Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Kokie atsiliepimai apie Sensibio prausikli? Meginau zalia ir melyna, zalias tik vasarai kitu metu per daug man sausina oda, na o melynas tiko idealiai smile.gif Tik dabar Sensibio nuolaida yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 11 02, 21:19)
Kokie atsiliepimai apie Sensibio prausikli? Meginau zalia ir melyna, zalias tik vasarai kitu metu per daug man sausina oda, na o melynas tiko idealiai smile.gif Tik dabar Sensibio nuolaida yra g.gif

kalbi apie valomaji vandeni? bigsmile.gif nerealus rolleyes.gif
Atsakyti
na stai, turiu meginukus Sebium AI, Sebium AKN, Hydra, Sensibio AR ir Forte. ir prausikli su vandenuku H2O.
klausinejau apie sebium Cream, pasake kad tokio kaip ir nera... tik light ir Hydra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 02, 23:09)
na stai, turiu meginukus Sebium AI, Sebium AKN, Hydra, Sensibio AR ir Forte. ir prausikli su vandenuku H2O.
klausinejau apie sebium Cream, pasake kad tokio kaip ir nera... tik light ir Hydra. g.gif

hydra pakeite cream ax.gif o tavo veido oda jautri? nes forte tai skirtas jautriai, sausai, idehidrtauotai po gydymo odai ax.gif o AR - linkusiai i raudoni odai
Atsakyti
O kada jus naudojat Sebium vandenuka? 4u.gif Pas mane visa Sebium linija kasdienai, tai as nusiprausus su Sebium prausikliu, iskart krema tepuosi, o dabar ir galvoju, gal pries krema dar ir tuo vandenuku reikia pavalyti, nors siaip oda ir tik prausikli panaudojus svari lieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 11 03, 00:14)
O kada jus naudojat Sebium vandenuka? 4u.gif Pas mane visa Sebium linija kasdienai, tai as nusiprausus su Sebium prausikliu, iskart krema tepuosi, o dabar ir galvoju, gal pries krema dar ir tuo vandenuku reikia pavalyti, nors siaip oda ir tik prausikli panaudojus svari lieka ax.gif

vandenuku visuomet pravalau oda nusiprausus veida prausikliu ax.gif tada kuo puikiausiai pasalinu makiazo likucius ir nuo ranksluoscio likusius pukelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 02, 22:32)
hydra pakeite cream  ax.gif o tavo veido oda jautri? nes forte tai skirtas jautriai, sausai, idehidrtauotai po gydymo odai  ax.gif o AR - linkusiai i raudoni odai

aisku. mano po gydymo nuo spuogu issausejo sad.gif
AR tada nelabai tinka.

va, jau tepiau vakare ir ryte Hydra, visai neblogai. ir vandenuka bandziau(pries tai Uriage valiausi. tai paziuresiu gal pakeisiu i sita). Pries tai bandziau AI - patiko visai.
Isbandysiu dar AKN ir nuspresiu ka pirkt.
Dar skaiciau kad kauke yra . Noriu ir jos. O kai pasibaigs visi prausikliai - pirksiu ir prausikli . Nusprendziau visas priemones pakeist i sia kosmetika.

Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 11 02, 23:14)

as tada kai tingiu prausti veida - o tai buna vakarais po darbo. zinau zinau, blogas iprotis. bandysiu keist. reik iprast prausti veida dazniau. gal is ties pageres ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 09:45)
Dar skaiciau kad kauke yra . Noriu ir jos. O kai pasibaigs visi prausikliai - pirksiu ir prausikli . Nusprendziau visas priemones pakeist i sia kosmetika.
Papildyta:
as tada kai tingiu prausti veida - o tai buna vakarais po darbo. zinau zinau, blogas iprotis. bandysiu keist. reik iprast prausti veida dazniau. gal is ties pageres  ax.gif

ir kauke yra? bigsmile.gif as dar niekur neuzmaciau, nors gal tiesiog demesio neatkreipiau, nes maniau kad nera tokios ax.gif reiks tuomet pirkti, kai dabartine baigsiu
o as tai visada su prausikliu prausiuos, nes man jau 'paranoja', kad jei tik nenusiprausiu, tai ims ir iskils koks spuogas 'ant zlasties' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 11 03, 13:55)
ir kauke yra? bigsmile.gif as dar niekur neuzmaciau, nors gal tiesiog demesio neatkreipiau, nes maniau kad nera tokios ax.gif reiks tuomet pirkti, kai dabartine baigsiu
o as tai visada su prausikliu prausiuos, nes man jau 'paranoja', kad jei tik nenusiprausiu, tai ims ir iskils koks spuogas 'ant zlasties' lotuliukas.gif

kiek zinau, kauke yra tik Hydrabio ax.gif ar as kazka painau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 03, 13:10)
kiek zinau, kauke yra tik Hydrabio  ax.gif ar as kazka painau?  rolleyes.gif

as nepamenu pavadinimo, bet vienoj is parduotuviu maciau.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 10:45)
AR tada nelabai tinka.

va, jau tepiau vakare ir ryte Hydra, visai neblogai. ir vandenuka bandziau(pries tai Uriage valiausi. tai paziuresiu gal pakeisiu i sita). Pries tai bandziau AI - patiko visai.
Papildyta:
as tada kai tingiu prausti veida - o tai buna vakarais po darbo. zinau zinau, blogas iprotis. bandysiu keist. reik iprast prausti veida dazniau. gal is ties pageres  ax.gif

O as niekada veido neprausiu - man nuo vandens klaikiai veidas sauseja, valau su Sensibio H2O, puikiai nusivalo veidas, spuogai tikrai neauga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 03, 10:45)
AR tada nelabai tinka.

Papildyta:

o sita kosmetika geriau nei ABC jums g.gif
Atsakyti