Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2009 11 02, 08:34)
reikia pries klausiant perksiatyti tema - nes jau buvo apie tai rasoma  mirksiukas.gif

akn - valyti poroms nusluoksniuojant oda, ai - nuo spuogeliu

blush2.gif
Aciu uz atsakyma. Dabar skaitau viska ir....pasimeciau koks kremas man tinka. noriu ju visu.
o oda mano tokia - siaip linkusi i spuogus. todel ilga laika naudojau krema su arbatmedziu. kol naudoju - spuogu maziau, beveik nera- vienas du. bet oda ziauriai isausejo. todel reikia stipriai drekinancio. bandziau kitu firmu drekinancius, bet tada iskart puola spuogai sad.gif
ka patartumet? gal reikia dveju kremuku? rytais nuo spuogu tarkim(is jusu aprasymu patiko AI, visai nieko pasirode ir AKN - bet perskaiciau kad jis sausai odai nelabai tinka). o vakare Sebium Cream, arba Sensibio Light.
Help.......
visgi bandysiu nueit dar karta i vaistine ir paprasyt megineliu ju visu...kiek naudojau Ai - patiko.
Atsakyti
tai galima daryt taip - ryte naudot Sebium Hydra (siuo metu jis puikiausiai man tinka, nors vasara naudojau Sensibio Light), nakciai - AKN arba ant spuogeliuku AI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 02, 09:35)
tai galima daryt taip - ryte naudot Sebium Hydra (siuo metu jis puikiausiai man tinka, nors vasara naudojau Sensibio Light), nakciai - AKN arba ant spuogeliuku AI  rolleyes.gif

bet AI galima ir visa veida tepti? nebutinai tik spuogiukus? tik kad isdziovins veida ane?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 02, 10:43)
bet AI galima ir visa veida tepti? nebutinai tik spuogiukus? tik kad isdziovins veida ane?

galima ir visa, bet nematau butinybes, jei yra tik keli spuogeliai ax.gif geriau tuomet visa veida tepti AKN
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 11 02, 09:49)
galima ir visa, bet nematau butinybes, jei yra tik keli spuogeliai  ax.gif geriau tuomet visa veida tepti AKN

supratau.
o jei turiu juodus inkstyrus ant nosies ir kelius spuogelius ant zandu - smakro?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 02, 10:54)
supratau.
o jei turiu juodus inkstyrus ant nosies ir kelius spuogelius ant zandu - smakro?

tai ten kur inkstirai - tepti AKN, kur spuogeliai - AI
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 10 30, 13:24)
Siulyciau pabandyt Sebium Mat krema - jis lengvesnis nei Hydra, suteikia matini efekta, tinka kaip makiazo pagrindas. Man asmeniskai dabar, atsalus orams Sebium Hydra pats tas, nes Sebium Mat truputi per lengvas smile.gif

O ant Sebium Mat gerai tepasi krempudra? Nesiburbuliuoja? smile.gif

QUOTE(lauruzyte @ 2009 10 31, 12:20)
Pasitepiau Sebium Hydra kremuku iš pradžių jausmas buvo labai malonus po pusės valandos norėjau lėkti kuo greičiau plautis veido, nes jausmas lyg aliejumi būčiau išsitepusi 

Man buvo toks pats jausmas, tik ne po pusvalandžio, o iškart išsitepus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 02 lapkričio 2009 - 15:26
Merginos siandien Eurovaistineje maciau, kad yra labai grazus rinkinukai kartu su kosmetine-Sebium prausiklis, vandenukas ir dar kazkas, berods, puiki dovanele tiek kitam padovanoti, tiek sau. Gaila, kad pairode jau tik tuomet, kai akcija Sebium linijai baigesi verysad.gif
O stai Sebium Hydra kremuka po ivairiu rugstiniu proceduru ar pylingu tai labai rekomenduoju. O stai Mat man nepatiko schmoll.gif -kazkaip atrode tarsi oda nekvepuoja. Bet, aisku, cia kiekvienam individualiai.
Beje, ir Sebium vandenuka jau kaip ir "prisijaukinau", nes pradzioje kazkaip irgi schmoll.gif Dabar tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 02, 15:27)
Merginos siandien Eurovaistineje maciau, kad yra labai grazus rinkinukai kartu su kosmetine-Sebium prausiklis, vandenukas ir dar kazkas, berods, puiki dovanele tiek kitam padovanoti, tiek sau. Gaila, kad pairode jau tik tuomet, kai akcija Sebium linijai baigesi verysad.gif
O stai Sebium Hydra kremuka po ivairiu rugstiniu proceduru ar pylingu tai labai rekomenduoju. O stai Mat man nepatiko schmoll.gif -kazkaip atrode tarsi oda nekvepuoja. Bet, aisku, cia kiekvienam individualiai.
Beje, ir Sebium vandenuka jau kaip ir "prisijaukinau", nes pradzioje kazkaip irgi  schmoll.gif Dabar tai  wub.gif

O nuolaidu jau neber?
maciau ta rinkinuka. Vienoj eurovaistinei maciau dar nuolaida kremukam. vaziuosiu snd i akropoli, ziuresiu ten
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 11 02, 17:25)
O ant Sebium Mat gerai tepasi krempudra? Nesiburbuliuoja? smile.gif
Man buvo toks pats jausmas, tik ne po pusvalandžio, o iškart išsitepus doh.gif

Man asmeniskai gerai pudra tepasi, nenusiburbuliuoja, ir paciam kremo aprasyme parasyta, kad tinka kaip makiazo pagrindas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 02, 15:27)
Beje, ir Sebium vandenuka jau kaip ir "prisijaukinau", nes pradzioje kazkaip irgi  schmoll.gif Dabar tai  wub.gif

Kuom pradžioje nepatiko?

QUOTE(kamarele @ 2009 11 02, 18:15)
Man asmeniskai gerai pudra tepasi, nenusiburbuliuoja, ir paciam kremo aprasyme parasyta, kad tinka kaip makiazo pagrindas smile.gif

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
o sita kosmetika turi paakiu kremuka g.gif
Atsakyti