Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(olialiaa @ 2009 11 26, 10:21)
na stai, pirmi nepasitenkinimai sad.gif
naudoju Rich kremuka  ir pastebejau kad kemsa poras - atsirado daug juodu taskeliu visur. anksciau ju niekad nebuvo, tik ant nosies. ir padaugejo mazyciu spuogeliu ant kaktos, po akim, prie nosies. itariu cia butent nuo Rich.
nes kiek naudojau AKN ir AI - buvo gerai.
bijau kad kol naudoju nuo spuogu - vsikas gerai, jei tik pradedu drekinti - viskas sad.gif
nors nuo Hydra nebuvo taip berods(kiek naudojau meginuku). tai nzn db net ar pirkt Hydra ar Light(ju nera megineliu net pabandyt).
verysad.gif

ghm, gaila kad netiko. as is biodermos tik rich ir naudoju, tai lb patinka, super padrekina, nuramina oda, manoji labai sausa kai kuriose vietose, serpetavimas toks lyg... gal jusu odyte ner jau tokia sausa, ir del to taip atsitiko? nes kur rasot norit pirkti light - tai ten normaliai/misriai odai, o jusu kokia? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 lapkričio 2009 - 20:44
QUOTE(Portishead @ 2009 11 26, 13:14)
ghm, gaila kad netiko. as is biodermos tik rich ir naudoju, tai lb patinka, super padrekina, nuramina oda, manoji labai sausa kai kuriose vietose, serpetavimas toks lyg... gal jusu odyte ner jau tokia sausa, ir del to taip atsitiko? nes kur rasot norit pirkti light - tai ten normaliai/misriai odai, o jusu kokia?  4u.gif

mano oda siaip linkusi i spuogus ir isausinta nuo gydimo nuo spuogu. as nejauciu kad ji sausa,netempia, nieko. bet dariau pora kartu ta tyrima kur nustato odos tonusa ir t.t su aparaciuku, tai pasake kad ziauriai sausa. sako del tu kremu nuo spuogu. sutinku, nes tik juos ir naudojau. tada veidas normaliai atrodo ir esu patenkinta.
man vat hydra patiko visai. gal ji isigyt?.....

gal norite kremuka rich?smile.gif

beje, ziema anksciau naudojau Eucerin su 5% slapalu. tai kazkaip nepastebaju kad kimstu poras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 26 lapkričio 2009 - 13:37
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 26, 15:36)
mano oda siaip linkusi i spuogus ir isausinta nuo gydimo nuo spuogu. as nejauciu kad ji sausa,netempia, nieko. bet dariau pora kartu  ta tyrima kur nustato odos tonusa ir t.t su aparaciuku, tai pasake kad ziauriai sausa. sako del tu kremu nuo spuogu. sutinku, nes tik juos ir naudojau. tada veidas normaliai atrodo ir esu patenkinta.
man vat hydra patiko visai. gal ji isigyt?.....

gal norite kremuka rich?smile.gif

beje, ziema anksciau naudojau Eucerin su 5% slapalu. tai kazkaip nepastebaju kad kimstu poras...

Pagal aprašymą tai Jums turėtų tikti Sebium Hydra, nes jis skirtas dehidratuotai odai, tinka po dermatologinio gydymo. Aš asmeniškai turiu tokią truputį kaprizingą odą, sunkiai atitaikau priemones, nes dauguma man kemša poras, prieš pora metų oda klaikiai susimakalavo - pradėjo sausėti, tepiau drėkinančius kremus, tada oda riebaluodavosi, kildavo spuogai, kol vieną kartą vaistinėj nepasiūlė pabandyti sebium kremo ( Hydra), nes nustatė kad mano iš tiesų yra riebi ir dehidratuota ( pirma kartą galvojau kad vaistininkė nusikalbėjo lotuliukas.gif ), bet panaudojus Hydra kremą oda po kurio laiko susinormalizavo - ryte atsikeldavau neberiebaluota, poros nebesikimšo, aišku dingo ir spuogai. Oj kiek prirašiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 11 26, 20:22)
Pagal aprašymą tai Jums turėtų tikti Sebium Hydra, nes jis skirtas dehidratuotai odai, tinka po dermatologinio gydymo. Aš asmeniškai turiu tokią truputį kaprizingą odą, sunkiai atitaikau priemones, nes dauguma man kemša poras, prieš pora metų oda klaikiai susimakalavo - pradėjo sausėti, tepiau drėkinančius kremus, tada oda riebaluodavosi, kildavo spuogai, kol vieną kartą vaistinėj nepasiūlė pabandyti sebium kremo ( Hydra), nes nustatė kad mano iš tiesų yra riebi ir dehidratuota ( pirma kartą galvojau kad vaistininkė nusikalbėjo lotuliukas.gif ), bet panaudojus Hydra kremą oda po kurio laiko susinormalizavo - ryte atsikeldavau neberiebaluota, poros nebesikimšo, aišku dingo ir spuogai. Oj kiek prirašiau doh.gif

jo, man irgi kai pasake kad mano oda riebi ir isausinta - pagalvojau - negi ir taip gali but???
visa laika turejau problemine oda, blizgejo. todel sausinau kremais nuo spuogu. na ir prisizaidziau-issausejo.
aciu uz patarimus- bandysiu Hydra(kiek bandziau is meginuku- nekimso poru)
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 26, 21:28)
jo, man irgi kai pasake kad mano oda riebi ir isausinta - pagalvojau - negi ir taip gali but???
visa laika turejau problemine oda, blizgejo. todel sausinau kremais nuo spuogu. na ir prisizaidziau-issausejo.

