Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

kaip idomu del AKN tepimosi ax.gif nesusiduriu su tokia problema smile.gif gal oda nenusveista? nes seniau, kai nedariau ilgesni laika pylingo, mano oda taip reaguodavo i kiekviena krema, bet dabar saziningai pylinguoju 1-2 kartus per sav ir dziaugiuos lygia ir grazia oda wub.gif visi kremai puikiai tepasi ir greit susigeria rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 11 03, 21:01)
Sebium AL paskirtis ir yra - valo, mazina poras nusluoksniuodamas oda, todel ji geriausia tepti vakare, kai nereikia pudros ant virsaus naudoti smile.gif As turejau meginuka, tai man irgi perbraukus veida tokie gumuliukai susidarydavo, tai tepiau ji tik vakare, o dienai Sebium Hydra mirksiukas.gif

na va. ne vienai man taip. nes iki siol niekam is vis nebuvo panasiai. o man ir su kitais kremais buvo. taip as ir tepiu vakare. o ryte Hydra thumbup.gif
ir..nzn ar tai stebuklas, ar jau pradeda veikt - nes matau kad nebekyla tu spuogu ant smarko ir arciau kaklo. o kurie buvo - padziuvo.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 04, 09:09)
kaip idomu del AKN tepimosi  ax.gif nesusiduriu su tokia problema  smile.gif gal oda nenusveista? nes seniau, kai nedariau ilgesni laika pylingo, mano oda taip reaguodavo i kiekviena krema, bet dabar saziningai pylinguoju 1-2 kartus per sav ir dziaugiuos lygia ir grazia oda  wub.gif visi kremai puikiai tepasi ir greit susigeria  rolleyes.gif

na siaip jo, nenupilinguota. bet man tik su situo AKN taip ir su vichy. kiti kremai gerai pasidengdavo. kad ir tas AL ir Hydra.
na vis ramiau akdne man vienai taip. bet nzn ar pirksiu ji. kazkaip labiau patinka AL.
Atsakyti
Pirma karta girdziu apie Sebium AL g.gif Jis taip pat skirtas spuoguotai odai ?
Tiffany, koki veido sveitikli naudoji ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 11 04, 09:47)

hm.. as maniau kad jis yra Sebium AI, bet kai vaistininke kelis kartus pakartojo AL, tai pradejau ir as ji taip vadint... blush2.gif
o kaip teisingai?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 04, 11:01)
hm.. as maniau kad jis yra Sebium AI, bet kai vaistininke kelis kartus pakartojo AL, tai pradejau ir as ji taip vadint... blush2.gif
o kaip teisingai?

teisingai AI ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2009 11 04, 10:47)

naudoju Sebium sveitikli - pats geriausias koki esu turejus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 04, 10:22)
teisingai AI  ax.gif
Papildyta:

naudoju Sebium sveitikli - pats geriausias koki esu turejus  drinks_cheers.gif

O meginuku yra sio sveitiklio ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 11 04, 11:38)

nesu macius. man dave tik megineli prausiklio
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 11 04, 12:38)

nera
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 19:35)
Na va, isbandziau Sebium AKN ir vel atsitiko taip kaip su Vichy Normaderm -po keliu minuciu palietus veida pastebejau gumuliukus - kremas subego i gumuliukus ir pradejo luptis. Nemalonus jausmas.  Toki tepciau tik nakciai ir tai... del tos priezasties nenaudojau to Vichy dieninio kremo..
Labiau patiko Sebium AL. ant jo puikiai tepesi krem pudra.

QUOTE(chiki-piki @ 2009 11 03, 23:51)
AKN ir man subega i gumuliukus. Tepu tik nakciai.

man ir panasiai buna, kai vakarais uzsitepu ant smakro, tokia kaip plevele, tai patrini, tai tokiais gumuliukais eina ...
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 11 04, 21:38)
man ir panasiai buna, kai vakarais uzsitepu ant smakro, tokia kaip plevele, tai patrini, tai tokiais gumuliukais eina ...

na labai idomu kodel mu mtaip yra. o kitom ne g.gif
bet vis tiek naudojote ta krema?
as del tos priezasties pirksiu tik AI
Atsakyti
man ir tas pats su AKN, tai jį nakčiai tepu smile.gif
Atsakyti
Sakykit, Camelijos vaistinei su ta kortele viskam nuolaida 20 %?
ar tik kur saket Traku gatvei ?
Atsakyti