Gal kam reikia Sensibio Light kremuko, man netiko naudojau tik kelis kartus, parduočiau pigiau
QUOTE(Puk @ 2010 01 05, 14:58)
Gal kam reikia Sensibio Light kremuko, man netiko naudojau tik kelis kartus, parduočiau pigiau
kuo netiko? koks Jusu odos tipas?
as tai sebium vandenuku ir AKN kremuku labai patenkinta,svarios poros,neuzsikimsusios,ne vieno naujo spuogelio dar noriu sensibio vandenuka jautriai odai isbandyti ,pirksiu ji kai sebium pabaigsiu
QUOTE(taša @ 2010 01 15, 16:36)
gal naudojot Sensibio paakiu krema? laukiu atsiliepimu
apie tai jau buvo rasyta
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 04, 10:46)
mergaites, kurios turit misria i riebuma odele, turesim nerealu produkta - photoderm AKN Mat SPF 40 - fluidas su spalvyte + suteikiantis apsauga + padarantis veido odele matine
bandei gal?
o tas AKN reiski a ta pati kaip ir sebium akn?(jis daugeliui gumuliukais nueidavo).. kazi kaip sitas b us?..
QUOTE(taša @ 2010 01 16, 21:38)
bandei gal?
o tas AKN reiski a ta pati kaip ir sebium akn?(jis daugeliui gumuliukais nueidavo).. kazi kaip sitas b us?..
na tai taip - naudojau visa vasara
QUOTE(taša @ 2010 01 15, 16:36)
gal naudojot Sensibio paakiu krema? laukiu atsiliepimu
Geras, labai geras
QUOTE(Tiffany @ 2010 01 17, 01:30)
na tai taip - naudojau visa vasara
O porų nekemša? Nes man beveik visi bandyti kremai su spalva kimšdavo poras Bet šiaip toks kremas vasarai tai turėtų būti tobulas - nereikia naudoti pudros, nemaža apsauga nuo saulės, žodžiu man jau tokio reikia
Dar turiu klausimą - gal kas išbandėt savaiminio įdegio kremą iš Hydrabio linijos? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(kamarele @ 2010 01 17, 12:14)
O porų nekemša? Nes man beveik visi bandyti kremai su spalva kimšdavo poras Bet šiaip toks kremas vasarai tai turėtų būti tobulas - nereikia naudoti pudros, nemaža apsauga nuo saulės, žodžiu man jau tokio reikia
Dar turiu klausimą - gal kas išbandėt savaiminio įdegio kremą iš Hydrabio linijos? Kokie atsiliepimai?
cia ne kremas spalva, bet su apsauga
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.