Pamenat visai nesenai apie pakalnutes saknis klausinejau Stai kokia ji dabar (namu salygom).
Papildyta:
Isitikinus visu 100 proc. po paskutiniu Knifofijos ir kitu SM-ieciu pamokymu rudeni.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 03 31, 16:22)
o jus isitikinusios, kad ten virziai, o ne pvz. rudeni gausiai zydinti ir masiskai PC pardavinejama Erica gracilis - ji nera atspari salciams.
Isitikinus visu 100 proc. po paskutiniu Knifofijos ir kitu SM-ieciu pamokymu rudeni.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 31, 17:53)
Mano velyviai, kad uzaugino lapus . Viska uzstoja Buciau zinojus, kad ju tokie dideli lapai buciau kitos vietos jiems paieskojus. Kazi kada juos galima butu persodint?
jauciu busiu numazinus vietos velyviams.
QUOTE(Tina* @ 2009 03 31, 21:42)
taves tai neliecia, tu jau isaukleta .
QUOTE(vida777 @ 2009 03 31, 22:53)
Palengvejo O tai galvojau vel kursa kartosiu
QUOTE(išdykėlė @ 2009 03 31, 21:43)
Aš kaip tik pagalvojau apie Calocephalus brounii Įdomu, ar jie kuo nors skiriasi nuo Leucophyta brownii ar tai tas pats augalas
pagal šią nuorodą sinonimas
QUOTE(Tina* @ 2009 03 31, 22:42)
Pamenat visai nesenai apie pakalnutes saknis klausinejau Stai kokia ji dabar (namu salygom).
tai jau kvepia kambary
Aš taip pat pirktas šakneles pasisodinus, jau lapus išleidusios
QUOTE(amir'a @ 2009 03 31, 16:09)
Jaukus sodas Ir kaip kad Kasiopeja jau pastebėjo, labai gražiai žiūrisi melsvė su sidabrakrūmiu. Man nė į galvą nešautų jų kartu susodint - vienai reik pavėsio, kitam - saulės. O čia labai gerai išspręsta problema - melsvė užpavėsinta kitu augalu
Antroj foto mano manymu varlytė ir kiti mažmožiai visai nereikalingi... Pakaktų vien augalų.
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 31, 22:45)
Antroj foto mano manymu varlytė ir kiti mažmožiai visai nereikalingi... Pakaktų vien augalų.
tokia tevuko fantazija, siaip ten pasijungia toks fontaniukas, tiksliau srovele is zemes tai ir ta varle turbut del to.
Kuri iš sedulų gražiau žiūrisi realybėje: 'Sibirica Variegata' ar 'Elegantissima'(sin. 'Argenteo-marginata')?
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 01, 01:18)
Prisiminiau! Ar tik ne turgely, kur nors pirkai, pernai šioj temoj kažkas pasakojo, kad Leucophyta brownii kaip viržius pardavinėjo. Pastarieji mūsuose nežiemoja
Akurat Aciu DeeDee, pagaliau aiski augalelio tapatybe. Butent sitie ir pirkau Kalvariju turgelyje... Tai jau iseitu, kad jiems kaput O dar pirkdama atsiklausiau kaip auga, ar reikia dengti, sake, kad nereikia Vakar apkarpiau, lyg kazkokia gyvybe dar jauciasi, nors is apacios visos sakos sausos ...