Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(olialiaa @ 2009 11 30, 12:52)
man tas pats - manau cia kemsasi poros. nes anksciau taip nebuvo.
plius pastebejau kad nuo situ kremu sunkiau valosi inkstirai ir spuogai. sunkiai spaudziasi ir neiseina iki galo(valau su spec kilpute).

Tai ką, net AKN kemša doh.gif Tai kas per gydomoji kosmetika, kad tik situaciją blogina, jau visai nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
O as vistik manau, kad AKN nekemsa poru g.gif Pas mane poros ganetinai ryskios ir siaip jau atrodytu, kad net nuo oro kemsasi. Dabar naudoju vakarais AKN krema, netrukus irgi pastebejau, kad kai kurie juoduliukai isryskeje buvo, tai as juos su kilpele labai lengvai issivaliau ir viskas... O kiti mazesni inkstiriukai kazkaip nyksta, gal labiau jas isvalyti padeda gilumine kauke ir pylingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 30, 12:27)
Tai ką, net AKN kemša doh.gif Tai kas per gydomoji kosmetika, kad tik situaciją blogina, jau visai nusivyliau verysad.gif

as nzn tiksliai nuo ko cia taip man. nes naudoju pakaitom dau g kremuku. Linkusi manyt, kad cia nuo Rich. todel nustojau ji naudot ir pirksiu Hydra.
nuo AKN tikiuosi ne. paziuresim
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 30, 13:48)
as nzn tiksliai nuo ko cia taip man. nes naudoju pakaitom dau g kremuku. Linkusi manyt, kad cia nuo Rich. todel nustojau ji naudot ir pirksiu Hydra.
nuo AKN tikiuosi ne. paziuresim

Hydra nepirk, nerizikuok schmoll.gif man tai laaabai kimšo, net nauju spuogelių atsirado. Gal geriau mėgink Sensibio light, dabar turiu , tepiau kelis kartus, padrėkina pakankamai ir rašo, kad nekemša porų smile.gif Bet mane jau erzina ta kosmetika, kol atitaikai ką nors doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 11 30, 13:37)
O as vistik manau, kad AKN nekemsa poru g.gif Pas mane poros ganetinai ryskios ir siaip jau atrodytu, kad net nuo oro kemsasi. Dabar naudoju vakarais AKN krema, netrukus irgi pastebejau, kad kai kurie juoduliukai isryskeje buvo, tai as juos su kilpele labai lengvai issivaliau ir viskas... O kiti mazesni inkstiriukai kazkaip nyksta, gal labiau jas isvalyti padeda gilumine kauke ir pylingas rolleyes.gif

Tai ir rašo, kad nekomedogeniškas unsure.gif O daugiau neprisipildo poros po valymo g.gif tai ir sakau, gal čia taip poros valomos, riebaliukus poodinius per poras stumia lauk, na tiesiog taip sugalvojau biggrin.gif Aš tai turiu Sebium šveitiklį, tai vis pabrūžinu inkštiriukus jo užtepus ant vatos diskelio, taip geriau man šveičiasi rolleyes.gif
Gal čia Tiffany galėtų pakomentuoti g.gif Juk ji jau praėjusi tuos ,,kryžiaus kelius'' tobulumo link biggrin.gif Tiffany, help, mus kremukai užkimšo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 30 lapkričio 2009 - 13:28
jo jo, Tiffany help.gif

as tai is vis pasirinkciau jauciu vien AKN ir AI.
bet juk reik kazkaip gydyt oda nuo sausumo to...
et

sakai geras tas sveitiklis?
cia Sebium ar koks?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 30, 14:45)
jo jo, Tiffany help.gif
as tai is vis pasirinkciau jauciu vien AKN ir AI.
bet juk reik kazkaip gydyt oda nuo sausumo to...
et
sakai geras tas sveitiklis?
cia Sebium ar koks?

Čia sebium gelis-šveitiklis mirksiukas.gif na gilių inkštirų neišvalo, bet odos paviršių tikrai pašveičia, malonus naudoti, odos ,,nedrasko". Gilius inkštirus visiškai pašalina čistaja linija šveitiklis, jis laaabai grubus, bet atsargiai valau, tai odos nesubraižo, bet inkštirus pašalina 100 proc. tai naudoju tik giliems in6tirams
Atsakyti
Na keista man kad Sebium Hydra kemsa poras g.gif Kazkada naudojau senaja Hydra varianta - Sebium Cream, ir buvau patenkinta - puikiai drekino su porom viskas buvo gerai, na nebent Hydra yra ne tas pas kas buvo Cream g.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 11 30, 15:35)
Na keista man kad Sebium Hydra kemsa poras g.gif  Kazkada naudojau senaja Hydra varianta - Sebium Cream, ir  buvau patenkinta - puikiai drekino  su porom viskas buvo gerai, na nebent Hydra yra ne tas pas kas buvo Cream g.gif

kiekvienos oda skirtinga mirksiukas.gif mano su išsiplėtusiomis poromis, tai kemša bet kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 30, 15:36)
kiekvienos oda skirtinga mirksiukas.gif mano su išsiplėtusiomis poromis, tai kemša bet kas biggrin.gif

O Jus Uriage kosmetikos nebandete ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 30, 10:52)
man tas pats - manau cia kemsasi poros. nes anksciau taip nebuvo.
plius pastebejau kad nuo situ kremu sunkiau valosi inkstirai ir spuogai. sunkiai spaudziasi ir neiseina iki galo(valau su spec kilpute).

gal galetum placiau apie ta spec. kilpute? kas per daiktas,kaip naudojasi,kiek kainuoja. aciu.

Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 30, 16:36)

Mano taip pat su issipletusiom porom, matyt cia ne nuo poru dydzio priklauso. Is Biodermos man ir Sebium Cream ir Sensibio Light poru nekimso visiskai, bet sitie du kremai gal vieninteliai is visu gyvenime bandytu, kurie tiko 100 % ir net panaudojus ilgesni laika jokio neigiamo poveikio nepastebejau. Kosmetikoje universaliu sprendimu, deja, nebuna, kiekvienas turi ieskoti kas jam tinka labiausiai, tik gaila kad tos paieskos labai jau brangiai kainuoja blush2.gif

Del AKN, kuris "kemsa" poras - kazin ar taip gali buti (nors velnias zino). Manau cia greiciausiai salicilo rugsties poveikis. Si rugstis yra tirpi riebaluose, todel patenka i poros vidu ir ja isvalo.

Nesu naudojus nei AKN nei AI, dabar kaip tik mastau ka nusipirkti, nes po paskutiniu eksperimentu su kremais (ne Biodermos, ot tas smalsumas doh.gif ), oda tiesiog isprotejo ir pradejo baisiai riebaluotis. Siaip spuogu neturiu, poros issipletusios, yra inkstiru. Vis neapsisprendziu - AKN ar AI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becky: 30 lapkričio 2009 - 18:25
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 11 30, 17:58)
O Jus Uriage kosmetikos nebandete ? smile.gif

ne, nebandžiau bigsmile.gif o ji tinka jautriai odai, einu paieškosiu info rolleyes.gif
Atsakyti