Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Merginos, o biodermos matiškumą teikiantį kremą saugu naudoti vasarą? kalbu apie rugštis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos skaitau cia ir ziuriu daug kas cia nusimano apie biodermos kremus, gal galite patarti koki galeciau as krema nusipirkt, nes turiu labai dideliu problemu su veido oda yra tokios ryskios raudonos sausos demes.
ir dar ar is sios serijos yra kremu apsauginiu nuo saules veidui?
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2009 04 06, 18:30)
Sveikos merginos skaitau cia ir ziuriu daug kas cia nusimano apie biodermos kremus, gal galite patarti koki galeciau as krema nusipirkt, nes turiu labai dideliu problemu su veido oda yra tokios ryskios raudonos sausos demes.
ir dar ar is sios serijos yra kremu apsauginiu nuo saules veidui?

siulau krema DS 4u.gif nes, jei turi seborejini dermatita (bent jau is apibudinimo panasu), turetu tikti ir patikti drinks_cheers.gif o nuvalymui naudok Sebium H2O arba gelini prausikli DS - tik prasyk vaistineje meginuku 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri bandete biodermos sampuna nuo pleiskanu ir niezulio? rolleyes.gif
ir gal kur siuo metu vyksta akcijos?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 15, 13:41)
mergaites, gal kuri bandete biodermos sampuna nuo pleiskanu ir niezulio?  rolleyes.gif
ir gal kur siuo metu vyksta akcijos?

Esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus smile.gif veiksmingumas užtikrintas cool.gif

Jei esi vilnietė, gali pabandyti nueiti į Trakų gatvėje esančią Camelią, ten dabar visai kosmetikai 20% nuolaida thumbup.gif

Jei pabandysi, būtinai parašyk savo atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu biodermos sensibio h2o ir vichy miceliarini jautrios odos valikli? isoriskai atrodo panasus, bandziau biodermos vandenuka, labai patiko, nezinau ar vel pirkti biodermos, ar pameginti vichy, nes kainos atzvilgiu ji labiau apsimoketu pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 04 15, 21:46)
gal yra bandziusiu biodermos sensibio h2o ir vichy miceliarini jautrios odos valikli? isoriskai atrodo panasus, bandziau biodermos vandenuka, labai patiko, nezinau ar vel pirkti biodermos, ar pameginti vichy, nes kainos atzvilgiu ji labiau apsimoketu pirkti  g.gif

man isvis Vichy nieko gero schmoll.gif net nera ka lygint su bioderma, nes bioderma - dermatologine gydomoji kosmetika, o vichy - tik kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 15, 22:55)
man isvis Vichy nieko gero  schmoll.gif net nera ka lygint su bioderma, nes bioderma - dermatologine gydomoji kosmetika, o vichy - tik kosmetika  mirksiukas.gif

man kartais vis kyla minciu ar tamsta nedirbat pas platintojus? rolleyes.gif
man irgi patinka bioderma, ir vichy patinka, ir avene ir kt.. bigsmile.gif
taigi, laukiu bandziusiuju abi priemones - vichy valomaji vandeni ir biodermos sensibio h20 atsiliepimu ir palyginimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 04 16, 10:17)
man kartais vis kyla minciu ar tamsta nedirbat pas platintojusrolleyes.gif
man irgi patinka bioderma, ir vichy patinka, ir avene ir kt..  bigsmile.gif
taigi, laukiu bandziusiuju abi priemones - vichy valomaji vandeni ir biodermos sensibio h20 atsiliepimu ir palyginimu  4u.gif

deja, esu eiline vartotoja mirksiukas.gif tiesiog nemazai zinau apie sias priemones drinks_cheers.gif
esu pati bandziusi Vichy prausiklius, kremus, tonikus, rezultatas - sudirgusi oda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 16 balandžio 2009 - 10:32
saveikos smile.gif susidomejau Bioderma priemonemis ir galvoju kaikurias is ju isigyti ax.gif mano oda misri net labiau einanti i riebuma ir taip pat yra inkstiru ir spuogeliu doh.gif gal bandziusios galetu ka nors parekomenduoti 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždutis @ 2009 04 16, 12:40)
saveikos  smile.gif  susidomejau Bioderma priemonemis ir galvoju kaikurias is ju isigyti ax.gif  mano oda misri net labiau einanti i riebuma ir taip pat yra inkstiru ir spuogeliu  doh.gif  gal bandziusios galetu ka nors parekomenduoti  4u.gif ?

siulyciau zalia Sebium linija - prausikli, vandenuka (juo galesi ne tik nusivalyti veiduka, bet ir akiu makiaza), Sbium Mat kremuka - idealus siltam sezonui, o kad oda neissausetu - Sebium Cream..Jei iskyla vienas kitas pulinelis - Sebium AI
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 04 16, 13:10)
siulyciau zalia Sebium linija - prausikli, vandenuka (juo galesi ne tik nusivalyti veiduka, bet ir akiu makiaza), Sbium Mat kremuka - idealus siltam sezonui, o kad oda neissausetu - Sebium Cream..Jei iskyla vienas kitas pulinelis - Sebium AI

Dėl kremu sutinku, bet akių makiažą su Sebium H2O nelabai kas pataria valyt, geriau su Sensibio H2O ax.gif
Atsakyti