Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(krikstole @ 2009 11 04, 21:38)
man ir panasiai buna, kai vakarais uzsitepu ant smakro, tokia kaip plevele, tai patrini, tai tokiais gumuliukais eina ...

Man taip pat AKN nusigumuliuoja, todel ji tik nakciai tepu. biggrin.gif Siaip fainas kremukas, labiau patiko negu AI.
Atsakyti

i 
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Atsakyti
Na va susipirkau Bioderma rinkinuką doh.gif Papirkau Sebium AKN, MAT ir šveitiklį. Pastarojo pirkti neketinau, bet kad jau pataikiau ant 20% nuolaidos, tai nesusilaikiau biggrin.gif Ir likau labai patenkinta thumbup.gif Turbūt vienas geriausių mėgintų šveitiklių wub.gif Odyte lieka švari, švelni ir gaivi wub.gif
AKN kremukas ir man rutuliojasi doh.gif Ir kvapas baisus biggrin.gif Bet vistiek naudosiu, nes jau matau rezultatus- sumažino raudonumą nuo spuogų ir pačius spuogelius apmažino ax.gif Labai tikiuosi, kad apmažins inkštirus, nes jie mano didžiausia problema doh.gif
MAT dar tik kartą bandžiau, tai nelabai ką galiu parašyt, tik tiek, kad labai lengvas, gerai įsigeria ir palieka veidą visiškai matinį. Kolkas atrodo matiškumo labai ilgai neišlaiko, bet dar reik panaudot ilgiau, kad įsitikint ax.gif Pudra kiek sunkiai tepės (mėginau su mineraline), bet gal tik pasirodė taip g.gif Drėkina tai lengvai sakyčiau g.gif Bet riebokai mano odai pakanka smile.gif
Atsakyti
tai jus ta krema itapsnokit i veida, o ne rutuliokit per oda biggrin.gif kalbu apie AKN biggrin.gif ir kodel pirstais daznai lieciat veida, juk nera gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 08 lapkričio 2009 - 22:14
QUOTE(witchcraft @ 2009 11 08, 22:45)
Na va susipirkau Bioderma rinkinuką  doh.gif Papirkau Sebium AKN, MAT ir šveitiklį. Pastarojo pirkti neketinau, bet kad jau pataikiau ant 20% nuolaidos, tai nesusilaikiau biggrin.gif Ir likau labai patenkinta  thumbup.gif Turbūt vienas geriausių mėgintų šveitiklių  wub.gif Odyte lieka švari, švelni ir gaivi  wub.gif
AKN kremukas ir man rutuliojasi  doh.gif Ir  kvapas baisus  biggrin.gif Bet vistiek naudosiu, nes jau matau rezultatus- sumažino raudonumą nuo spuogų ir pačius spuogelius apmažino  ax.gif Labai tikiuosi, kad apmažins inkštirus, nes jie mano didžiausia problema  doh.gif
MAT dar tik kartą bandžiau, tai nelabai ką galiu parašyt, tik tiek, kad labai lengvas, gerai įsigeria ir palieka veidą visiškai matinį. Kolkas atrodo matiškumo labai ilgai neišlaiko, bet dar reik panaudot ilgiau, kad įsitikint  ax.gif Pudra kiek sunkiai tepės (mėginau su mineraline), bet gal tik pasirodė taip  g.gif Drėkina tai lengvai sakyčiau  g.gif Bet riebokai mano odai pakanka  smile.gif

jo, kvepia AKN tikrai "specifishkai" doh.gif Kol kas turiu tik megineli. Galvoju reiktu dideles pakuotes, bet biski stabdo tas susisukimas i gumuliukus ir kvapas. Labai lauksiu atsiliepimu ar paskaistejo oda ilgiau panaudojus ax.gif

mano topiniai BIODERMOS produktai kol kas Sebium H2O ir Sebium sveitiklis. Tikrai superiniai abu.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 08, 23:13)
jo, kvepia AKN tikrai "specifishkai"  doh.gif  Kol kas turiu tik megineli. Galvoju reiktu dideles pakuotes, bet biski stabdo tas susisukimas i gumuliukus ir kvapas. Labai lauksiu atsiliepimu ar paskaistejo oda ilgiau panaudojus  ax.gif

mano topiniai BIODERMOS produktai kol kas Sebium H2O ir Sebium sveitiklis. Tikrai superiniai abu.

