Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Becky @ 2009 04 16, 16:35)
Dėl kremu sutinku, bet akių makiažą su Sebium H2O nelabai kas pataria valyt, geriau su Sensibio H2O  ax.gif

cia matyt kaip kam rolleyes.gif jei akytes nera labai jautrios - galima valyt ir Sebium (bandziau pati) 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Sebium AKN kremuką, išsitepiau veidą ir ėmė perštėti. Ar tai reiškia, kad jis netinka mano odai, ar taip turi būti. Mano veido oda jautri, sausa ir spuoguota ties smakru, pagal aprašymą turėtų tikti g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif uoj kokia gera waistininke dirba akropolyje blush2.gif pridejo net 5meginukus is biodermos,pandysiu,jai kas patiks bandysiu kazka isigyti is sios firmos
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2009 04 17, 23:19)
Nusipirkau Sebium AKN kremuką, išsitepiau veidą ir ėmė perštėti. Ar tai reiškia, kad jis netinka mano odai, ar taip turi būti. Mano veido oda jautri, sausa ir spuoguota ties smakru, pagal aprašymą turėtų tikti  g.gif

jei paraudo - tuomet netinka ax.gif
Atsakyti
neatkreipiau demesio, ar yra LT biodermos kaukiu?
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2009 04 17, 23:19)
Nusipirkau Sebium AKN kremuką, išsitepiau veidą ir ėmė perštėti. Ar tai reiškia, kad jis netinka mano odai, ar taip turi būti. Mano veido oda jautri, sausa ir spuoguota ties smakru, pagal aprašymą turėtų tikti  g.gif

tai jei tik smakras sporguotas, tai tik ten ir reikejo tept, nes sausai odytei jis nelabai pritaikytas rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 20:49
vakar nusipirkau ta sensibio vandeneli, na geris tai neispasakytas wub.gif pagaliau, jusu pagalba, radau patinkanti akiu makiazo valikli clap.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 19 balandžio 2009 - 10:26
4u.gif sakykite o tas atoderm is biodermos,kam skirtas rasosi gel moussant sugras ultra-rich foaming gel,tai db nzn ar cia kremas,ar cia prausiklis doh.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 04 19, 12:01)
4u.gif sakykite o tas atoderm is biodermos,kam skirtas rasosi gel moussant sugras ultra-rich foaming gel,tai db nzn ar cia kremas,ar cia prausiklis  doh.gif  biggrin.gif  blush2.gif

Foaming gel - putojantis gelis prausiklis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 20:50
Kazkaip domina ir mane si kosmetika, bet va vis dar nepasiryztu ka nors nusipirkt.
Turiu jautria sausa oda su raudonom issausejusiom demem.per sias kelias dienas taip pablogejo veido bukle kad siaubas doh.gif visa veida tempia ir demes taip smarkiai isslindo.netinka mano odai labai saltas ir vejuotas oras.
Bandzius esu begales kremu ir nieko neatradau kad butu labai gerai.Vichy is vis netiko ziauriai grauzdavo veida, Avene siaip sau, Uriage ir nieko gero.Dabar baigiu Logona ekologiskus kremus bet taip pat nelabai man jie patiko.Is esmes niekas pastebimai neapmazino problemos gal tik siek tiek priduodavo komforto.
man visgi reikia dermatologiniu priemoniu matyt.(beje tie visi ecsipial , esex tepalai ir nieko gero tik tam kartui)
O tas vandenukas H2O naudojamas kaip prausiklis, pienelis ar tonikas?o kremuko kazi kokio reiktu mano odelei?kazkaip toks jausmas kad mano odai taip norisi kazko labai smarkiai drekinancio blush2.gif
Atsakyti
4u.gif dydy88 netingekite paskaityti atsiliepimus apie bioderma tikrai rasite atsakimus i sawo pateiktus klausimus bigsmile.gif H2O yra kaip tonikas,wandenukas su kuriuo galima iswalyti weiduka,bei gerai nuwalo makiaza,ji reikia nauduoti ant watos gumuliuko..
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2009 04 20, 12:48)
Kazkaip domina ir mane si kosmetika, bet va vis dar nepasiryztu ka nors nusipirkt.
Turiu jautria sausa oda su raudonom issausejusiom demem.per sias kelias dienas taip pablogejo veido bukle kad siaubas doh.gif visa veida tempia ir demes taip smarkiai isslindo.netinka mano odai labai saltas ir vejuotas oras.
Bandzius esu begales kremu ir nieko neatradau kad butu labai gerai.Vichy is vis netiko ziauriai grauzdavo veida, Avene siaip sau, Uriage ir nieko gero.Dabar baigiu Logona ekologiskus kremus bet taip pat nelabai man jie patiko.Is esmes niekas pastebimai neapmazino problemos gal tik siek tiek priduodavo komforto.
man visgi reikia dermatologiniu priemoniu matyt.(beje tie visi ecsipial , esex tepalai ir nieko gero tik tam kartui)
O tas vandenukas H2O naudojamas kaip prausiklis, pienelis ar tonikas?o kremuko kazi kokio reiktu mano odelei?kazkaip toks jausmas kad mano odai taip norisi kazko labai smarkiai drekinancio  blush2.gif

sakyk, o tavo oda visalaik sausa ar linkusi i riebalavimasi? tos demes atsiranda tik nuo salto oro ar ir nuo netinkamos mitybos, streso? 4u.gif
Atsakyti