Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(AZURA @ 2009 10 31, 00:05)
Gal jusu mazyle alergiska Cinkui  g.gif , man irgi netinka kremai su cinku, nes esu jam alergiska

visko gali but rolleyes.gif bet tokiam mazam vaikui gali but ivairiu alerginiu reakciju (beja, nereikia pamirsti paveldimumo, nes alergija ne is sio, ne is to neatsiranda), nes vaikas atjunkiamas arba vis dar zindzia mamos kruti, pereinama prie ivairiu dirbtinu misiniuku arba mama suvalge kazka kas sualergizavo jos mazyle per piena rolleyes.gif tai kad, siuo atveju negalima vien kaltinti kremus, nes jie tik mazoji dalis visu reakciju, bet zinoma, gali suastrinti, to neneigiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Del cinko nzn gali buti...as nekaltinu tu kremu del jos berimo tik sakau ,kad jie paumino visa procesa jei taip galima pavadinti... o del paveldejimo tai nei mano giminej nei vyro nebuvo tokiu alergisku vaiku, musu maziuke ,kaip daktare pasake alergiska beveik viskam ,unikalus vaikas , sako daktare, bet va jau 4 men praejo jau pagerejimas yra ir tik hemopates deka ...
Atsakyti
QUOTE(smurfelina @ 2009 10 31, 01:06)
Del cinko nzn gali buti...as nekaltinu tu kremu del jos berimo tik sakau ,kad jie paumino visa procesa jei taip galima pavadinti...  o del paveldejimo tai nei mano giminej nei vyro nebuvo tokiu alergisku vaiku, musu maziuke ,kaip daktare pasake alergiska beveik viskam ,unikalus vaikas , sako daktare, bet va jau 4 men praejo jau pagerejimas yra ir tik hemopates deka ...

tai nebutinai vaikai alegiski buvo biggrin.gif pakanka, kad seneliai, teveliai alergiski kazkam, si genu informacija perduodama vaikui dar jam negimus mirksiukas.gif idomus poziuris - alergiska viskam, bet testu nedare bigsmile.gif unikali gydytoja sakyciau, kad moka skaityt is "lempos" lotuliukas.gif

na, viskas, baigiu offtopint rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 31 spalio 2009 - 01:00
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 31, 00:59)
idomus poziuris - alergiska viskam, bet testu nedare  bigsmile.gif

Nu tikrai blink.gif doh.gif , butinai reiketu daryti alerginius testus, nezinant kam esi alergiskas (ypac maistui), taip ir renimacijoj galima atsidurti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 31 spalio 2009 - 01:27

i 
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti
Atsakyti
Vis tik gavau pora mėginukų Sebium AKN ir Sebium Hydra mirksiukas.gif

Pasitepiau Sebium Hydra kremuku iš pradžių jausmas buvo labai malonus po pusės valandos norėjau lėkti kuo greičiau plautis veido, nes jausmas lyg aliejumi būčiau išsitepusi blush2.gif Gal tada Sebium light bandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2009 10 31, 13:20)
Vis tik gavau pora mėginukų Sebium AKN ir Sebium Hydra  mirksiukas.gif 

Pasitepiau Sebium Hydra kremuku iš pradžių jausmas buvo labai malonus po pusės valandos norėjau lėkti kuo greičiau plautis veido, nes jausmas lyg aliejumi būčiau išsitepusi  blush2.gif Gal tada Sebium light bandyti?  g.gif

galbut Light, nes Hydra yra dehidratuotai odytei, po gydymo ir pan. ax.gif
Atsakyti
Gavau Eurovaistinės akcijų laikraštuką, visą lapkričio mėnesį BIODERMOS raudonajai linijai 20% nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Nutariau paprašyti vaistinėj mėginukų, nes prisiskaičiau SM pagirų biggrin.gif Gaila Sebium Mat mėginuko neturėjo ax.gif Tai Sebium Hydra man toks gerokai per riebus pasirodė. O Sebium AKN greičiausiai pirksiu pilną pakuotę.
Merginos, o Sebium Mat kiek nors drėkina, ar visai toks lengvutis? Nes mano oda blizga labai, bet norisi vos vos padrėkinti, nes po veido prausimo odą traukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 11 01, 10:10)
Nutariau paprašyti vaistinėj mėginukų, nes prisiskaičiau SM pagirų  biggrin.gif  Gaila Sebium Mat mėginuko neturėjo  ax.gif Tai Sebium Hydra man toks gerokai per riebus pasirodė. O Sebium AKN greičiausiai pirksiu pilną pakuotę.
Merginos, o Sebium Mat kiek nors drėkina, ar visai toks lengvutis? Nes mano oda blizga labai, bet norisi vos vos padrėkinti, nes po veido prausimo odą traukia  g.gif

drekina, jis toks gelinis kremukas, oda islieka matine drinks_cheers.gif galiu palygint su Ugiage Hyseac - tai Biodermos Sebium Mat labiau patiko - neisausina odos, drekina ir islaiko matiskuma
Atsakyti
Merginos, kuo skiriasi kremukas AI nuo ACN berds taip vadinasi.
kai pasakiau kad turiu problemine oda, man rekomendavo ta AI ir dave meginuka. paskui pasiziurejau kad ACN irgi probleminei odai.
snd nuejau i vaistine, norejau nusipirkt viena is ju.
bet taip niekas ir nepriejo ir nepaiskino.
gal zinot, turejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 01 lapkričio 2009 - 22:46
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 01, 23:45)
Merginos, kuo skiriasi kremukas AI nuo ACN berds taip vadinasi.
kai pasakiau kad turiu problemine oda, man rekomendavo ta AI ir dave meginuka. paskui pasiziurejau kad ACN irgi probleminei odai.
snd nuejau i vaistine, norejau nusipirkt viena is ju.
bet taip niekas ir nepriejo ir nepaiskino.
gal zinot, turejot?

reikia pries klausiant perksiatyti tema - nes jau buvo apie tai rasoma mirksiukas.gif

akn - valyti poroms nusluoksniuojant oda, ai - nuo spuogeliu
Atsakyti