Sveiki.
Uzejau i sita tema ir nusprendziau isbandyti sita kosmetika.
Mano veidas linkus raudonuoti su kapiliarais. Oda turbut misri Povonios sausa, traukia, o vakare riebi blizga Kadangi Camelijos vaistinej meginuku neturejo nupirkau AR kremuka kapiliarams ir AKD isvalyti poras.
Arvisai nieko kremukas pasirode aisku rezultata kol kas nepamaciau O suAKD siandien po vonios kai patepiau biski griauze veida. Gal taip turi but?
Kokiu dar patarsit priemoniu nusipirkti mano tipo veiduj, noreciau prisipirkti kol yra akcija.
Papildyta:
O gal yra kokiu kremuku nuo rauksliu, man apie 30 ir matau kad jau reiktu.
QUOTE(lauruzyte @ 2009 10 27, 10:25)
Sveikos, mergaiciukes. Aš irgi noriu pradėti naudoti šią kosmetika, bet pirmiausia norėčiau gauti mėginukų išmėginimui Gal kuri žinot kur Kaune mėginukų turi? Praėjusią savaitę klausiau Hyper Maximos Eurovaistinėj sakė nebeatveža jų visai
Manau Akropolio Eurovaistinej tikrai turetu turet
QUOTE(kamarele @ 2009 10 27, 22:54)
Manau Akropolio Eurovaistinej tikrai turetu turet
Neturi meginuku ir pastebejau, kad nelabai isvis gaudosi Galeciau pasakyt, kad Akropolio Eurovaistine vienintele vaisine, kurioje isvis niekad neduoda meginuku, sako neturim
Nusipirkau naujaji Hydrabio kremuka ir sveitikli. Kremu kol kas patenkinta, o sveitiklio dar nebandziau
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 28, 00:12)
Neturi meginuku ir pastebejau, kad nelabai isvis gaudosi Galeciau pasakyt, kad Akropolio Eurovaistine vienintele vaisine, kurioje isvis niekad neduoda meginuku, sako neturim
Nusipirkau naujaji Hydrabio kremuka ir sveitikli. Kremu kol kas patenkinta, o sveitiklio dar nebandziau
Nu va parekomendavau Eurovaistine
Sveikos, mane irgi sudomino bioderma produkcija. Gal galite patarti kokį kremuką ir prausikli naudoti, jei T zona riebi ir dažnai beriama, o skruostai nuolat issauseja?
Sveikos,
Gal kas meginot dometis apie parsisiuntima is prancuzijos? Manu turetu buti zymiai pigiau.
Gal kas meginot dometis apie parsisiuntima is prancuzijos? Manu turetu buti zymiai pigiau.
vistik susigundziau ir as isbandyt akn kremuka. Tik paskaicius atsiliepimu, kad gali perstet, paraust oda bijau pirkt visa pakuote keista kad neduoda ar neturi meginuku vaistines, na gal pavyks isparduotuvej ka nors surast
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 10 27, 22:12)
Koki kremuka pirkai? Kai isbandysi sveitikli, parasyk atsiliepimus
QUOTE(jugita_m @ 2009 10 29, 15:23)
Sveikos,
as sebium h20 pirkau prancuzijoj vaistinej, tai galiu pasakyt, kad kainos panasios kaip pas mus, gal vos vos pigiau, 10/15%, bet ne 30 ar 40%.... tai manau pridejus siuntimo islaidas tas pats iseitu...
Kaune, Molo vaistinėje būna mėginukų
QUOTE(lauruzyte @ 2009 10 27, 08:25)
Sveikos, mergaiciukes. Aš irgi noriu pradėti naudoti šią kosmetika, bet pirmiausia norėčiau gauti mėginukų išmėginimui Gal kuri žinot kur Kaune mėginukų turi? Praėjusią savaitę klausiau Hyper Maximos Eurovaistinėj sakė nebeatveža jų visai
Akropolio Eurovaistinėje gavau Sebium Hydra ir AKN mėginukus. Bet matėsi, kad tingi ir/ar nenori jų eiti ieškoti Camelia vaistinėje (Laisvės al., šalia Herada grožio salono), ištraukė visą dėžutę mėginukų ir davė rinktis, bet žalios linijos nieko neturėjo, tai nieko ir neėmiau, nes būtent žalią ir norėjau išbandyti. Bet vaistininkė irgi sakė, kad meginukus turi tik likusius iš seniau, kad senokai nebeatveža naujų
---
Sebium AKN naudodavau vakarais, bet pastaruoju metu pradėjo labai graužti odą juo patepus, kelis kartus teko nuplauti Dabar noriu AI nusipirkt, nes spuogelių atsirado, žiūrėsiu kaip su juo gausis. Ir esu labai patenkinta Sensibio vandenuku- puikai nuvalo makiažą, neriebina.
O Sebium Hydra kremas man nepatiko- labai nuriebino odą (mano oda ir taip riebi), blizgėjo, nors ir labai mažai tepiau, krempudros ant jo niekaip neužtepčiau Patarkit kokį lengvesnį kremą naudoti makiažo pagrindui, kad neblizgėtų, bet ir nesausintų odos, šiek tiek padrėkintų
QUOTE(Finna @ 2009 10 30, 12:00)
Akropolio Eurovaistinėje gavau Sebium Hydra ir AKN mėginukus. Bet matėsi, kad tingi ir/ar nenori jų eiti ieškoti Camelia vaistinėje (Laisvės al., šalia Herada grožio salono), ištraukė visą dėžutę mėginukų ir davė rinktis, bet žalios linijos nieko neturėjo, tai nieko ir neėmiau, nes būtent žalią ir norėjau išbandyti. Bet vaistininkė irgi sakė, kad meginukus turi tik likusius iš seniau, kad senokai nebeatveža naujų
---
Sebium AKN naudodavau vakarais, bet pastaruoju metu pradėjo labai graužti odą juo patepus, kelis kartus teko nuplauti Dabar noriu AI nusipirkt, nes spuogelių atsirado, žiūrėsiu kaip su juo gausis. Ir esu labai patenkinta Sensibio vandenuku- puikai nuvalo makiažą, neriebina.
O Sebium Hydra kremas man nepatiko- labai nuriebino odą (mano oda ir taip riebi), blizgėjo, nors ir labai mažai tepiau, krempudros ant jo niekaip neužtepčiau Patarkit kokį lengvesnį kremą naudoti makiažo pagrindui, kad neblizgėtų, bet ir nesausintų odos, šiek tiek padrėkintų
---
Siulyciau pabandyt Sebium Mat krema - jis lengvesnis nei Hydra, suteikia matini efekta, tinka kaip makiazo pagrindas. Man asmeniskai dabar, atsalus orams Sebium Hydra pats tas, nes Sebium Mat truputi per lengvas