Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(doviliuke21 @ 2009 03 30, 12:36)
Labai ačiū... 4u.gif
O beje, gal zinote kur Vilniuje nusipikrti, kur daugiau variantu butu? maciau maksimoj yra bet tik viena spalva... g.gif

Maksimoje nusipirksi išlepintas šiltnamiuose, geriau ieškok mugėse pas augintojus.
Atsakyti
Sveikutes, noreciau prisijungti i jusu bury hi.gif 4u.gif
myliu gamta, augalus, tik gaila kad pastaruoju metu nelabai kas gaunasi su gelyciu auginimu, tai viena, tai kita serga ir augti nelabai nori, matyt apsileidau blush2.gif bet tikrai stengiuosi 4u.gif
mano tevukas is vis labai didelis gamtos myletojas, kai nedirba, istisai sedi lauke ir ka nors meistrauja, sodina, jis jau ligonis tuo reikalu, apie nieka kita negalvoja... irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ale moteriskes ir pasnekat, jau naujos temos 10 psl. blink.gif smile.gif Nesuspeju skaityt.
Labai reikia patarimo, gal zinote kur mediniu neaukstu dekoratyviniu tvoreliu yra pirkti g.gif Pagooglinau, nieko gero neduoda, o senukuose dar nera, o ir pernai tokios baisios buvo ir brangiios doh.gif Man reikia gelynus butinai uzsitverti, sunys kad netryptu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 30, 10:21)
Ir apskritai man šitoj kompozicijoj tik kadagys su sidabrakrūmiu dera, bet gal aš ko nors nesuprantu ax.gif

nebėr mano sidabrakūmio verysad.gif - mažasis sodininkas šiandien su kojele tik trept tarp dviejų pagrindinių šakučių - skilo pusiau ligi pat šaknų... Liko visiška beskonybė... O kur dar mintys pakeisti tą sidabrakrūmį lanksva 'Anthony Waterer'... Išeitų tikras "fusion" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 30 kovo 2009 - 13:51
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 30, 13:47)
nebėr mano sidabrakūmio  verysad.gif - mažasis sodininkas šiandien su kojele tik trept tarp dviejų pagrindinių šakučių - skilo pusiau ligi pat šaknų... Liko visiška beskonybė... O kur dar mintys pakeisti tą sidabrakrūmį lanksva 'Anthony Waterer'... Išeitų tikras "fusion" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Surišk su izoliasija ar lipnia juosta ir po metų sugis.
Atsakyti
QUOTE(amir'a @ 2009 03 30, 13:59)
Sveikutes, noreciau prisijungti i jusu bury hi.gif 4u.gif
myliu gamta, augalus, tik gaila kad pastaruoju metu nelabai kas gaunasi su gelyciu auginimu, tai viena, tai kita serga ir augti nelabai nori, matyt apsileidau blush2.gif  bet tikrai stengiuosi 4u.gif
mano tevukas is vis labai didelis gamtos myletojas, kai nedirba, istisai sedi lauke ir ka nors meistrauja, sodina, jis jau ligonis tuo reikalu, apie nieka kita negalvoja...  irnesakyk.gif  hihihi.gif

tai sveika įpuolusi į šią balą mirksiukas.gif rodykis kas kur kliūva, kas patinka, ką esat gražaus sukūrę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 30, 14:21)
Ale moteriskes ir pasnekat, jau naujos temos 10 psl. blink.gif  smile.gif Nesuspeju skaityt.
Labai reikia patarimo, gal zinote kur mediniu neaukstu dekoratyviniu tvoreliu yra pirkti g.gif Pagooglinau, nieko gero neduoda, o senukuose dar nera, o ir pernai tokios baisios buvo ir brangiios doh.gif Man reikia gelynus butinai uzsitverti, sunys kad netryptu blush2.gif

Man pernai šuo medinę gėlyno tvorelę per dvi dienas sugraužė blink.gif Teko dėti žemą tinklą, nes metalinės gražesnės labai brangios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 03 30, 14:21)
Man pernai šuo medinę gėlyno tvorelę per dvi dienas sugraužė  blink.gif Teko dėti žemą tinklą, nes metalinės gražesnės labai brangios  doh.gif

Ech, perspektyvos nekokios, tinkline dabar uzdeta, ale negrazu blush2.gif verysad.gif Reik kazka susimastyt idomaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 03 30, 13:51)
Maksimoje nusipirksi išlepintas šiltnamiuose, geriau ieškok mugėse pas augintojus.

Knifofija, pasakykit atvirai ar visi augaliukai is PC isties beviltiski? Tiesiog idomi jusu profesionali nuomone.

As asmeniskai is PC esu pirkus blinde, roziu, lazdyna kreivom sakutem, magnolija. Visi kolkas gyvi ir mane dziugina. Gal ju blogybes / silpnybes dar parodys savo nagucius ateity? g.gif
Papildyta:
Tiesa dar pora grazuoliu pavasariniu eriku. Jau rodziau kaip zydi wub.gif
O stai virziai is Sodo kraites labai silpnuciai, kazin ar neteks ismesti.

A dar kadagiukas. Kai pagavo zeme, tai dabar tik tiesias i virsu.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 03 30, 15:21)
Man pernai šuo medinę gėlyno tvorelę per dvi dienas sugraužė  blink.gif Teko dėti žemą tinklą, nes metalinės gražesnės labai brangios  doh.gif

Be zodziu lotuliukas.gif . Nu jau tie gyvuneliai doh.gif ir negali ant ju pykt. Mano katinas isitaise tualeta braskese. Bandziau neleist i kiema ryte, kad i dezute padarytu, tai kencia padla puse dienos, o tik iseina ir jau ziurek daro s....braskese.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 30, 15:56)
Ech, perspektyvos nekokios, tinkline dabar uzdeta, ale negrazu blush2.gif  verysad.gif Reik kazka susimastyt idomaus g.gif

Kai ką nors sugalvosi pasidalink mintim 4u.gif Nes ir man negražu ta tinklinė tvorelė, tik kol kas nesugalvojau kaip nebrangiai ir gražiai aptverti gėlynus. Aš čia nedažnai parašau, bet visada paskaitau blush2.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 03 30, 16:28)
Be zodziu lotuliukas.gif . Nu jau tie gyvuneliai  doh.gif ir negali ant ju pykt. Mano katinas isitaise tualeta braskese. Bandziau neleist i kiema ryte, kad i dezute padarytu, tai kencia padla puse dienos, o tik iseina ir jau ziurek daro s....braskese.

Man tai nelabai linksma blush2.gif Dar kai bedarydami tvorelę kelias dienas gaišom ir su MB gerai apsiriejom blush2.gif
Būtų mano valia, tai šuns nelaikytume, bet niekas manęs neklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 03 30, 11:47)
nebėr mano sidabrakūmio  verysad.gif - mažasis sodininkas šiandien su kojele tik trept tarp dviejų pagrindinių šakučių - skilo pusiau ligi pat šaknų... Liko visiška beskonybė... O kur dar mintys pakeisti tą sidabrakrūmį lanksva 'Anthony Waterer'... Išeitų tikras "fusion" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

užuojautos. Tkie jautie pagalbininkai...
o lanksva tai ir kišk bigsmile.gif paskui pasidemonstruosi, gal ir aš nuomonę pakeisiu blush2.gif
Atsakyti