Merginos skubiai reikia patarimo
susigundziau tuo kremu sebium mat,bet paskaiciau dar apie uriage Hyseac krema su AHA ,ir dabar blaskausi tarp ju,nezinau kuri geriau imt nes ir inkstiriuku yra siek tiek,ir oda riebi,blizga.
Gal kas bandet abu siuos kremus,galit paliginti?
Busiu labai dekinga!!!
QUOTE(Mertise @ 2009 12 07, 16:57)
susigundziau tuo kremu sebium mat,bet paskaiciau dar apie uriage Hyseac krema su AHA ,ir dabar blaskausi tarp ju,nezinau kuri geriau imt nes ir inkstiriuku yra siek tiek,ir oda riebi,blizga.
Busiu labai dekinga!!!
Busiu labai dekinga!!!
As manau, kad sie kremai visiskai skirtingi, nes mat skirtas matines odos isgavimui, o uriage tai su rugstimis... http://www.orivas.lt....php/pageid/236
Jei reikia matinio efekto, tai tiktu sis kremas http://www.orivas.lt....php/pageid/234
na paskaitykit,tas su rugstimis irgi duoda matini efekta(taip raso) ir + gydo spuogelius.
Hyseac kremas su AHR (Alfa Hidroksi Rūgštys) ypatingai tinka riebios, linkusios į inkštirus ir nelygumus, su išsiplėtusiomis poromis, sustorėjusios, nelygios odos priežiūrai. Sukurtas su naujos kartos AHR kompleksu. Kremas sumažina inkštirus, išlygina odos nelygumus; veikia keratolitiškai.
Papildomos medžiagos (ožkarožės sebosomos, medžiagos, suteikiančios matinį blizgesį) padeda sumažinti riebalų perteklių ir suteikia odai matinį švytėjimą. Ši odos priežiūros priemonė, kurios sudėtyje yra piroktono olamino, valo ir padeda subalansuoti paviršinę odos florą. Kremas suteikia komforto jausmą.
Oda tampa lygi, švari ir matinė.
tai sakyciau,kad panasus su sebium mat jie,tik kuris geresnis
Hyseac kremas su AHR (Alfa Hidroksi Rūgštys) ypatingai tinka riebios, linkusios į inkštirus ir nelygumus, su išsiplėtusiomis poromis, sustorėjusios, nelygios odos priežiūrai. Sukurtas su naujos kartos AHR kompleksu. Kremas sumažina inkštirus, išlygina odos nelygumus; veikia keratolitiškai.
Papildomos medžiagos (ožkarožės sebosomos, medžiagos, suteikiančios matinį blizgesį) padeda sumažinti riebalų perteklių ir suteikia odai matinį švytėjimą. Ši odos priežiūros priemonė, kurios sudėtyje yra piroktono olamino, valo ir padeda subalansuoti paviršinę odos florą. Kremas suteikia komforto jausmą.
QUOTE(Mertise @ 2009 12 07, 17:08)
na paskaitykit,tas su rugstimis irgi duoda matini efekta(taip raso) ir + gydo spuogelius.
As biodermos du meginukus bandziau, tai tiesa pasakius nelabai man jie patiko, nors cia turbut kiekvienam individualiai. Tad pasilieku prie uriage...
Paprasykite vaistineje meginuku... isbandysite ir zinosite, kas Jums tinka
QUOTE(Mertise @ 2009 12 07, 14:01)
o koki tuomet ziema naudojate?
Šiuo metu naudoju Sebium Hydra dienomis ir Sebium AKN vakarais
Dekuj merginos,reikia bandyti
Papildyta:
Man siandien eurovaistineje nustate ta pati diagnoza! su tokiu aparaciuku tyre oda ir matesi viskas ekranelyje,na poros is tiesu nemazos,nustate kad oda misri/riebi,ir paskuj padare "Dregmes " testa ,tai pasirode,kad siek tiek dehidratuota,nors ir riebi..
