QUOTE(rentabili @ 2009 12 08, 13:36)
as turejau sebium mat, kuri pardaviau uZ sokolado 2 plyteles. mano oda yra riebi, gana greitai lenda blizgesys, o biodermos sebium mat jokio matiskumo tikrai man nelaike, nuo spuogeliu irgi jis kazin ar pades , o taip pat turiu uriage su aha rugstimis, ji naudoju vakare kadangi dienai nelabai tinka nes turi rugsties, kuri reaguoja su saule nors dabar saules nera sis man patinka -veikia pavirsinius spuogelius ka ir turetu daryti AHA rugstis. tik minusas yra tas, jei papuola to kremuko ant zaizdeles tai tikrai ojojoi kaip pagrauzia, jis kaip ir raso traukia poras, lygina odos pavirsiu, del matinio efekto geriau nei sebium mat biodermos, bet tikrai ne stebuklas, asmeniskai man visvien pramusa blizgesys jei uzsitepu dienai. nors dienai retai ji naudoju. siaip uriage kremukas man yra malonesnis kaip tepasi ant veido, jis toks lengvesnis uz bioderma, daugiau tokios gelines konsistencijos. patarciau geriau isigyti butent uriage krem su AHA, manyciau sis labiau efektyvus, jei norite isvengti blizgesio ir pagerinti odos isvaizda, apgydyti spuogelius. nors labai sunku patarti kitam zmogui, nes kas tinka man nevisada gali tikti ir kitam. tai tiek
Aš manau, kad Sebium Mat labai riebiai odai tikrai yra per lengvas, mano oda nėra baisiai riebi, tai man Mat tikrai matiškumą išlaiko, o nuo spuogelių tai man atrodo net neparašyta kad padeda, aš kai jų beveik neturiu tai man Sebium Mat vasarai idealus variantas