as irgi siandien ten buvau labai malonios vaistininkes, dave meginuku kuriu prasiau, nes nuo visko mane beria, tai bijau ka nors pirkt nepabandzius jau isbandziau sensibio DS nu fantastiskai nustebino- kremukas skirtas pleiskanojanciai serpetojanciai odai- bet toks lengvumas tikejaus kad bus riebalas, bet labai maloniai uzsitepe. jauciu reiks nusipirkt - mano oda riebi, bet begydydama spuogus vis sugebu ja nusausint iki serpetojimo
QUOTE(ne mama @ 2009 04 22, 21:28)
as irgi siandien ten buvau labai malonios vaistininkes, dave meginuku kuriu prasiau, nes nuo visko mane beria, tai bijau ka nors pirkt nepabandzius jau isbandziau sensibio DS nu fantastiskai nustebino- kremukas skirtas pleiskanojanciai serpetojanciai odai- bet toks lengvumas tikejaus kad bus riebalas, bet labai maloniai uzsitepe. jauciu reiks nusipirkt - mano oda riebi, bet begydydama spuogus vis sugebu ja nusausint iki serpetojimo
o tu bandei Sebium Cream? man jis puikiai atstato dregme
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 22, 21:11)
o tu bandei Sebium Cream? man jis puikiai atstato dregme
man irgi
QUOTE(ne mama @ 2009 04 22, 22:23)
Nebandziau, bet kazkaip atrodo sebium serija turetu dziovint, ar ne
butent Sebium Cream yra skirtas issausintai po spuogu gydymo odai, atstatantis dregme, jis ne kiek nesausina
Sebium Cream - priemone skirta riebiai, dregmes netekusiai odai po dermatologiniu gydymo proceduru, intensyviai drekina oda, ramina uzdegima ir sumazina tempimo pojuti
na nusipirkau Sensibio AR ir prausimosi priemone Sensibio DS. Dar gavau 2 meginukus Forte ir viena DS kremuku
buvau keliose Camelia vaistinese Kaune, siomis priemonemis nepriakiauja
QUOTE(Jurgux @ 2009 04 23, 21:12)
Camelia Luksio gatvej tikrai prekiauja, ir duag priemoniu yra, ir meginuku duoda (tik reik paprasyti) Eurovaistine Hyper Maximoj daug turi - tik dabar jokiu akciju nera, ir viskas apie 5 litais daugiau kainuoja nei Camelijoj (o turin Camelia kortele dar 10 proc nuolaida galima gauti - verta pavaziuoti )
gavau vaistineje sebium kremuko meginuka, bet jis man netiko, pradejo berti smulkiais spuogeliais dabar mano akiratyje Sensibio AR, gaila meginuko neturejo
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 23, 21:19)
gavau vaistineje sebium kremuko meginuka, bet jis man netiko, pradejo berti smulkiais spuogeliais dabar mano akiratyje Sensibio AR, gaila meginuko neturejo
Apsilankyk kitose vaistinese Tikrai kazkur rasi..
QUOTE(Jurgux @ 2009 04 23, 22:12)
yra ir laisvės al camelijoje, prie seb banko