Įkraunama...
Įkraunama...

Mano mylimiausiu kvepalų penketukas

QUOTE(Malena @ 2014 11 29, 02:17)
O jei paprasčiau-šiandien čia ir dabar mirksiukas.gif

Gal mastau.gif Bet labai prisimeluočiau sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 11 29, 00:05)
Per mazai tu penkiu punkciuku  biggrin.gif ?

o jums tai jau užtenka lotuliukas.gif

nežinau, kurie mylimiausi, bet realybė kvėpinimosi tokia paskutiniu metu:
1. Chanel 5
2. Amouage Epic
3. RP Calypso
4. LV Teint de Neige
5. Les Jardins des Ecrivains George

Dar pasitaiko Puredistance'ai, SL Chergui, Samsara..
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 11 28, 23:50)
Na, niekaip nesutraukiu iki tokio minimumo  smile.gif Pradeda lįsti visokios aplinkybės, sąlygos.. Tie, kai šilta, tie, kai liūdna, lyjant anie, miške - kiti  biggrin.gif  Et.

Laba, 4u.gif

O man tai 'susitraukia' biggrin.gif . Va, Opiumas klasikinis tai No. 1 kvadratu; žaviuosi dar nuo studijų laikų, o naujienos tai visos, taip kaip jūs rašot - pagal nuotaiką, sąlygas, aplinkybes, nusiteikimus... Buvo va čia 'manija' - norėjau saldžių popsiškų - jau praėjo biggrin.gif. O visi kiti varijuoja.
Va. Net man pačia kažkaip neįdomus tas stabilumas pasirodė berašant biggrin.gif

O šiaip irgi 'gryninasi' 'kolekcijėlė'. Jau net pastebėjau kažkokį keistą jausmą, kad darosi gaila kvėpintis tais 'kolekcijiniais'(čia ne ta prasme, kad jie super vintažiniai ar po 1000 $ kainuotų) - toks a la 'reikia eiti pirkti naujų, kurių būt negaila'. - Kas čia per stadija? g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 lapkričio 2014 - 18:11
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 29, 19:09)
O man tai 'susitraukia'  biggrin.gif . Va, Opiumas klasikinis tai No. 1 kvadratu;

O šiaip irgi 'gryninasi' 'kolekcijėlė'. Jau net pastebėjau kažkokį keistą jausmą, kad darosi gaila kvėpintis tais 'kolekcijiniais'(čia ne ta prasme, kad jie super vintažiniai ar po 1000 $ kainuotų) - toks a la 'reikia eiti pirkti naujų, kurių būt negaila'. - Kas čia per stadija?  g.gif  doh.gif  biggrin.gif

kaip besuksi - vienas kvadratu lotuliukas.gif

tai kolekcijėlė ne tik gryninasi, bet ir turi tendenciją didėti, jei vis kažko reikia? biggrin.gif normali stadija, teisinga tokia irnesakyk.gif hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 29, 18:30)
kaip besuksi - vienas kvadratu lotuliukas.gif

tai kolekcijėlė ne tik gryninasi, bet ir turi tendenciją didėti, jei vis kažko reikia? biggrin.gif normali stadija, teisinga tokia irnesakyk.gif  hihihi.gif

biggrin.gif

A, nu ramiaks tada - o tai galvojau, 'skupydla, skriaga' kokia tais darausi, ar kitas koks senatvinis sindromas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 lapkričio 2014 - 18:35
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 29, 19:34)
biggrin.gif

A, nu ramiaks tada -  o tai galvojau, 'skupydla, skriaga' kokia tais darausi, ar kitas koks senatvinis sindromas  lotuliukas.gif