Papildyta:
QUOTE(kamarele @ 2009 11 26, 20:22)
Pagal aprašymą tai Jums turėtų tikti Sebium Hydra, nes jis skirtas dehidratuotai odai, tinka po dermatologinio gydymo. Aš asmeniškai turiu tokią truputį kaprizingą odą, sunkiai atitaikau priemones, nes dauguma man kemša poras, prieš pora metų oda klaikiai susimakalavo - pradėjo sausėti, tepiau drėkinančius kremus, tada oda riebaluodavosi, kildavo spuogai, kol vieną kartą vaistinėj nepasiūlė pabandyti sebium kremo ( Hydra), nes nustatė kad mano iš tiesų yra riebi ir dehidratuota ( pirma kartą galvojau kad vaistininkė nusikalbėjo ), bet panaudojus Hydra kremą oda po kurio laiko susinormalizavo - ryte atsikeldavau neberiebaluota, poros nebesikimšo, aišku dingo ir spuogai. Oj kiek prirašiau
Man siandien eurovaistineje nustate ta pati diagnoza! su tokiu aparaciuku tyre oda ir matesi viskas ekranelyje,na poros is tiesu nemazos,nustate kad oda misri/riebi,ir paskuj padare "Dregmes " testa ,tai pasirode,kad siek tiek dehidratuota,nors ir riebi..
QUOTE(Mertise @ 2009 12 07, 21:31)
Dekuj merginos,reikia bandyti
Papildyta:
Papildyta:
siandien musu eurovaistinej taip pati ivedinejau duomenis i programa, tai rekomendavo sensibio linija, turiu rich kremuka, lb patinka, bet siandien nusprendziau toki komplektuka pasimt, megineliai ten, tik vietoj rich - light kremukas. na paliginsiu tada abudu... dar yra ten tas H2O, paakiams kremas, ir kauke..raso ten 2 savaitem, bet turbut greiciau viska isnaudosiu:)o pas jumis irgi pats i ekrana duomenis suvedineji, ar visai kazkokiu spec. aparatu oda ziuri?
QUOTE(Mertise @ 2009 12 07, 17:57)
Busiu labai dekinga!!!
Busiu labai dekinga!!!
galiu palygint, nes turejau ir uriage - man Bioderma nepalyginamai geriau tiko ir patiko mano odai - neisausina kaip Uriage nuo inkstiru - Bioderma AKN
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 12 07, 21:31)
paskuj padare "Dregmes " testa ,tai pasirode,kad siek tiek dehidratuota,nors ir riebi..
tai imanoma, jei naudoji tik sausinancias oda priemones nepakankamai geri vandens, drekini oda kremais, rukai, geri alkoholi, kava, buni kondicionuojamuose patalpose
gal kuri mergaite galetu atsakyti i man kilusius neaiskumus?
sveikos mergaites smile.gif perskaiciau abi jusu isdiskutuotas temas. pati po truputi bandausi meginukus, ketinu keisti savo turima kosmetika i biodermos. beskaitant iskilo klausimas: vienos mergaites raso, kad akn negalima tepti rytais, kad neatsirastu pigmentiniu demiu, kitos raso, kad tepti galima, kitos apie ai taip pat ivairiai raso. as ketinu naudoti siuos kremus: pradziai ai, jei prireiks akn, po to arba hydra arba ligt (ziuresiu, jei oda pasauses, rinksiuosi viena is ju, nezinau kuri, ziuresiu, kuris labiau tiks ziemai, o kuris vasarai). man idomu, koks ai, akn, hydra ir ligt rysis su saule? biggrin.gif ar galima rytais, ar ne, geriau ziema rytais ar vasara rytais? tikiuosi supratote, kas man neaisku, nes abejoju, ar aiskiai parasiau doh.gif tiesiog nenoriu susigadinti odos su pigmentinem demem, nes veidas ir taip demetas nuo buvusiu spuogu unsure.gif
sveikos mergaites smile.gif perskaiciau abi jusu isdiskutuotas temas. pati po truputi bandausi meginukus, ketinu keisti savo turima kosmetika i biodermos. beskaitant iskilo klausimas: vienos mergaites raso, kad akn negalima tepti rytais, kad neatsirastu pigmentiniu demiu, kitos raso, kad tepti galima, kitos apie ai taip pat ivairiai raso. as ketinu naudoti siuos kremus: pradziai ai, jei prireiks akn, po to arba hydra arba ligt (ziuresiu, jei oda pasauses, rinksiuosi viena is ju, nezinau kuri, ziuresiu, kuris labiau tiks ziemai, o kuris vasarai). man idomu, koks ai, akn, hydra ir ligt rysis su saule? biggrin.gif ar galima rytais, ar ne, geriau ziema rytais ar vasara rytais? tikiuosi supratote, kas man neaisku, nes abejoju, ar aiskiai parasiau doh.gif tiesiog nenoriu susigadinti odos su pigmentinem demem, nes veidas ir taip demetas nuo buvusiu spuogu unsure.gif
QUOTE(Portishead @ 2009 12 07, 22:40)
siandien musu eurovaistinej taip pati ivedinejau duomenis i programa, tai rekomendavo sensibio linija, turiu rich kremuka, lb patinka, bet siandien nusprendziau toki komplektuka pasimt, megineliai ten, tik vietoj rich - light kremukas. na paliginsiu tada abudu... dar yra ten tas H2O, paakiams kremas, ir kauke..raso ten 2 savaitem, bet turbut greiciau viska isnaudosiu:)o pas jumis irgi pats i ekrana duomenis suvedineji, ar visai kazkokiu spec. aparatu oda ziuri?
