QUOTE(staselė @ 2009 03 30, 18:02)
Aš dar tik pradedanti aplinkos tvarkytoja. Namas dar nėra visai užbaigtas, dar negyvename, bet taip norėčiau kai kuriuos augalėlius jau ten iš sodo persikelti ( nes sodas, tai gana toli ir jis tėvų, o į statomą namą daug dažniau nuvykstam, jis daug arčiau), Bet... susimasčiau, ar verta pasisodinti augalaus, jei dar nesam tvoros apie namą užsitvėrę, ar nebus išrauti, ir išdraskyti mano mylimi augalėliai. Aišku, neturiu, kažkokių ypatingų rūšių,, bet vis vien mano visos auginamos gėlytės man gražios ir mylimos. Atšilus kai kurias gėlytes galėčiau , kokiam kampely pasisodinti, kur jos darbams netrukdys, nes namo ,,dėžutė'' jau baigta, o paskui galėčiau laikui bėgant persisodinti augalus jau į kitą vietą.
Žinai pas mus tokia pat situacija, tik mes jau senai gyvenam, bet žadam naują tvorą tverti, iš naujo veją užsėti, ir taip kaip ir tu nežinau kur tuos augalus dėti, mat dabar šiokie tokie gėlynai yra, ir man kaip tau gaila būtų išdraskyti. Šiaip ir tulpes iš rudens esu susodinus ir dau visokių augalų prikaupiau. Galvoju, kad gal reikia užsitvert tvorą, užsėt žolę tik pusėje teritorijos, paskui pamažu kelti augalus į jau sutvarkytą pusę, o kitą met likusią dalį užsėt, sutvarkyt.
Gal pas jus yra koks daržas , gali augalus parsivežus laikinai ten susodint, kai apsitversit tvorą, pasidarysit gėlyną ir perkelsi.
Aišku augalai biški suvargsta , taip juos kilnojant, bet praeis laikas ir jie suvešės.
Nu sėkmės darbuose