Pas mane sitas skupydlos sidromas garantuotai tada bigsmile.gif Savo mylimiausiais kvepinuosi tik tada kai jau tikrai labai ,labai noriu ,atitinka visus nuotaikos ,aprangos ,progos kriterijus biggrin.gif Kitu atveju ,man ju gaila biggrin.gif ir ne del pinigu o del pacio kvapo gerio ,kad nepaverst kasdienybe ,nenaudot netinkamu laiku ,kad paskui pati jais nenusivilciau ar grozio pilnai nepajausiu biggrin.gif Taip ir stovi mylimiausi ,reciausiai naudojami biggrin.gif
Pvz mano nr 1 kvepalyne Puredistance M ,tobulas kvapas ..bet stovi ,nes nenoriu paverst kasdienybe jo biggrin.gif Kai jauciuosi puikiai ,apsirengiu kaip man labai patinka,jauciuosi atsiputus ,traukiu ir M . Visus reikalavimus ne visada pilnai ispildau imu M alternatyva ,ivertinus busena biggrin.gif Sudetingi reikaliukai biggrin.gif
Opiumas -mano ilgamete meile ,dar mokykloje juos turejau,studijuodama visa linija susipirkus buvau biggrin.gif 10 virs metu nebuvo ,kad ju nebutu ant staliuko mano .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 29 lapkričio 2014 - 19:08
QUOTE(jottauute @ 2014 11 29, 21:07)
Pas mane sitas skupydlos sidromas garantuotai tada  bigsmile.gif Savo mylimiausiais kvepinuosi tik tada kai jau tikrai labai ,labai noriu ,atitinka visus nuotaikos ,aprangos ,progos kriterijus  biggrin.gif Kitu atveju ,man ju gaila  biggrin.gif ir ne del pinigu o del pacio kvapo gerio ,kad nepaverst kasdienybe ,nenaudot netinkamu laiku ,kad paskui pati jais nenusivilciau ar grozio pilnai nepajausiu biggrin.gif Taip ir stovi mylimiausi ,reciausiai naudojami  biggrin.gif

och, aš tą patį su savo Loretta darau biggrin.gif kaip gera žinoti, kad esi ne vienas šiam pasauly biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 29, 19:09)
Jau net pastebėjau kažkokį keistą jausmą, kad darosi gaila kvėpintis tais 'kolekcijiniais'(čia ne ta prasme, kad jie super vintažiniai ar po 1000 $ kainuotų) - toks a la 'reikia eiti pirkti naujų, kurių būt negaila'. - Kas čia per stadija?  g.gif  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(jottauute @ 2014 11 29, 20:07)
Pas mane sitas skupydlos sidromas garantuotai tada  bigsmile.gif Savo mylimiausiais kvepinuosi tik tada kai jau tikrai labai ,labai noriu ,atitinka visus nuotaikos ,aprangos ,progos kriterijus  biggrin.gif Kitu atveju ,man ju gaila  biggrin.gif ir ne del pinigu o del pacio kvapo gerio ,kad nepaverst kasdienybe ,nenaudot netinkamu laiku ,kad paskui pati jais nenusivilciau ar grozio pilnai nepajausiu biggrin.gif Taip ir stovi mylimiausi ,reciausiai naudojami  biggrin.gif
...

tas pats sindromas... ax.gif nesinori kad mylimukai maisytusi su kasdienybe, tik spec. progomis, kad magija nedingtu blush2.gif biggrin.gif bet dar "geriau" buna kai isigyji tuos, kuriais negaila kvepintis, o jais kvepintis nesinori - nes neidomu, netraukia... blink.gif zodziu, uzdaras ratas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2014 11 29, 20:43)
tas pats sindromas...  ax.gif   nesinori kad mylimukai maisytusi su kasdienybe, tik spec. progomis, kad magija nedingtu blush2.gif  biggrin.gif  bet dar "geriau" buna kai isigyji tuos, kuriais negaila kvepintis, o jais kvepintis nesinori - nes neidomu, netraukia...  blink.gif  zodziu, uzdaras ratas  lotuliukas.gif

- Matyt, tikrai dėl to bus drinks_cheers.gif smile.gif

- biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 29 lapkričio 2014 - 22:16
QUOTE(LEEja @ 2014 11 29, 21:34)
och, aš tą patį su savo Loretta darau biggrin.gif kaip gera žinoti, kad esi ne vienas šiam pasauly biggrin.gif

