Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(olialiaa @ 2009 11 19, 16:25)
o as noriu koki prausikli ir kauke nusipirkt sausai odai...

bandyk Hydrabio wub.gif
Atsakyti
4u.gif as naudojau sebium AKN bet dermotologe pasiule panaudot sebium hydra, nes biski oda issausejo vietomis (siaip pas mane riebi oda ir retai issauseja) tai vat, man hydra labai tinka kolkas ax.gif dziaugiuosi , kad ji nusipirkau. Beje sebium h2o irgi neblogas, tik retai tenka naudoti blush2.gif dar mastau ir sampuna biodermos pavartot nes galvos oda problemine ax.gif gal yra bandziusiu sampunus? mirksiukas.gif beje paneles lygtais OZE vaistineje vel savaitgaliais 20 % nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 11 20, 00:32)
beje paneles lygtais OZE vaistineje vel savaitgaliais 20 % nuolaida 4u.gif

o, super! aciu, reikes apsilankyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 19, 19:02)
bandyk Hydrabio  wub.gif

gerai. o pati bandei gal?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 20, 09:30)
gerai. o pati bandei gal?

bandziau seruma wub.gif wub.gif uch, noriu jo bigsmile.gif toks kaifas ant odos, neisasakytas, oda sudrekinta, tokia komfortiska wub.gif
Atsakyti
O Sensibio Light nekemsa poru ? Isbandziau meginuka, uzteko 4 kartams, bet neapsisprendziu ar jis man patiko ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 11 20, 11:58)
O Sensibio Light nekemsa poru ? Isbandziau meginuka, uzteko 4 kartams, bet neapsisprendziu ar jis man patiko ar ne...  g.gif

nekemsa, bet man saltajam sezonui jis per lengvas ax.gif nepadrekina kaip Sebium Hydra
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 20, 10:41)
bandziau seruma  wub.gif  wub.gif uch, noriu jo  bigsmile.gif toks kaifas ant odos, neisasakytas, oda sudrekinta, tokia komfortiska  wub.gif

Atejau pasidziaugt savo Hydrabio rich drekinanciu kremuku - labai patinka thumbup.gif
Isigyjau ir seruma, taip pat patiko, bet man uztenka ir kremuko.

i 
Skelbimam "Skelbimų lenta"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 lapkričio 2009 - 00:26
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 20, 11:24)
nekemsa, bet man saltajam sezonui jis per lengvas  ax.gif nepadrekina kaip Sebium Hydra

O Sebium Hydra tinka sausai, jautriai odai ?
Ir kas idomiausia pasitepus Sensibio Light, kremas atrodo nevisai susigeria... jauciasi toks riebumas... O siandien dar pabandziau pasitepti Sensibio Rich, tai riebumo nesijaucia, nors turetu buti atvirksciai... nes rich riebesnis ir sunkesnis, nei light g.gif Ir dar idomu i rich sudeti ieina mineral oil, jis berods kemsa poras, ar as klystu ?
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 11 20, 14:46)
O Sebium Hydra tinka sausai, jautriai odai ?
Ir kas idomiausia pasitepus Sensibio Light, kremas atrodo nevisai susigeria... jauciasi toks riebumas... O siandien dar pabandziau pasitepti Sensibio Rich, tai riebumo nesijaucia, nors turetu buti atvirksciai... nes rich riebesnis ir sunkesnis, nei light  g.gif  Ir dar idomu i rich sudeti ieina mineral oil, jis berods kemsa poras, ar as klystu ?

sebium linija skirta misriai-riebiai odai, kaip ir Sensibio Light - misriai, Rich - sausai mirksiukas.gif
Atsakyti
O tas sensibio h2o vanduo tiktu naudot tik kaip makiazo valikli vietoj pienelio? Nes po to as dar tepu toniku. Bijau, kad jis neatliktu toniko funkcijos ir kad nebutu taip, kad du kartus su toniku valysiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 11 22, 19:13)
O tas sensibio h2o vanduo tiktu naudot tik kaip makiazo valikli vietoj pienelio? Nes po to as dar tepu toniku. Bijau, kad jis neatliktu toniko funkcijos ir kad nebutu taip, kad du kartus su toniku valysiuos smile.gif

jis yra valomasis vanduo - ne tik makiaza, bet ir siaip odai pavalyt, nebutina turet 2ju skirtingu biggrin.gif
Atsakyti
na stai, pirmi nepasitenkinimai sad.gif
naudoju Rich kremuka ir pastebejau kad kemsa poras - atsirado daug juodu taskeliu visur. anksciau ju niekad nebuvo, tik ant nosies. ir padaugejo mazyciu spuogeliu ant kaktos, po akim, prie nosies. itariu cia butent nuo Rich.
nes kiek naudojau AKN ir AI - buvo gerai.
bijau kad kol naudoju nuo spuogu - vsikas gerai, jei tik pradedu drekinti - viskas sad.gif
nors nuo Hydra nebuvo taip berods(kiek naudojau meginuku). tai nzn db net ar pirkt Hydra ar Light(ju nera megineliu net pabandyt).
verysad.gif

i 
Skelbimai už "Skelbimų lentos" ribų - draudžiami
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 lapkričio 2009 - 20:44