Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 14:20)
as nepamenu pavadinimo, bet vienoj is parduotuviu maciau.

na, Sebium tikrai kaukes neturi, tik sveitikli, matei Hydrabio kaukyte . Nebent ziurejai ne LT ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 03 lapkričio 2009 - 14:55
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 03, 14:54)
na, Sebium tikrai kaukes neturi, tik sveitikli, matei Hydrabio kaukyte . Nebent ziurejai ne LT  ax.gif

LT LT smile.gif jo tikriausiai ta ir maciau.
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2009 11 03, 14:51)
o sita kosmetika geriau nei ABC jums g.gif

man ABC spuogu atzvilgiu padejo ir buvo lb gera. bet ziauriai nusausino oda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 02, 20:02)
o sita kosmetika turi paakiu kremuka g.gif

Mačiau, berods iš Hydrabio serijos g.gif

QUOTE(Tiffany @ 2009 11 03, 13:10)
kiek zinau, kauke yra tik Hydrabio  ax.gif ar as kazka painau?  rolleyes.gif

Man ir taip atrodo, bent pas mus vaistinėse tik tokią mačiau.
Atsakyti
Na va, isbandziau Sebium AKN ir vel atsitiko taip kaip su Vichy Normaderm -po keliu minuciu palietus veida pastebejau gumuliukus - kremas subego i gumuliukus ir pradejo luptis. Nemalonus jausmas. Toki tepciau tik nakciai ir tai... del tos priezasties nenaudojau to Vichy dieninio kremo..
Labiau patiko Sebium AL. ant jo puikiai tepesi krem pudra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 03 lapkričio 2009 - 18:38
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 19:35)
Na va, isbandziau Sebium AKN ir vel atsitiko taip kaip su Vichy Normaderm -po keliu minuciu palietus veida pastebejau gumuliukus - kremas subego i gumuliukus ir pradejo luptis. Nemalonus jausmas.  Toki tepciau tik nakciai ir tai... del tos priezasties nenaudojau to Vichy dieninio kremo..

o kuo veiduka pries krema tepet? gal koks tonikas ar prausiklis nenori draugauti su kremu g.gif As jau turbut kokia savaite vakarais tepuosi AKN krema, bet nieko tokio pas mane nevyksta, pries tai visa tubele AI naudojau irgi nieko panasaus. Siaip man tas AI kremas tai toks riebesnis atrodo nei AKN, sis neblogai susigeria, o po AI veidas blizgedavo siek tiek...
Nors, jeigu kaip minejot, kad oda issausejus po gydymo, tai gal ji dar siek tiek pleiskanoja ir todel atrodo, kad kremas susigumuliuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 11 03, 19:01)
o kuo veiduka pries krema tepet? gal koks tonikas ar prausiklis nenori draugauti su kremu g.gif As jau turbut kokia savaite vakarais tepuosi AKN krema, bet nieko tokio pas mane nevyksta, pries tai visa tubele AI naudojau irgi nieko panasaus. Siaip man tas AI kremas tai toks riebesnis atrodo nei AKN, sis neblogai susigeria, o po AI veidas blizgedavo siek tiek...
Nors, jeigu kaip minejot, kad oda issausejus po gydymo, tai gal ji dar siek tiek pleiskanoja ir todel atrodo, kad kremas susigumuliuoja g.gif

nusivaliau makiaza su tuo vandenuku H2O.
na siaip as pati nejauciu kad mano oda sausa - cia jau paaiskejo po visokiu odos tyrimu. nei ja traukia nei atrodo pleiskanuojanti. todel labai nustebau kad mano oda sausa, nes visada maniau kad ji riebi, ir todel puoliau ieskotis drekinanciu kremu.
man idomu, gal kazka panasaus turi tie kremai? nes nu tip top-ir nuo dieninio ir nuo naktinio Vichy man taip buvo. nesitikejau kad ir su situo taip bus g.gif labai gerai, kad turiu meginukus.(kiek bandziau su vichy - tai ir antra ir trecia karta taip buvo...)
o gumuliukai tai lyg oda butu nesvari, ar kai buna po kokios nulupamos kaukes., nueina taip nuo veido..
p.s na dziaugiuosi kad tiko Hydra ir AL. va ir issisprende ka pirkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 03 lapkričio 2009 - 19:18
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 02, 22:41)
kalbi apie valomaji vandeni?  bigsmile.gif nerealus  rolleyes.gif

Ne, grynai apie prausikli: user posted image
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 21:16)
na siaip as pati nejauciu kad mano oda sausa - cia jau paaiskejo po visokiu odos tyrimu. nei ja traukia nei atrodo pleiskanuojanti. todel labai nustebau kad mano oda sausa, nes visada maniau kad ji riebi, ir todel  puoliau ieskotis drekinanciu kremu.
man idomu, gal kazka panasaus turi tie kremai? nes nu tip top-ir nuo dieninio ir nuo naktinio Vichy man taip buvo. nesitikejau kad ir su situo taip bus  g.gif labai gerai, kad turiu meginukus.(kiek bandziau su vichy - tai ir antra ir trecia karta taip buvo...)
o gumuliukai tai lyg oda butu nesvari, ar kai buna  po kokios nulupamos kaukes., nueina taip nuo veido..

o kokius cia odod tyrimus daretes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 11 03, 20:10)
o kokius cia odod tyrimus daretes g.gif

aj su tuo aparaciuku, visai netycia, karta Droge, karta Sarmoj. Kazkokios konsultantes kiso savo kosmetika. ir patvirtino kad sausa oda. paskutini karta toks rimtesnis buvo tyrimas- ir temperatura odos pamatavo, ir rauksles pasiziurejo , tonusa, pigmenta, dar kazka...
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 21:16)
na siaip as pati nejauciu kad mano oda sausa - cia jau paaiskejo po visokiu odos tyrimu. nei ja traukia nei atrodo pleiskanuojanti. todel labai nustebau kad mano oda sausa, nes visada maniau kad ji riebi, ir todel  puoliau ieskotis drekinanciu kremu.
man idomu, gal kazka panasaus turi tie kremai? nes nu tip top-ir nuo dieninio ir nuo naktinio Vichy man taip buvo. nesitikejau kad ir su situo taip bus  g.gif labai gerai, kad turiu meginukus.(kiek bandziau su vichy - tai ir antra ir trecia karta taip buvo...)
o gumuliukai tai lyg oda butu nesvari, ar kai buna  po kokios nulupamos kaukes., nueina taip nuo veido..

Sebium AL paskirtis ir yra - valo, mazina poras nusluoksniuodamas oda, todel ji geriausia tepti vakare, kai nereikia pudros ant virsaus naudoti smile.gif As turejau meginuka, tai man irgi perbraukus veida tokie gumuliukai susidarydavo, tai tepiau ji tik vakare, o dienai Sebium Hydra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 11 03, 20:46)
Ne, grynai apie prausikli: user posted image

aaa, apie sita, neteko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 20:35)
Na va, isbandziau Sebium AKN ir vel atsitiko taip kaip su Vichy Normaderm -po keliu minuciu palietus veida pastebejau gumuliukus - kremas subego i gumuliukus ir pradejo luptis. Nemalonus jausmas.  Toki tepciau tik nakciai ir tai... del tos priezasties nenaudojau to Vichy dieninio kremo..

AKN ir man subega i gumuliukus. Tepu tik nakciai.
Atsakyti