Ne,ne,tikrai ne vienas drinks_cheers.gif biggrin.gif
Taip ,Loretta ypatinga ,trapi,subtili ,rami ,kazkaip prancuziskai kukliai prabangi wub.gif
As uzuodus ja pagalvojau su kuo asocijuojasi ji man ,atkapsciau ,kad kazkodel toki kvapa jauciau Monet name-sode ,nuostabi vieta,sauleta ,galybe geliu ,suoliukai prie namo i soda ...
Tiesiog ,atmosfera tokia wub.gif
https://www.google.c...ved=0CAYQ_AUoAQ
Kaip Smilkaline roze Tauer man ir visai seimai jau primena Italija .. Maziukas sako ,o cia Italijos kvapas ! wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 29 lapkričio 2014 - 22:49
Šitą temutę jau senokai reikėjo padalinti pvz. į dvi, kad ir dažniausiai naudojamų penketukas ir labiausiai žavinčių penketukas... Matyt, jau daug kam yra sunku paaiškinti net ir sau, ką reiškia mylimiausi kvepalai ir kodėl kvėpinamės ne tais, kurie atrodo patys brangiausi.

Man tai irgi visiškai atskiros kategorijos. Dažniau kvėpinuosi tais, su kuriais jaučiuosi patogiai. Negaliu pasakyti, kad aš jų nemyliu, nes nemylimais juk nesikvėpinu visai. Bet jeigu kalbam apie tuos, su kuriais jaučiuosi labiausiai emociškai pakylėta, jais kvėpinuosi labai labai retai. Daug dažniau palaikau rankose, pauostau iš buteliuko, galiu vos purkštelėt į orą - tiesiog šiaip, nuotaikai pasikelti. Aš juos beprotiškai myliu, dažniausiai siaubingai skūpydlinu ir net jeigu 100 ml turiu - visai nenoriu dalintis schmoll.gif. Net jeigu logiška būtų išdalinti ir pasilikti tiek, kiek sunaudosiu pasikvėpindama kartą per pusmetį...

Nesikvėpinu jais nuolatos todėl, kad nešiot visą dieną tokius arba per sunku, arba nejauku - visą laiką ima mintis, kad nelaiku ir ne vietoje... Dar todėl, kad jie man asocijuojasi su kokiais nors specifiniais prisiminimais - žmonėmis, vietomis, įvykiais ir kartu su kvepalais užplūsta sąsajos, kurių tuo metu visai nereikia ir norisi paliesti juos tada, kai tų sąsajų reikia... Na ir dar todėl, kad iškilmės nesubuitėtų... Kaip jau rašėt - kad liktų džiaugsmo, magijos akimirka...

Tai va - mano euforinių penketukas:
1. Tom Ford Champaca Absolute
2. Mona Di Orio Oiro
3. Tauer Le Maroc pour Elle
4. Dior Midnight Poison, ypač PP
5. Vero Profumo Kiki arba Parfumerie Generale Cadjmere - niekaip nenusisprendžia kurie labiau verti, jei jau į 5 privalu tilpt biggrin.gif

o tie, kurių apsuptyje jaučiuosi tiesiog labai gerai - jų daug, jie dažnai keičiasi, labai priklauso nuo metų laiko. Tai va ruduo bėgo dažniausiai su:
1. Lalique Le Baiser
2. Dolce&Gabbana By
3. Armani Sensi
4. YSL Nu Edt
5. Ralf Lauren Safari arba Escada Margaretha Ley - jie tarpusavy ganėtinai panašūs.

P.S. Loretta labai labai noriu ir manau, kad būtinai reikės turėti. Nes ji tikrai ypatinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 30 lapkričio 2014 - 09:11
Ačiū, Rusma, už idėjos išgryninimą temą suprojektuoti į dalis. Tikrai sudėtinga suplakti į vieną penketuką savo parfumerinio gyvenimo 'stabus' bei tą daugumą mylimukų, kurie tam tikrais laikotarpiais džiaugiasi pirmaeiliais vaidmenimis.
Atsakyti