as naudoju 3 metus nei man rutuliojas, nei ka, nes uztepu ant odos nakciai, kartais - diena ir kazkaip nelieciu veido daznai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 08, 23:16)
as naudoju 3 metus nei man rutuliojas, nei ka, nes uztepu ant odos nakciai, kartais - diena ir kazkaip nelieciu veido daznai  biggrin.gif

o kai tepi diena ir veliau nori tept kremine arba biria pudra - nesusisuka? smile.gif

nes man nors tu ka jaucias ant odos kad kazkas uztepta, kai perbrauki per skruosta susirenka tie milteliai ar is ko kremas pagamintas biggrin.gif zodziu, ne viskas susigeria. kazkoks sluoksnis (galbut kaip tik jis ir yra gydomasis) lieka ant odos.
Papildyta:
o, pavyzdziui, su Sebium Hydra taip nera. Jis susigeria visas.
Tik AKN palieka tuos gumuliukus.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 08, 23:32)
o kai tepi diena ir veliau nori tept kremine arba biria pudra - nesusisuka? smile.gif

nes man nors tu ka jaucias ant odos kad kazkas uztepta, kai perbrauki per skruosta susirenka tie milteliai ar is ko kremas pagamintas biggrin.gif zodziu, ne viskas susigeria. kazkoks sluoksnis (galbut kaip tik jis ir yra gydomasis) lieka ant odos.
Papildyta:

jei tepu diena - pudros nenaudoju ax.gif nes pudra tepu tik eidama i darba 4u.gif tai gal "rugstele" uzkliuna rolleyes.gif nezinau, kazkaip man keistai cia, nes pati nieko panasaus nejuntu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 08, 23:56)
jei tepu diena - pudros nenaudoju  ax.gif nes pudra tepu tik eidama i darba  4u.gif tai gal "rugstele" uzkliuna  rolleyes.gif nezinau, kazkaip man keistai cia, nes pati nieko panasaus nejuntu  ax.gif

na gal tiesiog tavo kiek kitokia oda smile.gif tai super, kad tinka.

o kas ta "rugstele" ? cia odos savybe? blush2.gif
Atsakyti
Man irgi nesirutulioja AKN, siaip niekad veido rankomis nelieciu, bet dabar jau specialiai pabandziau, maza kas... na ir nieko, viskas susigeria smile.gif O kvapo kazkaip nejauciu, gal del to, kad pries tai naudojau visa serija su arbatmedzio aliejumi, tai va ten tai 'kvapelis' doh.gif
Sebium Mat matiskuma vasara man trumpai islaikydavo, o dabar, atvesus orams, jau zymiai geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 09, 00:09)
na gal tiesiog tavo kiek kitokia oda smile.gif tai super, kad tinka.

o kas ta "rugstele" ? cia odos savybe?  blush2.gif

nea, sis kremas su rugstimis ax.gif jis nusluoksniuojantis, tai gal del to tokia odos reakcija
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 11 08, 22:13)
jo, kvepia AKN tikrai "specifishkai"  doh.gif  Kol kas turiu tik megineli. Galvoju reiktu dideles pakuotes, bet biski stabdo tas susisukimas i gumuliukus ir kvapas. Labai lauksiu atsiliepimu ar paskaistejo oda ilgiau panaudojus  ax.gif

o mano Sebium Ai ir Hydra smile.gif

Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2009 11 08, 22:32)

Papildyta:

man tas pats... keistra kad vieniem taip yra, kitiem ne. jei nusisloksniuotu oda , tai manau visiem...
Atsakyti