sveikutes turiu klausima, noriu nusipirkti bioderma produktu vaikui,bet nezinau kur ta camelios vaistine traku g. randasi ju tinkapyje,tokios vaistines tokioje gatveje nera, gal ji ant gatviu sankryzos buciau dekinga uz tikslesnius kontaktus... beje, kiek ieskojau kitose camelios vaistinese,jos bioderma neprekiauja,nelabai suprantu kame cia reikalas...
QUOTE(l1nuska @ 2009 04 20, 19:46)
sveikutes turiu klausima, noriu nusipirkti bioderma produktu vaikui,bet nezinau kur ta camelios vaistine traku g. randasi ju tinkapyje,tokios vaistines tokioje gatveje nera, gal ji ant gatviu sankryzos buciau dekinga uz tikslesnius kontaktus... beje, kiek ieskojau kitose camelios vaistinese,jos bioderma neprekiauja,nelabai suprantu kame cia reikalas...
Jei einant nuo S. Neries mokyklos, nuo ten kur kertasi gatves - nedaug paeiti - vaistine bus desineje gatves puseje
Bioderma yra ir "Europoje" - vaistineje 1 aukste, nepamenu jos pavadinimo , ten kaineles pigesnes nei kitose vaistinese, panasios kaip Camelia, o gal ir tokios pat
QUOTE(dydy88 @ 2009 04 20, 11:48)
Turiu jautria sausa oda su raudonom issausejusiom demem.per sias kelias dienas taip pablogejo veido bukle kad siaubas visa veida tempia ir demes taip smarkiai isslindo.
Man pleiskanojancias, issausejusias veido vietas labai gerai sutvarke Atoderm PO zinc kremukas - raminamoji, antibakterine, atstatomoji veido prieziura; sudirgintos, jautriai reaguojancios odos vietos; intensyvus ir pasikartojantis odos sausumas; stipriai drekina, stiprina odos apsaugine funkcija bei atstato odos elastinguma, greitai pasalina bet kokio tipo odos paraudima... jis tinka ir veidui, ir kunui - 100ml
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 20, 17:24)
sakyk, o tavo oda visalaik sausa ar linkusi i riebalavimasi? tos demes atsiranda tik nuo salto oro ar ir nuo netinkamos mitybos, streso?
Ne mano oda niekad nesiriebaluoja, net nezinau to jausmo ji arba normali kai buna pagerejimas pvz. vasara turiu maziau bedu su oda, o va jau ziemos metu tenka pavargti.ir kaip minejau labai paumeja kai buna va toks oras kaip siomis dienomis vesus, sausas ir vejuotas ir nesvarbu ar vasara ar ziema.
Na oras veikia bet neatmetu ir varianto kad tai maistas kaltas ar stresas.nes buna kartais tu demiu atsiranda ir siaip paberia (zandus ar palei smakra) net ir esnat visai geram orui.nes va sia ziema tokio smarkaus paumejimo ir nebuvo kaip siomis dienomis yra.o kad kazkam turiu alergija tai tikrai tik neisivaizduoju kam
QUOTE(dydy88 @ 2009 04 21, 08:00)
Ne mano oda niekad nesiriebaluoja, net nezinau to jausmo ji arba normali kai buna pagerejimas pvz. vasara turiu maziau bedu su oda, o va jau ziemos metu tenka pavargti.ir kaip minejau labai paumeja kai buna va toks oras kaip siomis dienomis vesus, sausas ir vejuotas ir nesvarbu ar vasara ar ziema.
Na oras veikia bet neatmetu ir varianto kad tai maistas kaltas ar stresas.nes buna kartais tu demiu atsiranda ir siaip paberia (zandus ar palei smakra) net ir esnat visai geram orui.nes va sia ziema tokio smarkaus paumejimo ir nebuvo kaip siomis dienomis yra.o kad kazkam turiu alergija tai tikrai tik neisivaizduoju kam
niu tai reikia pasirodyt dermatologui, o jis, savo ruoztu, nukreips pas alergologa, jei matys, kad reikia
tai kad teko lankytis pas dermatologe tai sake kad labai didele problemos ji namato.beto kol patekau as pas ja jau ir visas blogumas buvo i pabaiga tai sake nieko cia baisaus tiesiog jautri, sausa oda.Psiule tuo ecipial ar esex patepliot ir tiek.bet tai tik tam kartui tie tepalai o va pastoviai naudot kokia kosmetika taip ir neatradau.tad esu vis dar ieskojimu kelyje ir sios Bioderma dar nebandzius tad knieti ir sia isbandyt tik patarkit ka isigyt
Laba diena,
papasakokit, damos, apie seriją apsaugai nuo saulės. Riebūs kremai ar nelabai? kaip tepasi, kaip jaučiasi?
papasakokit, damos, apie seriją apsaugai nuo saulės. Riebūs kremai ar nelabai? kaip tepasi, kaip jaučiasi?
o kur nors matet hydrabio serijos produktu ? as kazkaip akropoly nepastebejau reikia kazkokiom priemonem atstatyt odos dregme, tai is biodermos tinklapio suprantu kad hydrabio butu geriausia, nes sensibio tai jautrumui odos mazint, o ne drekinimui skirta
Papildyta:
siti mane irgi domina o geriausia tai aisku butu tas hydrabio su UV, bet kazkaip abejoju kad LT yra
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2009 04 21, 10:58)
Laba diena,
siti mane irgi domina o geriausia tai aisku butu tas hydrabio su UV, bet kazkaip abejoju kad LT yra
QUOTE(ne mama @ 2009 04 21, 14:18)
o kur nors matet hydrabio serijos produktu ? as kazkaip akropoly nepastebejau reikia kazkokiom priemonem atstatyt odos dregme, tai is biodermos tinklapio suprantu kad hydrabio butu geriausia, nes sensibio tai jautrumui odos mazint, o ne drekinimui skirta
Papildyta:
Papildyta:
bandyk universiteto 2 vaistinej- ten turetum rasti
del saules linijos - pernai metais kazkoki pieneli naudojau - berods SPF 50, patiko konsistencija, malonus vos juntamas kvapas, greitai susigerdavo ir nepalikdavo lipnumo...
QUOTE(ne mama @ 2009 04 21, 14:18)
Papildyta:
Papildyta:
Aš irgi kažkada ieškojau hydrabio seriojos, bet, kaip supratau, sios seriojos Lietuvoje is vis kol kas nera
QUOTE(Becky @ 2009 04 21, 14:52)
Aš irgi kažkada ieškojau hydrabio seriojos, bet, kaip supratau, sios seriojos Lietuvoje is vis kol kas nera
jei neklystu, cia kalbama apie krema veidui? jei as ko nepainioju, tai turetu but
QUOTE(Becky @ 2009 04 21, 14:52)
Nea, nėra niekas dar nezino apie ja (turiu omeny - vaistinese)
Jei busim kantrios, tai sulauksim