Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(charisma2121 @ 2009 11 11, 10:22)
turiu ta vandenuka, bet stovi nenaudojamas, kazkaip nerandu jam paskirties rolleyes.gif

biggrin.gif
juo gi veiduką reikia ryte ir vakare valyti, ir makiažui nuvalyti tinka (bent jau turėtų tikti) mirksiukas.gif aš tai rasiu, kur panaudoti saviškį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2009 11 11, 09:28)
Eurovaistinės lankstinuke parašyta, kad nuolaida -20% Bioderma produktams galioja nuo lapkričio 1 iki 30 d.

o cia tik Sensibio linijai ar ir Sebium ? smile.gif nes mane domina butent Sebium... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 11 11, 10:22)
turiu ta vandenuka, bet stovi nenaudojamas, kazkaip nerandu jam paskirties rolleyes.gif

Pabandyk vakare makiaza nusivalyti smile.gif pamatysi kox jis nuostabus 4u.gif
As dar ir ryte, pries tepdama krema, su Sensibio H2O nusivalau veida ir kakla thumbup.gif Nerealus dalykas
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 15:02)
o cia tik Sensibio linijai ar ir Sebium ? smile.gif nes mane domina butent Sebium...  ax.gif

reklamoje parasyta, kad VISAI SENSIBIO linijai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 11, 14:02)
o cia tik Sensibio linijai ar ir Sebium ? smile.gif nes mane domina butent Sebium...  ax.gif

ana menesi buvo Sebium, o si Sensibio
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Kaip manote, ar gali Sebium Hydra kimšti poras g.gif Man tas kremukas nesusigeria, blizga ir atrodo kad poros nuo jo pilnėja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 13, 23:01)
Labas vakaras 4u.gif  Kaip manote, ar gali Sebium Hydra kimšti poras g.gif Man tas kremukas nesusigeria, blizga ir atrodo kad poros nuo jo pilnėja unsure.gif

Gal tiesiog per sunkus Hydra Jums g.gif Sebium mat yra lengvesnis ir geriau susigeria smile.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu, priemonių akims nelabai kas tebandė g.gif

QUOTE(Lucrezia @ 2009 11 11, 10:16)
o gal kuri bandėte šios firmos paakių gelį?  g.gif

Atsakyti
paakiu kremo nebandziau
turiu savo kosmetinei Sebium AI, Sensibio Rich ir vandenuka H2O.
ir megineliu Hydra ir AKN.

Ilgai galvojau ar pirkt Hydra, bet pasirinkau Rich vietoj jo, nes oda isausejus mano. Tai kol kas visai patinka.
Taipogi galvoju ar pirkt Akn, del tu gumuleliu delsiu.
O vasarai svarstau isigyt Light. Gaila niekur megineliu nera.
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 11 16, 16:11)
tai kaip suprantu, priemonių akims nelabai kas tebandė  g.gif

krema naudoja kelios mano drauges, as pati bandziau - patiko 4u.gif labai gerai drekina, komfortiskas uztepus, skalsus
Atsakyti
esu nusipirkusi sebium mat prisiskaiciau forume kad veidas su juo neblizges ilga laika o mane si problema tai tikrai nervina kai po keliu valandu sedziu grazi visa kaip lasiniais pasitepus. na ir si kremas man neisprende sios problemos.negana dar man perkant si kremuka eurovaist konsultante pasake kad jis bus su spalva nors nieko apie tai ant pakuotes nerase nu galvoju cia tai geras. o spalvos jame tai ir su ziburiu ir su mikroskopu tikrai nerasta visai nerasta doh.gif tikrai galeciau kam nors kad ir atiduoti dar ir dezute yra mano riebiai odai netiko blizgejau labai graziai tongue.gif su juo
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 17, 09:48)
paakiu kremo nebandziau
turiu savo kosmetinei Sebium AI, Sensibio Rich ir vandenuka H2O.
ir megineliu Hydra ir AKN.

Ilgai galvojau ar pirkt Hydra, bet pasirinkau Rich vietoj jo, nes oda isausejus mano. Tai kol kas visai patinka.
Taipogi galvoju ar pirkt Akn, del tu gumuleliu delsiu.
O vasarai svarstau isigyt Light. Gaila niekur megineliu nera.

AŠ naudoju Sensibio Light, turiu dar vandenuką (bet nepradėjau) ir AKN, kuris man nesigumuliuoja šį kartą visai ax.gif gal tik kad švelniai įtepu, netrinu, tai nebesigumuliuoja kažkaip, o poveikis thumbup.gif

jaučiu, pirksiu ir tą gelį paakiams, visai susigundžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 11 19, 10:48)
AŠ naudoju Sensibio Light, turiu dar vandenuką (bet nepradėjau) ir AKN, kuris man nesigumuliuoja šį kartą visai  ax.gif  gal tik kad švelniai įtepu, netrinu, tai nebesigumuliuoja kažkaip, o poveikis  thumbup.gif

jaučiu, pirksiu ir tą gelį paakiams, visai susigundžiau  blush2.gif

o as noriu koki prausikli ir kauke nusipirkt sausai odai...
Atsakyti