Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Pasibaige mano Sebium Cream, rytoj planuoju Sensibio Light nusipirkt. Man jo sudetis labiau patinka ir atrodo kad turetu tikti, tik idomu, ar gerai drekina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 26, 12:00)
O sakykit jis makuojantis ar paprastas?

Paprastas, baltas (ne zalsvas), nemaskuojantis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 balandžio 2009 - 14:17
QUOTE(Becky @ 2009 04 26, 13:23)
Pasibaige mano Sebium Cream, rytoj planuoju Sensibio Light nusipirkt. Man jo sudetis labiau patinka ir atrodo kad turetu tikti, tik idomu, ar gerai drekina?  ax.gif

labai gerai drekina ir oda nelieka riebi, kaip po Sebium Cream (jis man labiau tinkamas saltesniems orams) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išbandžiau Sensibio Light kremuka. Tinka idealiai thumbup.gif Aišku po poros katu dar anksti sprest, bet patiko labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 04 29, 09:01)
Išbandžiau Sensibio Light kremuka. Tinka idealiai  thumbup.gif  Aišku po poros katu dar anksti sprest, bet patiko labai ax.gif

manes nekemsa wub.gif
Atsakyti
jau senokai nenaudojau Node sampuno, pradejo vel galva pleiskanot ir niezet unsure.gif siandien issiploviau - jokiu pleiskanu ir sudirginimo wub.gif
Atsakyti
Siandien buvau Universiteto vaistineje, kazkas rase, kad tenai pigiausia, bet kaineles tikrai brangesnes nei Camelia ar Europos vaistineje, net brangiau nei Eurovaistineje Pvz., Sensibio vandenukas ten kainuoja ~43lt
Atsakyti
Sveiki. daugiau nei prieš metus vieną kosmetologė (kuri man labai patiko) rekomendavo šias priemones, panaudojau,viskas liux buvo. tačiau ji išsikėlė į kitą miestą ir aišku teko pakeisti kosmetologę. ir rezultate, jau metai nesusitvarkau su savo oda. odos tipas mišrus į riebumą, su spuogeliais. mano veida gydė net švelne rūštimi, atrod spuogeliai pranykę buvo, bet rezultatas, visiškai išsausėjusi oda, kuria dabar vėl beria doh.gif

taigi, naujodau berods sebium žalsvus preparatus. prausiklis, vandenukas ir kremukas. bet pamenu,kad vasarai nėra abai gerai,na rpie saulės?

QUOTE(Tiffany @ 2009 04 16, 13:10)
siulyciau zalia Sebium linija - prausikli, vandenuka (juo galesi ne tik nusivalyti veiduka, bet ir akiu makiaza), Sbium Mat kremuka - idealus siltam sezonui, o kad oda neissausetu - Sebium Cream..Jei iskyla vienas kitas pulinelis - Sebium AI

gal galite priminti kiek kainuoja visa šita linija?
Sebium MAt, tai čia su atspalviu ar be ?

Atsakyti
mergaites, kurios turit misria i riebuma odele, turesim nerealu produkta - photoderm AKN Mat SPF 40 - fluidas su spalvyte + suteikiantis apsauga + padarantis veido odele matine yahoo.gif
Atsakyti
"Turėsim " tai čia atkeliauja naujovė, ar jau atkeliavusi ?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 04, 10:46)
mergaites, kurios turit misria i riebuma odele, turesim nerealu produkta - photoderm AKN Mat SPF 40 - fluidas su spalvyte + suteikiantis apsauga + padarantis veido odele matine  yahoo.gif

o tom kuriu odele T zonoje riebi? ar jis tiktu?
kokia jo kaina bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majita @ 2009 05 04, 11:53)
"Turėsim " tai čia atkeliauja  naujovė, ar jau atkeliavusi ?

jau sia savaite turetu pasiekti vaistines, manau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgux @ 2009 05 04, 11:55)
o tom kuriu odele T zonoje riebi? ar jis tiktu?
kokia jo kaina bus?  ax.gif

tiks visoms misrioms-riebioms odytems, o del kainytes - nezinau sito blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 gegužės 2009 - 11:27