Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(kamarele @ 2009 10 30, 14:24)
Siulyciau pabandyt Sebium Mat krema - jis lengvesnis nei Hydra, suteikia matini efekta, tinka kaip makiazo pagrindas. Man asmeniskai dabar, atsalus orams Sebium Hydra pats tas, nes Sebium Mat truputi per lengvas smile.gif

ir man siuo metu pats geriausias Hydra drinks_cheers.gif nes Mat ir Sensibio Light per lengvi - nepadrekina odos ax.gif
Atsakyti
As taip taip turiu patirties naudojant biodermos kosmetika verysad.gif ,deja man ji sukelia ne kokius atsiminimus. Pirmiausia apie ja suzinojau, kaip alergologe, mano 1 menesio mergytei paskyre du sios firmos kremus ir prausikli(mano maziuke serga dermatitu). Tai ka as nulekiau i Molo vaistine Kaune is nusipirkau visas sias priemones sumokejau 150lt. Naudojau neilgiau nei dvi dienas, mano mergyte visa net istino, pradejo slapiuoti odele, pasidare sasai... Vaizdas buvo kraupus, nieko nelaukdama issikvieciau greituke, nesupratau kaip vaikas per dvi dienas pasidare nepanasus i vaika verysad.gif . Taigi atsigulem i ligonine, ir ka ten pasake o gi kalti tie patys biodermos "stebuklingi" kremukai. Skambinausi i vaistine , net kalbejau su biodermos atstove kazkokia, kad priimtu atgal preke nes ji ne tik, kad netiko, bet padare zymiai didesne zala, o 150lt mums visgi pinigai. Nesinori ju moketi uz tai , kad vaikas i ligonine atsigultu. Nors ir cekius turejom ir kremuku buvo panaudota minimaliai, niekas mums pinigeliu negrazino ir prekiu neapkeite... Tai va mamytes nei vienai nelinkiu prasideti su sia kompanija. Mano atsiliepinai tik BLOGI.
Atsakyti
QUOTE(smurfelina @ 2009 10 30, 15:15)

uzjauciu unsure.gif o ka konkreciai naudojot ? nes bioderma turi kelias linijas.

ten tikrai buvo bioderma ar A-derma? nes zinau nuo dermatito lyg rekomenduoja butent A-derma (balti su sviesiai zaliu ipakavimai)
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 30, 16:50)
uzjauciu  unsure.gif  o ka konkreciai naudojot ? nes bioderma turi kelias linijas.

ten tikrai buvo bioderma ar A-derma? nes zinau nuo dermatito lyg rekomenduoja butent A-derma (balti su sviesiai zaliu ipakavimai)

Bioderma Atoderm po zinc ir atoderm pp , ipakavimas baltas su melynu.
Atsakyti
As taip taip turiu patirties naudojant biodermos kosmetika verysad.gif ,deja man ji sukelia ne kokius atsiminimus. Pirmiausia apie ja suzinojau, kaip alergologe, mano 1 menesio mergytei paskyre du sios firmos kremus ir prausikli(mano maziuke serga dermatitu).

pirmiausia reikejo gauti meginiu, o jau paskui pirkti pilna pakuote rolleyes.gif zinoma, uzuojauta, bet nereiskia, kad ir kitiems netiks, jei jums netiko mirksiukas.gif be to, galiu is savo patirties pasakyt, kad buna sureaguoja su kokais kitais dermatologiniais vaistais, nes zinau ne viena atveji, kai gydytojas paskyre viena vaista, o pacientas nusipirko dar kelis, o reziume - paastrejes dermatitas biggrin.gif ir tada jau kalti gydytojo vaistai doh.gif be to ir alergologes kalte, kad nedave meginiu ar bent nepasiule ju pasiimti is vaistines, jei zino kokia jautri jusu mergaite rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2009 10 30, 15:50)
uzjauciu  unsure.gif  o ka konkreciai naudojot ? nes bioderma turi kelias linijas.

A-derma su avizom, daug kam netinka, nes gali sukelti alergija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 30, 16:09)

aisku. del avizu nezinojau

tai matyt tikrai netiko sitie biodermos produktai... gal jie labiau suaugusiems skirti? gal vaiku per jautri oda....