man per oda brauke su tokiu aparaciuku,ir viskas ekrane matesi.o kai dare dregmes testa,priklijavo toki melyna lapuka prie zando,palaike pora sek ir po to prie ekrano pridejo,parode ,kad dehidratuota oda siek tiek
Na matai,pas tave oda misri,vietomis sausa,kiek pamenu,o mano riebi,nors nepakanka jai dregmes,manau rich kremas bus tikrai perriebus man argi parduoda megineliu komplektus? as nemaciau vakar,paimciau ir sau
QUOTE(Tiffany @ 2009 12 07, 22:51)
galiu palygint, nes turejau ir uriage - man Bioderma nepalyginamai geriau tiko ir patiko mano odai - neisausina kaip Uriage nuo inkstiru - Bioderma AKN
Papildyta:
tai imanoma, jei naudoji tik sausinancias oda priemones nepakankamai geri vandens, drekini oda kremais, rukai, geri alkoholi, kava, buni kondicionuojamuose patalpose
Papildyta:
Na,as naudoju drekinacius kremus,siuo metu,visai sausinanciu nenaudoju ,kavos tikrai geriu nemazai,o vat vandenuko saltu oru visai nesinori
nusprendziau isbandyt sebium hydra ir AkN parasysiu veliau ,kas tiko,kas ne
as turejau sebium mat, kuri pardaviau uZ sokolado 2 plyteles. mano oda yra riebi, gana greitai lenda blizgesys, o biodermos sebium mat jokio matiskumo tikrai man nelaike, nuo spuogeliu irgi jis kazin ar pades , o taip pat turiu uriage su aha rugstimis, ji naudoju vakare kadangi dienai nelabai tinka nes turi rugsties, kuri reaguoja su saule nors dabar saules nera sis man patinka -veikia pavirsinius spuogelius ka ir turetu daryti AHA rugstis. tik minusas yra tas, jei papuola to kremuko ant zaizdeles tai tikrai ojojoi kaip pagrauzia, jis kaip ir raso traukia poras, lygina odos pavirsiu, del matinio efekto geriau nei sebium mat biodermos, bet tikrai ne stebuklas, asmeniskai man visvien pramusa blizgesys jei uzsitepu dienai. nors dienai retai ji naudoju. siaip uriage kremukas man yra malonesnis kaip tepasi ant veido, jis toks lengvesnis uz bioderma, daugiau tokios gelines konsistencijos. patarciau geriau isigyti butent uriage krem su AHA, manyciau sis labiau efektyvus, jei norite isvengti blizgesio ir pagerinti odos isvaizda, apgydyti spuogelius. nors labai sunku patarti kitam zmogui, nes kas tinka man nevisada gali tikti ir kitam. tai tiek
QUOTE(rentabili @ 2009 12 08, 12:36)
as turejau sebium mat, kuri pardaviau uZ sokolado 2 plyteles. mano oda yra riebi, gana greitai lenda blizgesys, o biodermos sebium mat jokio matiskumo tikrai man nelaike, nuo spuogeliu irgi jis kazin ar pades , o taip pat turiu uriage su aha rugstimis, ji naudoju vakare kadangi dienai nelabai tinka nes turi rugsties, kuri reaguoja su saule nors dabar saules nera
na tik nereikia lygint Uriage AHA su Bioderma Mat - cia 2 skirtingo poveikio kremai tokiu atveju - tik Bioderma AKN