Mano oda mišri, labai kemšasi. doh.gif Man Hydra laaaabai kimšo doh.gif visiškai nesusigerdavo, jau po kelių pasitepimų atsirado juoduliukų. dabar nusipirkau sensibio light,(nuolaida pasinaudojau biggrin.gif ) tai jis daug legvesnis ir geriau susigeria, tikiuosi nekimš rolleyes.gif Ir dar, kiek teko naudoti biodermos kremukų, tai visi tokie rieboki, neiškart susigeria, ko ten tokio pridėta g.gif
Be to, dermatologė minėjo, kad kremas turi gerai susigerti, nepalikti jokio blizgesio, tai tik tuomet poros nesikimš mirksiukas.gif
Atsakyti
As naudoju Sebium AKN, Sebium Hydra ir Sensibio light. Bijau prisikalbeti, lygtais nei vienas man nekemsa blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip ,,teisingai" gydyti inkštirus g.gif Naudoju AKN, sensibio light ir sebium šveitiklį. Gal pradžioje AKN naudoti ir nakčiai, ir dienai, o light tepti tik kai pradės oda sausėti g.gif Spuogas tik vienas kitas užauga, bet kankinuosi su komedonais doh.gif
Atsakyti
Na as tai labai patenkinta thumbup.gif Oda misri, spuogai puola ax.gif Tai labai tiko Sebium linija, kremas AI pakankamai drekina, nesausina,( pries tai nauduotas Vishy ziauriai issausino doh.gif , o Uriage nieko nedare) bet ir neriebina. Prausiklis irgi nesausina. Valomasis vanduo geras. Kremas suteikiantis matini efekta-suduks lotuliukas.gif ner blogas, bet matiskumo nuo jo, ne ka daugiau, nei nieko netepus..Pylingas veidui patiko. Siaip man poru nekemsa. Dar turiu Sensibo paakiams- vienintelis is bandytu- nealergizuoja- tai jau gal buna labiau drekinanciu, bet lieku prie Sensibo.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 26, 21:28)

del uzsikimsusiu poru - siek tiek ne ta krema pasirinkai mirksiukas.gif reikia ziuret pagal odos tipa, kad ir nusausejusi, bet misri rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(miauka @ 2009 11 27, 21:33)
Na as tai labai patenkinta thumbup.gif Oda misri, spuogai puola ax.gif Tai labai tiko Sebium linija, kremas AI pakankamai drekina, nesausina,( pries tai nauduotas Vishy ziauriai issausino doh.gif , o Uriage nieko nedare) bet ir neriebina. Prausiklis irgi nesausina. Valomasis vanduo geras. Kremas suteikiantis matini efekta-suduks lotuliukas.gif ner blogas, bet matiskumo nuo jo, ne ka daugiau, nei nieko netepus..Pylingas veidui patiko. Siaip man poru nekemsa. Dar turiu Sensibo paakiams- vienintelis is bandytu- nealergizuoja- tai jau gal buna labiau drekinanciu, bet lieku prie Sensibo.

man matiskumo suteikiantis irgi nelabai patiko, kazin ar isvis butu mano tinkamas odai suteikiantis matiskumo kremas g.gif nesu dar toki sutikus doh.gif
Atsakyti
Na ir as turiu nuomone apie Sebium Mat kremuka ax.gif Pilnai su jumis sutinku, ilgalaikio matiskumo is jo nelabai sulauksi, bet as jau antra pakuote naudoju vien del to, kad juo pasitepus oda akimirksniu tampa labai minkstute ir svelni, jausmas labai komfortabilus wub.gif na, o veliau, bent jau man tai taip juokingai blizgesys pradeda lysti... aplink poras blizga, o paciu poru vietoj sausa... tai kazkaip taskuotai atrodo doh.gif
Atsakyti
Kaip atrodo keliami inkštirai blush2.gif g.gif
Kelias dienas naudoju AKN kremuką, ikštirai pasidarė tokie pilni ir ant nosies poros pilnos, nors buvau iššveitusi pilingu visus juoduliukus g.gif jokiu uždegiminių inkštirų neatsirado, tik pilnų porų padaugėjo. Tai čia valosi taip inkštirai, ar poros kemšasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 29, 13:49)
Kaip atrodo keliami inkštirai blush2.gif  g.gif
Kelias dienas naudoju AKN kremuką, ikštirai pasidarė tokie pilni ir ant nosies poros pilnos, nors buvau iššveitusi pilingu visus juoduliukus g.gif jokiu uždegiminių inkštirų neatsirado, tik pilnų porų padaugėjo. Tai čia valosi taip inkštirai, ar poros kemšasi g.gif

man tas pats - manau cia kemsasi poros. nes anksciau taip nebuvo.
plius pastebejau kad nuo situ kremu sunkiau valosi inkstirai ir spuogai. sunkiai spaudziasi ir neiseina iki galo(valau su spec kilpute).
Papildyta:
ir dar - gal kas bande Hydrabio kauke?
maniau ji nuplaunama, o raso kad su sevetele perteklius nuimt po 10 min.
tai db bijau kad nekimstu irgi poras..
ir dar idomiai aprasyta - kad pirmom savaitem naudoti kasdien... tai iseina tada jokio kremo kaip ir nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 30 lapkričio 2009 - 11:53