Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Septyni @ 2009 11 30, 18:12)
gal galetum placiau apie ta spec. kilpute? kas per daiktas,kaip naudojasi,kiek kainuoja. aciu.

na toks kosmetinis pagaliukas su kilpute ant vieno(arba abieju)galu spuogam spausti.
gavau is mamos, kai ji buvo kosmetologe-pirko kazkur.
dabar maciau lb panasia TBS parduotuvei. kiek kainuoja - nzn
Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2009 11 30, 18:24)

Siaip spuogu neturiu, poros issipletusios, yra inkstiru. Vis neapsisprendziu - AKN ar AI?

AKN.
Ai nuo spuogu. AKN- nuo inkstiru
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 30, 18:28)
ne, nebandžiau bigsmile.gif o ji tinka jautriai odai, einu paieškosiu info rolleyes.gif

Tinka jautriai, jei jus kankina poru kimsimas, tai yra toks kremas su cinku, jis riebokas, tad nakciai geriausias, bet butent skirtas jautriai hipoalerginiai odai, tinka net gi kudikiams...
Atsakyti
mergytes, kam jus naudojat priemones netinkamas jusu odos tipui? mirksiukas.gif

jei oda sausa - tuomet viska, kas tinka sausai - Hydrabio, Sensibio Rich, jei misri i riebuma - Sebium Mat, jei isasausejusi - Sebium Hydra, Sensibio Light rolleyes.gif

naudoju tai, kas pagal mano o daos tipa ir vargo nematau jau 3 metai ir daugiau drinks_cheers.gif ir esu labai patenkinta savo odos bukle wub.gif kartais nueinu i odos valyma, jei netingiu, zinoma doh.gif spuogeliai pasirodo keli per pms ir viskas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 11 30, 21:10)
Tinka jautriai, jei jus kankina poru kimsimas, tai yra toks kremas su cinku, jis riebokas, tad nakciai geriausias, bet butent skirtas jautriai hipoalerginiai odai, tinka net gi kudikiams...

cia ne vieta kalbet apie uriage mirksiukas.gif tam yra AZ bei atskira tema - ten ir diskutuokit apie tai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 12 04, 23:11)
mergytes, kam jus naudojat priemones netinkamas jusu odos tipui?  mirksiukas.gif

jei oda sausa - tuomet viska, kas tinka sausai - Hydrabio, Sensibio Rich, jei misri i riebuma - Sebium Mat, jei isasausejusi - Sebium Hydra, Sensibio Light  rolleyes.gif

Tiffany, mano oda mišri, pasausėjusi po spuogų gydymo, tai man ir Sebium Hydra, ir Sensibio Light kemša verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 12 05, 21:16)
Tiffany, mano oda mišri, pasausėjusi po spuogų gydymo, tai man ir Sebium Hydra, ir Sensibio Light kemša verysad.gif

gal reikia kartas nuo karto atlikti veido valyma g.gif nes man kemsa saltuoju periodu praktiskai viskas, bet spuogu tai nekelia rolleyes.gif karta per 3 men einu valymo proceduroms, tai ypatingo kimsimo nepastebejau rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos,ar sensinio h2o gerai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa?
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif perskaiciau abi jusu isdiskutuotas temas. pati po truputi bandausi meginukus, ketinu keisti savo turima kosmetika i biodermos. beskaitant iskilo klausimas: vienos mergaites raso, kad akn negalima tepti rytais, kad neatsirastu pigmentiniu demiu, kitos raso, kad tepti galima, kitos apie ai taip pat ivairiai raso. as ketinu naudoti siuos kremus: pradziai ai, jei prireiks akn, po to arba hydra arba ligt (ziuresiu, jei oda pasauses, rinksiuosi viena is ju, nezinau kuri, ziuresiu, kuris labiau tiks ziemai, o kuris vasarai). man idomu, koks ai, akn, hydra ir ligt rysis su saule? biggrin.gif ar galima rytais, ar ne, geriau ziema rytais ar vasara rytais? tikiuosi supratote, kas man neaisku, nes abejoju, ar aiskiai parasiau doh.gif tiesiog nenoriu susigadinti odos su pigmentinem demem, nes veidas ir taip demetas nuo buvusiu spuogu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welniūkštė: 06 gruodžio 2009 - 22:40
vakar eurovaistineje buvo akcija Bioderma produkcijai,sugunde kremas riebiai odai sebium Mat,mazinantis blizgesi,bet bijau ,kad po to veidas dar labiau neblizgetu unsure.gif ar tikrai islaiko matiskuma tas kremas?? pries tai bandyti Clinique ir Avene,man sausina oda(nors oda riebi) ir po kokios valandos oda blizga dvigubai labiau doh.gif ar su tuo bioderma kremu taip nera niekam nutike?
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 12 07, 13:35)
vakar eurovaistineje buvo akcija Bioderma produkcijai,sugunde kremas riebiai odai sebium Mat,mazinantis blizgesi,bet bijau ,kad po to veidas dar labiau neblizgetu unsure.gif ar tikrai islaiko matiskuma tas kremas?? pries tai bandyti Clinique ir Avene,man sausina oda(nors oda riebi) ir po kokios valandos oda blizga dvigubai labiau doh.gif  ar su tuo bioderma kremu taip nera niekam nutike?
aciu uz atsakyma 4u.gif

Man asmeniškai matiškumą tikrai išlaikė, oda labiau nesiriebaluodavo, bet aš jį galiu naudot tik vasarą, šaltesniam orui jis man per lengvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 12 07, 11:43)
Man asmeniškai matiškumą tikrai išlaikė, oda labiau nesiriebaluodavo, bet aš jį galiu naudot tik vasarą, šaltesniam orui jis man per lengvas  smile.gif

o koki tuomet ziema naudojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 06, 20:17)
Merginos,ar sensinio h2o gerai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa?

Kazkiek nuvalo bet ne pilnai schmoll.gif ; as is pradziu ant vatos diskelio uzpilu H2O ir ant jo dar pilu dvifazi valikli, kad nebutu riebalo:), viska gerai nuvalius dar karteli su H20
Nepatinka man valytis vien tik dvifaziais, visi man per riebus. Jei jo nenuplaunu dar su vandeniu, man akiu vokai patinsta doh.gif

P.S
Baiginejasi mano sensibio H20, ar kur Vilniuje yra jam nuolaidele, Camelia traku g. dabar nera nuolaidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 07 gruodžio 2009 - 12:47
Dabar Eurovaistinese su medaus kortele visa menesi,visai Biodermos produkcijai nemazos nuolaidos! 4u.gif
Atsakyti