Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

as irgi siandien ten buvau ax.gif labai malonios vaistininkes, dave meginuku kuriu prasiau, nes nuo visko mane beria, tai bijau ka nors pirkt nepabandzius ax.gif jau isbandziau sensibio DS bigsmile.gif nu fantastiskai nustebino- kremukas skirtas pleiskanojanciai serpetojanciai odai- bet toks lengvumas bigsmile.gif tikejaus kad bus riebalas, bet labai maloniai uzsitepe. jauciu reiks nusipirkt - mano oda riebi, bet begydydama spuogus vis sugebu ja nusausint iki serpetojimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 22, 21:28)
as irgi siandien ten buvau ax.gif  labai malonios vaistininkes, dave meginuku kuriu prasiau, nes nuo visko mane beria, tai bijau ka nors pirkt nepabandzius ax.gif  jau isbandziau sensibio DS bigsmile.gif  nu fantastiskai nustebino- kremukas skirtas pleiskanojanciai serpetojanciai odai- bet toks lengvumas bigsmile.gif  tikejaus kad bus riebalas, bet labai maloniai uzsitepe. jauciu reiks nusipirkt - mano oda riebi, bet begydydama spuogus vis sugebu ja nusausint iki serpetojimo unsure.gif

o tu bandei Sebium Cream? g.gif man jis puikiai atstato dregme
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 22, 21:11)
o tu bandei Sebium Cream?  g.gif man jis puikiai atstato dregme

drinks_cheers.gif man irgi smile.gif
Atsakyti
Nebandziau, bet kazkaip atrodo sebium serija turetu dziovint, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 22, 22:23)
Nebandziau, bet kazkaip atrodo sebium serija turetu dziovint, ar ne g.gif

butent Sebium Cream yra skirtas issausintai po spuogu gydymo odai, atstatantis dregme, jis ne kiek nesausina rolleyes.gif
Atsakyti
Sebium Cream - priemone skirta riebiai, dregmes netekusiai odai po dermatologiniu gydymo proceduru, intensyviai drekina oda, ramina uzdegima ir sumazina tempimo pojuti ax.gif
Atsakyti
na nusipirkau Sensibio AR ir prausimosi priemone Sensibio DS. Dar gavau 2 meginukus Forte ir viena DS kremuku good.gif
Atsakyti
buvau keliose Camelia vaistinese Kaune, siomis priemonemis nepriakiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2009 04 23, 21:12)
buvau keliose Camelia vaistinese Kaune, siomis priemonemis nepriakiauja  g.gif

Camelia Luksio gatvej tikrai prekiauja, ir duag priemoniu yra, ir meginuku duoda (tik reik paprasyti) Eurovaistine Hyper Maximoj daug turi - tik dabar jokiu akciju nera, ir viskas apie 5 litais daugiau kainuoja nei Camelijoj (o turin Camelia kortele dar 10 proc nuolaida galima gauti wink.gif - verta pavaziuoti )
Atsakyti
gavau vaistineje sebium kremuko meginuka, bet jis man netiko, pradejo berti smulkiais spuogeliais doh.gif dabar mano akiratyje Sensibio AR, gaila meginuko neturejo
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 23, 21:19)
gavau vaistineje sebium kremuko meginuka, bet jis man netiko, pradejo berti smulkiais spuogeliais doh.gif dabar mano akiratyje Sensibio AR, gaila meginuko neturejo

Apsilankyk kitose vaistinese wink.gif Tikrai kazkur rasi..
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2009 04 23, 22:12)
buvau keliose Camelia vaistinese Kaune, siomis priemonemis nepriakiauja  g.gif

yra ir laisvės al camelijoje, prie seb banko smile.gif
Atsakyti