Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

atejau pagirti AKN kremuko. Dar tik savaite tepu vakarais ji, o rezultatai dziugina. rolleyes.gif Pas mane kakta uzsitersus, tai oda pastebimai palygejo, yra svaresne ir netgi neberia, nors budavo anksciau vienas kitas spuogelis iskildavo.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 11 09, 11:25)
atejau pagirti AKN kremuko. Dar tik savaite tepu vakarais ji, o rezultatai dziugina.  rolleyes.gif Pas mane kakta uzsitersus, tai oda pastebimai palygejo, yra svaresne  ir netgi neberia, nors budavo anksciau vienas kitas spuogelis iskildavo.

o as kazkaip labiau AI naudoju. nors gal reiktu viena vakara AI, kita AKN.
bet irgi pastebejau kad spuogu nebekyla ant smarko ir prie kaklo thumbup.gif , oda lygesne.
Atsakyti
Man taip pat rekomendavo dermatologė Bioderma ax.gif Kaip ir daugumai AKN nusirubuliuoja, bet nemanau, kad ten nuvalo odos ląsteles, kažkaip jau labai greitai, turbūt ten pats kremas rutuliojasi doh.gif O Hydra tai man blizga doh.gif tepuosi tik nakčiai.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 11 09, 13:15)
Man taip pat rekomendavo dermatologė Bioderma ax.gif Kaip ir daugumai AKN nusirubuliuoja, bet nemanau, kad ten nuvalo odos ląsteles, kažkaip jau labai greitai, turbūt ten pats kremas rutuliojasi doh.gif O Hydra tai man blizga doh.gif tepuosi tik nakčiai.

tikrai ne odos lasteles. ten kaip kazkas pasake milteliai nuo to kremo. man pirma mintys - kad senas koks pasitaike..
man hydra irgi blizga, bet paskui gerai, saltiem oram kaip tik.
as niekur negaliu Light meginuku rast...
Atsakyti
Sakykit,ar Biodermos akn kremuku yra UK?Kur galeciau rasti?
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 11 10, 07:40)
Sakykit,ar Biodermos akn kremuku yra UK?Kur galeciau rasti?

gal vaistinese? g.gif paziurek va cia - www.bioderma.com, gal rasi kokios info 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
AKN ir reikia naudoti vakare, kada nebetepamos jokios pudros ir pan. ir leisti odytei pailsėti ir pagyti 4u.gif bent jau man taip BIODERMA konsultantė paaiškino wink.gif
todėl man net nekilo klausimas šį kremą teptis ryte ir pergyventi dėl susigumuliavimo wink.gif
ryte naudoju Sensibio Light - l. gerai įsigeria, be to, parašyta, kad tai puikus makiažo pagrindas ax.gif
Atsakyti
as irgi galvoju isbandyt paskutini derinuka - light ir akn. bet ir ai vilioja,ir kremukas mat gal labiau tiktu blizgeti linkusiai odai..bet dehidratuota,tai galvoju ka pasirinkti. sakykit,o si savaitgali gal eurovaistinej bus nuolaidu? pirkciau dar ir vandenuka,tai labai praverstu jei ka zinot apie nuolaideles smile.gif
Atsakyti
aš šiandien pirkau, nes nebeprisiminiau, iki kada 20 proc. nuolaida Sensibio linijai bus smile.gif mano krepšelyje: AKN (prieš tai turėjau tik mėginuką; l. patiko, poveikis matomas), naują Sensibio Light pakuotę (dvejojau tarp šio ir Sensibio Rich - pastarasis skirtas sausai ir l.sausai odai, tai kadangi mano odytė normalizavosi, pirkau Light, kuris skirtas normaliai ir mišriai odai 4u.gif ) bei H2O iš Sensibio linijos, neatsilaikiau, nes visi tuos H2O taip giria 4u.gif reikalingas daiktas, vis tiek pravers smile.gif

QUOTE(milky @ 2009 11 10, 18:15)
sakykit,o si savaitgali gal eurovaistinej bus nuolaidu? pirkciau dar ir vandenuka,tai labai praverstu jei ka zinot apie nuolaideles smile.gif

Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 11 10, 18:15)
sakykit,o si savaitgali gal eurovaistinej bus nuolaidu? pirkciau dar ir vandenuka,tai labai praverstu jei ka zinot apie nuolaideles smile.gif

Eurovaistinės lankstinuke parašyta, kad nuolaida -20% Bioderma produktams galioja nuo lapkričio 1 iki 30 d.
Atsakyti

o gal kuri bandėte šios firmos paakių gelį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 11 10, 18:49)
bei H2O iš Sensibio linijos, neatsilaikiau, nes visi tuos H2O taip giria  4u.gif reikalingas daiktas, vis tiek pravers smile.gif

turiu ta vandenuka, bet stovi nenaudojamas, kazkaip nerandu jam paskirties rolleyes.gif
Atsakyti