Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Aš kur buvus, kur nebuvus vis čia ir čia ax.gif Grožiuosi, mokausi ir svajoju kada gi aš jau galėsiu lėkt į sodybėlę, kurioje tiek darbo, kad neįsivaizduoju nuo ko reiks ir pradėti. Tai va, semiuosi patirties, o ir šiaip čia pas jus labai miela ir jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 03 31, 16:18)
Prisiminiau! Ar tik ne turgely, kur nors pirkai, pernai šioj temoj kažkas pasakojo, kad Leucophyta brownii kaip viržius pardavinėjo. Pastarieji mūsuose nežiemoja wink.gif

Aš kaip tik pagalvojau apie Calocephalus brounii bigsmile.gif Įdomu, ar jie kuo nors skiriasi nuo Leucophyta brownii ar tai tas pats augalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2009 03 31, 20:38)
Aš kur buvus, kur nebuvus vis čia ir čia ax.gif  Grožiuosi, mokausi ir svajoju kada gi aš jau galėsiu lėkt į sodybėlę, kurioje tiek darbo, kad neįsivaizduoju nuo ko reiks ir pradėti. Tai va, semiuosi patirties, o ir šiaip čia pas jus labai miela ir jauku wub.gif

Visada prašom.
Atsakyti
Pamenat visai nesenai apie pakalnutes saknis klausinejau smile.gif Stai kokia ji dabar (namu salygom). wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 03 31, 16:22)
o jus isitikinusios, kad ten virziai, o ne pvz. rudeni gausiai zydinti ir masiskai PC pardavinejama Erica gracilis - ji nera atspari salciams.

Isitikinus visu 100 proc. po paskutiniu Knifofijos ir kitu SM-ieciu pamokymu rudeni.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 31, 17:53)
Mano velyviai, kad uzaugino lapus blink.gif . Viska uzstoja doh.gif Buciau zinojus, kad ju tokie dideli lapai buciau kitos vietos jiems paieskojus. Kazi kada juos galima butu persodint?

bigsmile.gif jauciu busiu numazinus vietos velyviams.

QUOTE(Tina* @ 2009 03 31, 21:42)
Isitikinus visu 100 proc. po paskutiniu Knifofijos ir kitu SM-ieciu pamokymu rudeni.

taves tai neliecia, tu jau isaukleta lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 31, 22:53)
bigsmile.gif jauciu busiu numazinus vietos velyviams.
taves tai neliecia, tu jau isaukleta  lotuliukas.gif .

Palengvejo karsta.gif O tai galvojau vel kursa kartosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 03 31, 21:43)
Aš kaip tik pagalvojau apie Calocephalus brounii  bigsmile.gif  Įdomu, ar jie kuo nors skiriasi nuo Leucophyta brownii  ar tai tas pats augalas  g.gif

pagal šią nuorodą sinonimas wink.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 03 31, 22:42)
Pamenat visai nesenai apie pakalnutes saknis klausinejau  smile.gif Stai kokia ji dabar (namu salygom).  wub.gif

tai jau kvepia kambary wub.gif
Aš taip pat pirktas šakneles pasisodinus, jau lapus išleidusios wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 31 kovo 2009 - 22:16
QUOTE(amir'a @ 2009 03 31, 16:09)

Jaukus sodas wub.gif Ir kaip kad Kasiopeja jau pastebėjo, labai gražiai žiūrisi melsvė su sidabrakrūmiu. Man nė į galvą nešautų jų kartu susodint - vienai reik pavėsio, kitam - saulės. O čia labai gerai išspręsta problema - melsvė užpavėsinta kitu augalu thumbup.gif

Antroj foto mano manymu varlytė ir kiti mažmožiai visai nereikalingi... Pakaktų vien augalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 31 kovo 2009 - 22:47
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 31, 22:45)
Antroj foto mano manymu varlytė ir kiti mažmožiai visai nereikalingi... Pakaktų vien augalų.

tongue.gif tokia tevuko fantazija, siaip ten pasijungia toks fontaniukas, tiksliau srovele is zemes ax.gif tai ir ta varle turbut del to.
Atsakyti
Kuri iš sedulų gražiau žiūrisi realybėje: 'Sibirica Variegata' ar 'Elegantissima'(sin. 'Argenteo-marginata')?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 01 balandžio 2009 - 07:15
Sveikutes ,iskilo labai idomus klausimas,sugalvojom siemet pasistatyti siltnami ,nes ziaurus sodininkai ,darzininkai gelinlnkai pasidarem,siltnamis kol kas is lanku bus ,bet vaizda aisku jis gadins ,gal galit patarti koki augala pasodinti kad nors truputi uzgostu ta siltnami,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 01, 01:18)
Prisiminiau! Ar tik ne turgely, kur nors pirkai, pernai šioj temoj kažkas pasakojo, kad Leucophyta brownii kaip viržius pardavinėjo. Pastarieji mūsuose nežiemoja wink.gif

Akurat doh.gif Aciu DeeDee, pagaliau aiski augalelio tapatybe. Butent sitie ir pirkau Kalvariju turgelyje... Tai jau iseitu, kad jiems kaput doh.gif O dar pirkdama atsiklausiau kaip auga, ar reikia dengti, sake, kad nereikia doh.gif Vakar apkarpiau, lyg kazkokia gyvybe dar jauciasi, nors is apacios visos sakos sausos ...
Atsakyti