Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(amir'a @ 2009 03 30, 23:37)
Sveikutes,
na va, ir as pasipuikuosiu - stai musu sodas, tiksliau tevu sodas tongue.gif

spygliuočių fanai, ane? mirksiukas.gif o kad jau sodas, tai kur obelys, kriaušės, vyšnios, serbentai, agurkai, pomidorai, bulbikės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 30, 15:19)
Surišk su izoliasija ar lipnia juosta ir po metų sugis.

Ačiū už patarimą 4u.gif Bandysiu traukt ryt iš kompostyno (jei atkapstysiu...)
QUOTE(staselė @ 2009 03 30, 18:02)
dar negyvename, bet taip norėčiau kai kuriuos augalėlius jau ten iš sodo persikelti

QUOTE(jolaxus @ 2009 03 30, 19:31)
Labiau aktualu tikrai tvirtai įvertinti kiek dar bus kieme darbų vykdoma

papildysiu Jolaxus: ir pradėt sodint, kai jau apsigyvensit pastoviai (bent jau brangesnius širdžiai augalus)
QUOTE(amir'a @ 2009 03 30, 23:37)
Sveikutes,

Augalai jau nemaži thumbup.gif Kiek metų praėjo, kol tokie užaugo? Aš vis dar mintyse regiu savo kiemo "žalias" vizijas, o kol kas tyrai...

Palyginimui: pas mano tėvus per dešimtmetį beržai (buvau įkėlus foto) užaugo tiek, kaip pas mano dabartinius kaimynus per dvidešimtmetį - vat ir atsiskleidžiai priemolio ir priesmėlio skirtumai. Nu bet paguoda ta, kad pušys šitam mano kaime klesti (kiek teko matyt pasodintų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 30 kovo 2009 - 22:58
QUOTE(amir'a @ 2009 03 30, 20:37)
Sveikutes,

labai dailūs vaizdeliai wub.gif
kažkuo primena manosenelių sodą, tik namukas buvo kitoks lotuliukas.gif (čia iš sentimentų serijos)
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 03 30, 22:17)
na zinok,pas mane armenines nesidaugina ''be proto'' - na tikrai schmoll.gif
nenustelbs. juk nusipjauna. o raktazoles lieka.
jei butu tos zemosios placiai kerojancios raktazoles - jos nustelbtu zydres.

pernai pavasari ikisau po svoguneli - dabar jau kupstai !
blink.gif tai negi ten ne zydres bus g.gif ? turetu but zydres blush2.gif ...
tavuju raktazoliu tik keletas kupsteliu, daugiau tos ankstyvosios zemos, zydriu tai man negaila.
Atsakyti

O kas dėl viržių, anksti dar spręsti 4u.gif Reiktų dabar apkarpyti ir neužilgo pamatysit, kas ir kaip.
[/quote]

Norejau uzklausti del virziu... ax.gif Ar reikia juos apgeneti? Pas mane tokie pilki pusapvaliai kupsteliai, atrodo vadinasi sidabriniai, bet nesu tikra del pavadinimo, sodinti pries metus, po ziemos kazkokie pajuode atrodo, gal reikia praretinti, bet bijau sugadinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinadi @ 2009 03 31, 08:37)
Norejau uzklausti del virziu...  ax.gif Ar reikia juos apgeneti? Pas mane tokie pilki pusapvaliai kupsteliai, atrodo vadinasi sidabriniai, bet nesu tikra del pavadinimo, sodinti pries metus, po ziemos kazkokie pajuode atrodo, gal reikia praretinti, bet bijau sugadinti  g.gif

citata:
"pirmais metais pasodintu geriau negeneti, o siaip pavasari, apie balandzio viduri lengvai patrumpinti (tik ne per daug), kad nenupjauti sumedejusiu sakeliu (jei augalas senesnis) - tada nebeatzels. Po nugenejimo patresti mineralinemis trasomis."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 31 kovo 2009 - 09:24
Bet tikrai - jei jie pajuode, gal jau jiems amen unsure.gif pas mane tas pats... verysad.gif
Atsakyti
Žiedai pionieriai (krokas 'Prince Claus'):
user posted image
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 31, 12:43)
Žiedai pionieriai (krokas 'Prince Claus'):
user posted image

kaip gražu wub.gif pas mane tai dar niekas nežydi verysad.gif
ir šiaip kažkaip šiemet sunkiai sekasi su gėlėmis, prisipirkau senukuose bakopų įvairių spalvų sodinukų, pasodinau namuose i vazonėlius, bet iš 15 auga tik kokie 5, kiti nudžiuvo, nesupratau, kas jiems netiko g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 03 31, 15:05)
kaip gražu wub.gif pas mane tai dar niekas nežydi verysad.gif
ir šiaip kažkaip šiemet sunkiai sekasi su gėlėmis, prisipirkau senukuose bakopų įvairių spalvų sodinukų, pasodinau namuose i vazonėlius, bet iš 15 auga tik kokie 5, kiti nudžiuvo, nesupratau, kas jiems netiko g.gif  verysad.gif

gal kartais nuėmei apsauginę plėvelę? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 31, 18:09)
citata:
"pirmais metais pasodintu geriau negeneti, o siaip pavasari, apie balandzio viduri lengvai patrumpinti (tik ne per daug), kad nenupjauti sumedejusiu sakeliu (jei augalas senesnis) - tada nebeatzels. Po nugenejimo patresti mineralinemis trasomis."

Aciu 4u.gif bet gal tada geriau nekarpysiu, palauksiu kas bus... siaip as juos jau biski patresiau trasomis skirtoms azalijoms, rugstinanciomis dirva, gal ir nesamone padariau g.gif
Atsakyti