Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 23, 22:19)
gavau vaistineje sebium kremuko meginuka, bet jis man netiko, pradejo berti smulkiais spuogeliais doh.gif dabar mano akiratyje Sensibio AR, gaila meginuko neturejo

kokia tavo oda? nes cia 2 visiskai skirtingi kremai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 24, 09:07)
kokia tavo oda? nes cia 2 visiskai skirtingi kremai  unsure.gif

misri-jautri. gavau siandien ir AR kremuko meginuka. o jis nebus maitinantis? unsure.gif jei tik drekinantis, tai viskas gerai. dar sensibio light noriu pameginti, be dabar jo meginuko nebuvo biggrin.gif tuo AR susidomejau, kadangi jis stiprina kraujagysliu sieneles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 24 balandžio 2009 - 14:29
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 24, 15:25)
misri-jautri. gavau siandien ir AR kremuko meginuka. o jis nebus maitinantis? unsure.gif  jei tik drekinantis, tai viskas gerai. dar sensibio light noriu pameginti, be dabar jo meginuko nebuvo biggrin.gif tuo AR susidomejau, kadangi jis stiprina kraujagysliu sieneles ax.gif

kad stiprina, tai gerai, bet klausimas - ar tau tiks g.gif gali kimsti poras, bet, jei turi meginuka - bandyk drinks_cheers.gif siaip geriau Light, jei neturi spuogeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 24, 15:53)
kad stiprina, tai gerai, bet klausimas - ar tau tiks  g.gif gali kimsti poras, bet, jei turi meginuka - bandyk  drinks_cheers.gif siaip geriau Light, jei neturi spuogeliu  4u.gif

yra tu spuogeliu doh.gif o siaip AR skaitosi labiau drekinantis ar maitinantis?
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 24, 16:57)
yra tu spuogeliu doh.gif o siaip AR skaitosi labiau drekinantis ar maitinantis?

Mano oda mišri jautri,tai AR man kimšo poras,light tikrai geresnis mirksiukas.gif
O tu iš Vilniaus?
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 24, 17:54)
tai, jauciu, ir man bus tas pats doh.gif as is Panevezio smile.gif

Visgi turiu padėkot Biodermai 4u.gif Visgi jo dėka veidukas pasidarė daug gražesnis thumbup.gif Bioderma man nelabai tinka,nes dirgina oda,bet visgi labai veiksmingos priemonės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 24, 16:54)
tai, jauciu, ir man bus tas pats doh.gif as is Panevezio smile.gif

O sakykit kur Panevezyje jus radot sia kosmetika?
Atsakyti
Jei neklystu bioderma turi krema raustanciai odai, gal kas naudojot?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 26, 03:01)
Jei neklystu bioderma turi krema raustanciai odai, gal kas naudojot?

As naudojau, labai neblogas, man patiko, nera sunkus, gerai susigeria, padrekina, stiprina kapiliarus, be kvapniuju, dazomuju medziagu
Mano oda jautri, misri i sausuma, alergiska, man tiko, nekimso poru

P.S.
O jau Sensibio vandenelis, tikrai geris! wub.gif Superiskai nuvalo makiaza tiek veido, tiek akiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 balandžio 2009 - 10:21
QUOTE(svieske @ 2009 04 25, 23:03)
O sakykit kur Panevezyje jus radot sia kosmetika?

yra centrines maximos eurovaistineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 24, 15:53)
kad stiprina, tai gerai, bet klausimas - ar tau tiks  g.gif gali kimsti poras, bet, jei turi meginuka - bandyk  drinks_cheers.gif siaip geriau Light, jei neturi spuogeliu  4u.gif

bet apskritai prie kiekvieno kremuko raso, kad nekemsantis poru, tiesiog gal ne kiekvienai odytei tinka smile.gif

pasakyk mergytes, koki krema is biodermos naudot vasarai, kad butu su apsauga, su spf? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2009 04 26, 11:12)
As naudojau, labai neblogas, man patiko, nera sunkus, gerai susigeria, padrekina, stiprina kapiliarus, be kvapniuju, dazomuju medziagu
Mano oda jautri, misri i sausuma, alergiska, man tiko, nekimso poru
P.S.
O jau Sensibio vandenelis, tikrai geris! wub.gif Superiskai nuvalo makiaza tiek veido, tiek akiu thumbup.gif

O sakykit jis makuojantis ar paprastas?
Atsakyti