Merginos, o biodermos matiškumą teikiantį kremą saugu naudoti vasarą? kalbu apie rugštis
QUOTE(Jurgute_2 @ 2009 04 06, 18:30)
Sveikos merginos skaitau cia ir ziuriu daug kas cia nusimano apie biodermos kremus, gal galite patarti koki galeciau as krema nusipirkt, nes turiu labai dideliu problemu su veido oda yra tokios ryskios raudonos sausos demes.
ir dar ar is sios serijos yra kremu apsauginiu nuo saules veidui?
ir dar ar is sios serijos yra kremu apsauginiu nuo saules veidui?
siulau krema DS nes, jei turi seborejini dermatita (bent jau is apibudinimo panasu), turetu tikti ir patikti o nuvalymui naudok Sebium H2O arba gelini prausikli DS - tik prasyk vaistineje meginuku
mergaites, gal kuri bandete biodermos sampuna nuo pleiskanu ir niezulio?
ir gal kur siuo metu vyksta akcijos?
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 15, 13:41)
mergaites, gal kuri bandete biodermos sampuna nuo pleiskanu ir niezulio?
Esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus veiksmingumas užtikrintas
Jei esi vilnietė, gali pabandyti nueiti į Trakų gatvėje esančią Camelią, ten dabar visai kosmetikai 20% nuolaida
Jei pabandysi, būtinai parašyk savo atsiliepimus
gal yra bandziusiu biodermos sensibio h2o ir vichy miceliarini jautrios odos valikli? isoriskai atrodo panasus, bandziau biodermos vandenuka, labai patiko, nezinau ar vel pirkti biodermos, ar pameginti vichy, nes kainos atzvilgiu ji labiau apsimoketu pirkti
QUOTE(Female @ 2009 04 15, 21:46)
gal yra bandziusiu biodermos sensibio h2o ir vichy miceliarini jautrios odos valikli? isoriskai atrodo panasus, bandziau biodermos vandenuka, labai patiko, nezinau ar vel pirkti biodermos, ar pameginti vichy, nes kainos atzvilgiu ji labiau apsimoketu pirkti
man isvis Vichy nieko gero net nera ka lygint su bioderma, nes bioderma - dermatologine gydomoji kosmetika, o vichy - tik kosmetika
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 15, 22:55)
man isvis Vichy nieko gero net nera ka lygint su bioderma, nes bioderma - dermatologine gydomoji kosmetika, o vichy - tik kosmetika
man kartais vis kyla minciu ar tamsta nedirbat pas platintojus?
man irgi patinka bioderma, ir vichy patinka, ir avene ir kt..
taigi, laukiu bandziusiuju abi priemones - vichy valomaji vandeni ir biodermos sensibio h20 atsiliepimu ir palyginimu
QUOTE(Female @ 2009 04 16, 10:17)
man kartais vis kyla minciu ar tamsta nedirbat pas platintojus?
taigi, laukiu bandziusiuju abi priemones - vichy valomaji vandeni ir biodermos sensibio h20 atsiliepimu ir palyginimu
deja, esu eiline vartotoja tiesiog nemazai zinau apie sias priemones
esu pati bandziusi Vichy prausiklius, kremus, tonikus, rezultatas - sudirgusi oda
saveikos susidomejau Bioderma priemonemis ir galvoju kaikurias is ju isigyti mano oda misri net labiau einanti i riebuma ir taip pat yra inkstiru ir spuogeliu gal bandziusios galetu ka nors parekomenduoti ?
QUOTE(Žvaigždutis @ 2009 04 16, 12:40)
saveikos susidomejau Bioderma priemonemis ir galvoju kaikurias is ju isigyti mano oda misri net labiau einanti i riebuma ir taip pat yra inkstiru ir spuogeliu gal bandziusios galetu ka nors parekomenduoti ?
siulyciau zalia Sebium linija - prausikli, vandenuka (juo galesi ne tik nusivalyti veiduka, bet ir akiu makiaza), Sbium Mat kremuka - idealus siltam sezonui, o kad oda neissausetu - Sebium Cream..Jei iskyla vienas kitas pulinelis - Sebium AI
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 16, 13:10)
siulyciau zalia Sebium linija - prausikli, vandenuka (juo galesi ne tik nusivalyti veiduka, bet ir akiu makiaza), Sbium Mat kremuka - idealus siltam sezonui, o kad oda neissausetu - Sebium Cream..Jei iskyla vienas kitas pulinelis - Sebium AI
Dėl kremu sutinku, bet akių makiažą su Sebium H2O nelabai kas pataria valyt, geriau su Sensibio H2O