Šitą temutę jau senokai reikėjo padalinti pvz. į dvi, kad ir
dažniausiai naudojamų penketukas ir labiausiai žavinčių penketukas... Matyt, jau daug kam yra sunku paaiškinti net ir sau, ką reiškia mylimiausi kvepalai ir kodėl kvėpinamės ne tais, kurie atrodo patys brangiausi.
Man tai irgi visiškai atskiros kategorijos. Dažniau kvėpinuosi tais, su kuriais jaučiuosi patogiai. Negaliu pasakyti, kad aš jų nemyliu, nes nemylimais juk nesikvėpinu visai. Bet jeigu kalbam apie tuos, su kuriais jaučiuosi labiausiai emociškai pakylėta, jais kvėpinuosi labai labai retai. Daug dažniau palaikau rankose, pauostau iš buteliuko, galiu vos purkštelėt į orą - tiesiog šiaip, nuotaikai pasikelti. Aš juos beprotiškai myliu, dažniausiai siaubingai skūpydlinu ir net jeigu 100 ml turiu - visai nenoriu dalintis

. Net jeigu logiška būtų išdalinti ir pasilikti tiek, kiek sunaudosiu pasikvėpindama kartą per pusmetį...
Nesikvėpinu jais nuolatos todėl, kad nešiot visą dieną tokius arba per sunku, arba nejauku - visą laiką ima mintis, kad nelaiku ir ne vietoje... Dar todėl, kad jie man asocijuojasi su kokiais nors specifiniais prisiminimais - žmonėmis, vietomis, įvykiais ir kartu su kvepalais užplūsta sąsajos, kurių tuo metu visai nereikia ir norisi paliesti juos tada, kai tų sąsajų reikia... Na ir dar todėl, kad iškilmės nesubuitėtų... Kaip jau rašėt - kad liktų džiaugsmo, magijos akimirka...
Tai va - mano euforinių penketukas: 1. Tom Ford Champaca Absolute
2. Mona Di Orio Oiro
3. Tauer Le Maroc pour Elle
4. Dior Midnight Poison, ypač PP
5. Vero Profumo Kiki arba Parfumerie Generale Cadjmere - niekaip nenusisprendžia kurie labiau verti, jei jau į 5 privalu tilpt
o tie, kurių apsuptyje jaučiuosi tiesiog labai gerai - jų daug, jie dažnai keičiasi, labai priklauso nuo metų laiko. Tai va ruduo bėgo dažniausiai su:
1. Lalique Le Baiser
2. Dolce&Gabbana By
3. Armani Sensi
4. YSL Nu Edt
5. Ralf Lauren Safari arba Escada Margaretha Ley - jie tarpusavy ganėtinai panašūs.
P.S. Loretta labai labai noriu ir manau, kad būtinai reikės turėti. Nes ji tikrai ypatinga