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 10 30, 16:14)
aisku. del avizu nezinojau

tai matyt tikrai netiko sitie biodermos produktai... gal jie labiau suaugusiems skirti? gal vaiku per jautri oda....

a-derma tai ne biodermos produktas rolleyes.gif
Papildyta:
Taigi atsigulem i ligonine, ir ka ten pasake o gi kalti tie patys biodermos "stebuklingi" kremukai.

tiesa, o jums dare alerginius testus su biodermos kremais? rolleyes.gif kad taip drasiai teigiate, kad butent nuo ju alergija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smurfelina @ 2009 10 30, 16:15)
As taip taip turiu patirties naudojant biodermos kosmetika verysad.gif ,deja man ji sukelia ne kokius atsiminimus. Pirmiausia apie ja suzinojau, kaip alergologe, mano 1 menesio mergytei paskyre du sios firmos kremus ir prausikli(mano maziuke serga dermatitu). Tai ka as nulekiau i Molo vaistine Kaune is nusipirkau visas sias priemones sumokejau 150lt. Naudojau neilgiau nei dvi dienas, mano mergyte visa net istino, pradejo slapiuoti odele, pasidare sasai... Vaizdas buvo kraupus, nieko nelaukdama issikvieciau greituke, nesupratau kaip vaikas per dvi dienas pasidare nepanasus i vaika  verysad.gif . Taigi atsigulem i ligonine, ir ka ten pasake o gi kalti tie patys biodermos "stebuklingi" kremukai. Skambinausi i vaistine , net kalbejau su  biodermos atstove kazkokia, kad priimtu atgal preke nes ji ne tik, kad netiko, bet padare zymiai didesne zala, o 150lt mums visgi pinigai. Nesinori ju moketi uz tai , kad vaikas i ligonine atsigultu. Nors ir cekius turejom ir kremuku buvo panaudota minimaliai, niekas mums pinigeliu negrazino ir prekiu neapkeite... Tai va mamytes nei vienai nelinkiu prasideti su sia kompanija. Mano atsiliepinai tik BLOGI.

Siaubas kokia neatsakinga alergologe doh.gif Tokiam mazuciui vaikui iskart be jokiu testu su siomis priemonemis liepe naudoti doh.gif Mano drauges mergytei puse metu, dermatologe pasiule panaudot Biodermos priemones, bet draugei iskart pasake jokiu budu netepti didelio ploto, is pradziu su meginuku ant mazo odos plotelio isbandyt ar nealergizuoja o jau tik tada naudot. Is tiesu tai nera jokiu stebuklingu priemoniu, vieniems tinka, kitiems ne ax.gif Uzjauciu, kad Jums taip atsitiko 4u.gif
Atsakyti
tegiu drasiai, nes gydytoja tiksliai pasake , kad jie paumino visa procesa ir akivaidziai nustojus jais tepti viskas po mazu pradejo nykti kokiu gi dar irodymu gali reiketi, mano mergaite dar permaza buvo kraujo testukams daryti.o apie meginius ne neisivaizdavau , kad toki yra, isvis nelabai ka nusimaniau apie ta dermatita, nuejau pas alergologa nes buvo paberta pasake reik siu kremu tai ka as ir pirkau juos. Iki ju nenaudojau jokiu kitu vaistu ar kremu. Tik veliau supratau, kad cia ne seip sau maza ligele ir pradejau visusr skaitinetis ir sviestis.
P.S. ant krenu informacinio lapelio buvo parasyta TINKA VAIKAMS NUO GIMIMO.
Atsakyti
QUOTE(smurfelina @ 2009 10 30, 17:38)
tegiu drasiai, nes gydytoja tiksliai pasake , kad jie paumino visa procesa ir akivaidziai nustojus jais tepti viskas po mazu pradejo nykti kokiu gi dar irodymu gali reiketi, mano mergaite dar permaza buvo kraujo testukams daryti.o apie meginius ne neisivaizdavau , kad toki yra, isvis nelabai ka nusimaniau apie ta dermatita, nuejau pas alergologa nes buvo paberta pasake reik siu kremu tai ka as ir pirkau juos. Iki ju nenaudojau jokiu kitu vaistu  ar kremu. Tik veliau supratau, kad cia ne seip sau maza ligele ir pradejau visusr skaitinetis ir sviestis.
P.S. ant krenu informacinio lapelio buvo parasyta TINKA VAIKAMS NUO GIMIMO.

Tai is tiesu Jus gydytoja kuri skyre tuos kremus, pirmiausia turejo ispeti, kad nepirktumet didelio kiekio, vaistinese duoda megineliu pabandymui, tada turejo pamokyt kaip su mazu kremo kiekiu ant vaikucio odos pabandyt ar nevyksta alergine reakcija, o tada jeigu viskas gerai jau pirkti dideli kieki 4u.gif Isivaizduoju kad jauciate nuoskauda, nes kaip supratau reakcija buvo labai baisi verysad.gif O gydytojai kaip zinia ne visada skiria kas geriausia pacientui doh.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif jo vaikiukas buvo baisus, jau nuoskauda kaip ir praejus, visa tai buvo pries 4men , bet va snd cia skaitinejau, ir sugalvojau parasyti savo istorija, kad gal kitos mamytes butu protingesnes ir joms taip neatsitiktu. Na ,bet vistiek apie ta bioderma nei vieno gero zodzio neturiu pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smurfelina @ 2009 10 30, 14:55)
Bioderma Atoderm po zinc ir atoderm pp

Gal jusu mazyle alergiska Cinkui g.gif , man irgi netinka kremai su cinku, nes esu jam alergiska
Atsakyti