Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(juruze @ 2009 12 21, 11:12)
Kaip jis vadinasi? 4u.gif

atrodo taip
http://www.100metu.l...rieziura/sebium
Atsakyti
Tai cia prausiklis, ne sveitiklis! biggrin.gif Toki turiu 4u.gif As apie sveitikli klausiu ax.gif

Oooo va turbut sitas http://www.100metu.l...rieziura/sebium thumbup.gif Aciu uz nuoroda vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juruze: 21 gruodžio 2009 - 11:42
QUOTE(juruze @ 2009 12 21, 11:39)
Tai cia prausiklis, ne sveitiklis! biggrin.gif Toki turiu 4u.gif  As apie sveitikli klausiu  ax.gif

Oooo va turbut sitas http://www.100metu.l...rieziura/sebium  thumbup.gif Aciu uz nuoroda vistiek  mirksiukas.gif

oj, gal smile.gif
man megineli dave, bet jis buvo zydros spalvos su granulem kaip sveitiklis.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2009 12 21, 11:59)
toks zydras?
man jis sausina oda sad.gif

melyna tikriausiai hydrabio, o zalia yra Sebium linija mirksiukas.gif

QUOTE(juruze @ 2009 12 21, 12:12)
Kaip jis vadinasi? 4u.gif

Sebium Exfoliating Gel
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2009 12 21, 11:59)
toks zydras?
man jis sausina oda sad.gif

po sveitiklio BUTINA pasitepti kremu, nes sveitiklio tokia funkcija - nusveisti negyvas lasteles, todel ir turi kazkiek pasausint, tai juk ne drekinamoji kauke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 12 23, 17:14)
po sveitiklio BUTINA pasitepti kremu, nes sveitiklio tokia funkcija - nusveisti negyvas lasteles, todel ir turi kazkiek pasausint, tai juk ne drekinamoji kauke  rolleyes.gif

jo jo, butinai pasitempdavau
Atsakyti
Pirkau siandien Eurovaistinej Bioderma krema savo suneliui (atopinei odai),nuolaida ,tai nutariau isbandyt ,labai gyre vaistininke,ir nuolaida nebloga gavau ,uz 44lt nusipirkau ,paziuresim kaip tiks,patiks.
Atsakyti
O as siandien nusipirkau melynaji Atoderm prausikli (ismegintas jau seniai is megineliu, puikiai tinka tik mane labai jau trikdo jo kvapas, tikiuosi priprasiu wacko.gif) O vasara man mielesnis zaliasis, bet manau tada ji ir pirksiu. Dar prigriebiau Hydrabio bonne mine krema, suteikianti naturalu idegi (nezinau kokius fintus sitas darys, bet paprasiau vaistininkes kazko panasaus i tonini krema, nes Vichy neturejo).
Atsakyti
pagaliau ir prisiruosiau nusipirkti sebium AKN krema ir vandenuka sebium h2o,kol kas viskuo patenkinta,vandenukas super,ir nuvalo ir tonizuoja,net akis su juo nuvalau ir nedirgina thumbup.gif skaiciau pirmoje temoje ten gincas buvo del akn kremo,tai kaip is tikruju yra,ar galima su juo diena teptis ar tik nakti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 04, 11:09)
pagaliau ir prisiruosiau nusipirkti sebium AKN krema ir vandenuka sebium h2o,kol kas viskuo patenkinta,vandenukas super,ir nuvalo ir tonizuoja,net akis su juo nuvalau ir nedirgina thumbup.gif  skaiciau pirmoje temoje ten gincas buvo del akn kremo,tai kaip is tikruju yra,ar galima su juo diena teptis ar tik nakti? ax.gif

del AKN, man jis labiau patinka nakciai 4u.gif nes diena naudoju drekinancius kremus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 01 04, 10:15)
del AKN, man jis labiau patinka nakciai  4u.gif nes diena naudoju drekinancius kremus  4u.gif

bet man pasirode ,kad jis neblogai ir drekina smile.gif na dekuj,geriau nerizikuosiu diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 12 28, 17:00)
O as siandien nusipirkau melynaji Atoderm prausikli (ismegintas jau seniai is megineliu, puikiai tinka tik mane labai jau trikdo jo kvapas, tikiuosi priprasiu wacko.gif) O vasara man mielesnis zaliasis, bet manau tada ji ir pirksiu. Dar prigriebiau Hydrabio bonne mine krema, suteikianti naturalu idegi (nezinau kokius fintus sitas darys, bet paprasiau vaistininkes kazko panasaus i tonini krema, nes Vichy neturejo).

ir as toki prausikli turiu, didele tiubele ane?
manes kvapas neerzina visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 04 sausio 2010 - 14:08