Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Sveiki.
Uzejau i sita tema ir nusprendziau isbandyti sita kosmetika.
Mano veidas linkus raudonuoti su kapiliarais. Oda turbut misri g.gif Povonios sausa, traukia, o vakare riebi blizga doh.gif Kadangi Camelijos vaistinej meginuku neturejo nupirkau AR kremuka kapiliarams ir AKD isvalyti poras.
Arvisai nieko kremukas pasirode aisku rezultata kol kas nepamaciau biggrin.gif O suAKD siandien po vonios kai patepiau biski griauze veida. Gal taip turi but? g.gif

Kokiu dar patarsit priemoniu nusipirkti mano tipo veiduj, noreciau prisipirkti kol yra akcija. smile.gif

Papildyta:
O gal yra kokiu kremuku nuo rauksliu, man apie 30 ir matau kad jau reiktu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2009 10 27, 10:25)
Sveikos, mergaiciukes. Aš irgi noriu pradėti naudoti šią kosmetika, bet pirmiausia norėčiau gauti mėginukų išmėginimui  blush2.gif Gal kuri žinot kur Kaune mėginukų turi?  4u.gif Praėjusią savaitę klausiau Hyper Maximos Eurovaistinėj sakė nebeatveža jų visai  doh.gif

Manau Akropolio Eurovaistinej tikrai turetu turet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 10 27, 22:54)
Manau Akropolio Eurovaistinej tikrai turetu turet smile.gif

Neturi meginuku ir pastebejau, kad nelabai isvis gaudosi schmoll.gif Galeciau pasakyt, kad Akropolio Eurovaistine vienintele vaisine, kurioje isvis niekad neduoda meginuku, sako neturim unsure.gif

Nusipirkau naujaji Hydrabio kremuka ir sveitikli. Kremu kol kas patenkinta, o sveitiklio dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 27 spalio 2009 - 22:14
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 28, 00:12)
Neturi meginuku ir pastebejau, kad nelabai isvis gaudosi  schmoll.gif  Galeciau pasakyt, kad Akropolio Eurovaistine vienintele vaisine, kurioje isvis niekad neduoda meginuku, sako neturim  unsure.gif

Nusipirkau naujaji Hydrabio kremuka ir sveitikli. Kremu kol kas patenkinta, o sveitiklio dar nebandziau  smile.gif

Nu va parekomendavau Eurovaistine doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mane irgi sudomino bioderma produkcija. 4u.gif Gal galite patarti kokį kremuką ir prausikli naudoti, jei T zona riebi ir dažnai beriama, o skruostai nuolat issauseja? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas meginot dometis apie parsisiuntima is prancuzijos? Manu turetu buti zymiai pigiau. g.gif
Atsakyti
vistik susigundziau ir as isbandyt akn kremuka. Tik paskaicius atsiliepimu, kad gali perstet, paraust oda bijau pirkt visa pakuote g.gif keista kad neduoda ar neturi meginuku vaistines, na gal pavyks isparduotuvej ka nors surast unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 27, 22:12)
Nusipirkau naujaji Hydrabio kremuka ir sveitikli. Kremu kol kas patenkinta, o sveitiklio dar nebandziau  smile.gif

Koki kremuka pirkai? Kai isbandysi sveitikli, parasyk atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 10 29, 15:23)
Sveikos,

Gal kas meginot dometis apie parsisiuntima is prancuzijos? Manu turetu buti zymiai pigiau.  g.gif

as sebium h20 pirkau prancuzijoj vaistinej, tai galiu pasakyt, kad kainos panasios kaip pas mus, gal vos vos pigiau, 10/15%, bet ne 30 ar 40%.... tai manau pridejus siuntimo islaidas tas pats iseitu...
Atsakyti
Kaune, Molo vaistinėje būna mėginukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2009 10 27, 08:25)
Sveikos, mergaiciukes. Aš irgi noriu pradėti naudoti šią kosmetika, bet pirmiausia norėčiau gauti mėginukų išmėginimui  blush2.gif Gal kuri žinot kur Kaune mėginukų turi?  4u.gif Praėjusią savaitę klausiau Hyper Maximos Eurovaistinėj sakė nebeatveža jų visai  doh.gif

Akropolio Eurovaistinėje gavau Sebium Hydra ir AKN mėginukus. Bet matėsi, kad tingi ir/ar nenori jų eiti ieškoti smile.gif Camelia vaistinėje (Laisvės al., šalia Herada grožio salono), ištraukė visą dėžutę mėginukų ir davė rinktis, bet žalios linijos nieko neturėjo, tai nieko ir neėmiau, nes būtent žalią ir norėjau išbandyti. Bet vaistininkė irgi sakė, kad meginukus turi tik likusius iš seniau, kad senokai nebeatveža naujų unsure.gif
---
Sebium AKN naudodavau vakarais, bet pastaruoju metu pradėjo labai graužti odą juo patepus, kelis kartus teko nuplauti unsure.gif Dabar noriu AI nusipirkt, nes spuogelių atsirado, žiūrėsiu kaip su juo gausis. Ir esu labai patenkinta Sensibio vandenuku- puikai nuvalo makiažą, neriebina.
O Sebium Hydra kremas man nepatiko- labai nuriebino odą (mano oda ir taip riebi), blizgėjo, nors ir labai mažai tepiau, krempudros ant jo niekaip neužtepčiau schmoll.gif Patarkit kokį lengvesnį kremą naudoti makiažo pagrindui, kad neblizgėtų, bet ir nesausintų odos, šiek tiek padrėkintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 10 30, 12:00)
Akropolio Eurovaistinėje gavau Sebium Hydra ir AKN mėginukus. Bet matėsi, kad tingi ir/ar nenori jų eiti ieškoti smile.gif Camelia vaistinėje (Laisvės al., šalia Herada grožio salono), ištraukė visą dėžutę mėginukų ir davė rinktis, bet žalios linijos nieko neturėjo, tai nieko ir neėmiau, nes būtent žalią ir norėjau išbandyti. Bet vaistininkė irgi sakė, kad meginukus turi tik likusius iš seniau, kad senokai nebeatveža naujų unsure.gif
---
Sebium AKN naudodavau vakarais, bet pastaruoju metu pradėjo labai graužti odą juo patepus, kelis kartus teko nuplauti unsure.gif Dabar noriu AI nusipirkt, nes spuogelių atsirado, žiūrėsiu kaip su juo gausis. Ir esu labai patenkinta Sensibio vandenuku- puikai nuvalo makiažą, neriebina.
O Sebium Hydra kremas man nepatiko- labai nuriebino odą (mano oda ir taip riebi), blizgėjo, nors ir labai mažai tepiau, krempudros ant jo niekaip neužtepčiau schmoll.gif Patarkit kokį lengvesnį kremą naudoti makiažo pagrindui, kad neblizgėtų, bet ir nesausintų odos, šiek tiek padrėkintų 4u.gif

Siulyciau pabandyt Sebium Mat krema - jis lengvesnis nei Hydra, suteikia matini efekta, tinka kaip makiazo pagrindas. Man asmeniskai dabar, atsalus orams Sebium Hydra pats tas, nes Sebium Mat truputi per lengvas smile.gif
Atsakyti